Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

Καλός ο κόπος σου, αλλά μάλλον για εμάς είναι ποιο πολύ παρά για τον TS. Μόλις τον ρωτήσει ο καθηγητής τι είναι αυτό, θα κοιτάει το ταβάνι.

Ναι, αυτό θέλω κι εγώ. Να μπορεί να δει περίπου πώς είναι δομημένος ο κώδικας αλλά να μη μπορεί να τον πάρει και να πάει στον καθηγητή να πει πάρτο το 'κανα (και, γιατί όχι, να δει κάτι καινούριο και να ψάξει να δει τι είναι).

• Like 1
Δημοσ.

Αυτή είναι απάντηση στο θέμα...όχι κάτι απλό αλλά μια αντικειμενοστρεφή προσέγγιση. Είναι η επέκταση που λέω, που δίνει κάτι παραπάνω.

Διότι εδώ δεν έχουμε εξετάσεις...αλλά μοιραζόμαστε ιδέες. Όποιος θέλει τις απαντήσεις που γουστάρει να πάει σε φροντιστήριο...Θα πεθάνουν οι φροντιστές, από καλοθελητές;Όχι βέβαια.

• Moderators
Δημοσ.

auto GetBoard() -> decltype(Board)

τι είναι αυτό;

Το decltype(expression/entity) μου επιστρέφει τον τύπο του expression/entity. Το auto στο function μου επιτρέπει να γράψω τι θα επιστρέψει το function όχι στην αρχή, αλλά στο τέλος (trailing return type). Χρησιμοποιώντας αυτά τα 2, μπορώ να του πω ότι θα επιστρέφεις τον τύπο του Board, το οποίο είναι std::array<std::array<ESquare, 3>, 3>.

Αυτό το έκανα κυρίως γιατί βαριόμουν να γράφω όλο το return type πάλι και γιατί αν το έγραφα θα έδειχνε πιο άσχημο.

Πιο αναλυτικά μπορείς να τα δεις εδώ.

edit: αν αυτό ήταν το "βιαστικά" το "μη βιαστικά" πώς θα ηταν; :P

wut?

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...