Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλημερα,εχω γνωσεις κατασκευης ιστοσελιδας και eshop γνωριζω php mysql κτλ αλλα τωρα θελω να φτιαξω ενα αληθινο eshop και δε γνωριζω καποια τεχνικα θεματα...δηλ...θα κατασκευασω την ιστοσελιδα στον  υπολογιστη και στον ιδιο υπολογιστη θα κατασκευασω τη βαση δεδομενων ?οπως καναμε κ στις εργασιες του πανεπιστημιου?κ μετα θα απευθυνθω σε καποια εταιρια για domain name?και για τον τροπο πληρωμης τι γινεται?επισης εχει αυξημενες  απαιτησεις κ σε hardware αυτη η διαδικασια?

αν μπορουσατε να με βοηθησετε.ευχαριστω.

Δημοσ.

Θα χρειαστείς :

1. Domain
  2. Web Hosting

Προσθέτεις το domain στο control panel του server και αλλάζεις nameserver ώστε το domain να "δείχνει" τον server.Περιμένεις μερικές ώρες ώστε να φανεί η αλλαγή.

Ανεβάζεις τα αρχεία σου στον server, δημιουργείς μία database που την συνδέεις με τα αρχεία σου.

Μπορείς να χρησιμοποιήσεις κάποιο CMS (βλέπε Wordpress, Joomla, Opencart) και να πειραματιστείς εκεί. Απ την στιγμή που μιλάμε για eshop δεν θα πας σε shared hosting , VPS το λιγότερο, εκτός αν πρόκειται μόνο για πειραματισμό.

Δημοσ.

Απο οτι καταλαβα την εφαρμογη αυτη την κανεις για λογους εξασκησης. Για πιο λογο θες web hosting και domain?? Καλυτερα δεν θα ηταν για αρχη να τα εκανες ολα σε τοπικο επιπεδο? Για παραδειγμα να εκανες εγκατασταση Apache και MySQL κατεβασε και μια Λινουξ διανομη (γνωμη μου για να εχεις LAMP) και παιξε μπαλιτσα.

Δημοσ.

Απο οτι καταλαβα την εφαρμογη αυτη την κανεις για λογους εξασκησης. Για πιο λογο θες web hosting και domain?? Καλυτερα δεν θα ηταν για αρχη να τα εκανες ολα σε τοπικο επιπεδο? Για παραδειγμα να εκανες εγκατασταση Apache και MySQL κατεβασε και μια Λινουξ διανομη (γνωμη μου για να εχεις LAMP) και παιξε μπαλιτσα.

Εγώ πάλι το ανάποδο κατάλαβα.Ότι θέλει να φτιάξει ένα πραγματικό e-shop και σκέφτεται να το ανεβάσει.

Σε κάθε περίπτωση, καλό θα ήταν να ακούσει τις συμβουλές σου.Δοκιμάζει τοπικά και μετά ας συνεχίσει τις διαδικασίες με domain κλπ.

Δημοσ.

Ή αλήθεια είναι ότι έτσι όπως το έθεσε αυτο που λες προκύπτει. Αλλά από την άλλη μου φάνηκε ακραίο για έναν που μόλις τελείωσε να ανεβάσει e-shop(?????) και από τις απορίες του φάνηκε σαν να μην ήξερε... Μένει να δούμε :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...