Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά,

Έχω ένα θέμα με το WiFi στο σπίτι. Εν συντομία όποτε ανοίγει ο συγκάτοικος το macbook εγώ σέρνομαι σ το ίντερνετ πόσο μάλλον στο gaming online.

Δεν μπορώ να βάλω καλώδιο ethernet από σαλόνι ως το δωμάτιοό μου γιατί δεν θέλει να τρυπήσω τοίχο, δεν μπορώ να πάρω το modem στο δωμάτιο γιατί δεν έχει καλό σήμα αυτός.

Υπάρχει τρόπος να του "δίνω" λιγότερο bandwith? Θα ήταν λύση κάποιος ασύρματος repeter στο σαλόνι κι εγώ να έχω το modem στο δωμάτιο με ethernet? ή πάλι τα ίδια θέματα θα έχω?

Είμαι άσχετος με δίκτυα κτλ. δυστυχώς, οπότε αν μπορεί κάποιος να με κατατοπίσει αναλυτικά.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Δημοσ.

Ενα ZTE αλλα δεν βλεπω καπου μοντελο!Σ αυτα που μου προτεινεις υπαρχει καποια ρυθμηση οπου οριζω bandwith με βαση την συσκευη;Η εκπεμπει σε δυο "συχνοτητες" καπως;Συγγνωμη για την ασχετοσυνη.. :/

Δημοσ.

Έχει δυνατότητα να ρυθμίζεις το διαθέσιμο bandwidth ανάλογα την διεύθυνση του υπολογιστή.

Π.χ. αν ο συγχρονισμός είναι 12Mbps, μπορείς να ορίσεις ο υπολογιστή σου να χρησιμοποιεί τα 10Mbps και ο φίλος σου τα 2. Το ίδιο γίνεται και για το upload, που ουσιαστικά αυτό είναι που επηρεάζει τα παιχνίδια.

Βέβαια με την ασύρματη σύνδεση που χρησιμοποιείς, χάνεις ούτως ή άλλως σε απόκριση.

Δημοσ.

Μαλιστα οποτε προτεινεις αυτο ή να βαλω repeater στον σαλονι και να παρω το ρουτερ στο δωματιο για να ειμαι με ethernet? ή και τα δύο; :P

Δημοσ.

Μπορείς να βάλεις ένα Repeater (π.χ. TL-WA854RE ή TL-WA850RE) και να έχεις το Modem δίπλα σου για να συνδέεσαι ενσύρματα.

Το θέμα είναι ότι χωρίς bandwidth management, αν ο συγκάτοικος τρέχει κάτι βαρύ (π.χ. κατεβάζει ή streaming) πάλι θα έχεις θέμα έστω και μικρότερο.

Προσωπικά θα πήγαινα στη λύση του modem/router TD-W8960N, αλλά από την άλλη αν μοιράζεσαι οικονομικά την γραμμή με το συγκάτοικο, θα πρέπει να μοιράσετε εξίσου το bandwidth.

Δημοσ.

Σε ευχαριστώ πολύ!

Ισχύει για την μοιρασιά, ωστόσο είναι εκνευριστικό απλά για να παίζει ένα βίντεο ο άλλος στο backround και παράλληλα να παίζει μουσική απο κινητό, εγώ να μην μπορώ να στέλνω αρχεία ή να παίζω κάνα παιχνιδάκι. Εννοώ ,εργάζομαι και ψυχαγωγούμαι  στο PC μου αποκλειστικά, και νιώθω αδικημένος κάθε φορά που συμβαίνει αυτό! :P

Όπως και να έχει, σε ευχαριστώ για την βοήθεια, θα ενημερώσω για την εξέλιξη! χαχα

Δημοσ.

Αν δεν εχεις μια αξιολογη ταχυτητα (πχ απο 18 και πανω) και ορισεις στο bandwidth μισο μισο τοτε κανεις απο του δυο σας δεν θα μπορει να παιξει ή να κανει σωστά την δουλεια του, στο λεω για να μην κανεις τζάμπα έξοδα

Δημοσ.

δεν του λες να σταματήσει να seed-αρει και κανενα torrent να σωθείς κ εσυ;

μου φαίνετια αδιανόητο τι κάνει και τερματίζει την γραμμη.

• Like 1
Δημοσ.

24 πληρωνουμε, πιανουμε 11-14 (πολυ σπανια 14).κι αυτο υστερα απο απελπισμενα τηλεφωνα στον ΟΤΕ να ερθουν να ρυθμισουν τη γραμμη! Επισης δεν ξερει να seedαρει η να κατεβαζει torrents απλα υποψιαζομαι βαζει 3-4 fhd βιντεο να φορτωνουν η χρησημοποιει popcorn time κτλ. :/ Και καλα κανει απλα δεν μπορω να καταλαβω πως φτανει το ping στα 800 ..

Σκεφτομουν μηπως το macbook εχει καποια ρυθμηση στοκ οπου δινει προταιρεοτητα στoν εαυτο του και γιαυτο δεν πιανω καλα αλλα μου φανηκε τραβηγμενο σαν ιδεα! :P

Δημοσ.

ωραια ξεκίνα να βάζεις κ εσυ κανόνες,φαντάζομαι την γραμμή την πληρώνετε απ κοινού,δεν μπορεί να την τερματίζει εκείνος.

επίσης το Popcorn time εκλεισε.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...