Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το εχει δοκιμασει κανεις να αλλαξει σκασμενο πυκνωτη σε τροφοδοτικο? Αξιζει, η θα υπαρξουν παλι προβληματα στο μελλον? Ειναι βεβαια επικινδυνο καπως να παιζεις με εκεινους τους πυκνωτες σε συγκριση με της μητρικης, αλλα anyway.

Δημοσ.

Πριν την αφαίρεση βεβαιώνεις πως τους έχεις αποφορτίσει βραχυκυκλώνοντας τις επαφές τους, κυρίως τους 2 μεγάλους.

Από εκεί και πέρα η σωστή πρακτική είναι να αλλάξεις όλους τους πυκνωτές με καλής ποιότητας νέους. Αν το κανείς σίγουρα θα έχεις ένα ανανεωμένο τροφοδοτικό..

• Like 4
Δημοσ.

Εχω αλλάξει σε αρκετά πυκνωτές,είναι το κυριότερο πρόβλημα των τροφοδοτικών.

Αν πιάνει το χέρι σου και το έχεις λίγο με το κολλητήρι αλλαξέ τους,αλλα πρώτα άστο λίγη ώρα εκτός πρίζας να αποφορτιστεί για να είσαι σίγουρος.

• Like 1
Δημοσ.

Η αληθεια ειναι οτι το ενα μπορω να το επιδιορθωσω. Ενα αλλο ενος φιλου που μου εφερε. Εκανε τσικ τσικ και μετα απο λιγο πεταξε καπνο και το εβγαλα οσο πιο γρηγορα μπορω. Σε αυτο τι μπορει να καηκε?

Δημοσ.

Η αληθεια ειναι οτι το ενα μπορω να το επιδιορθωσω. Ενα αλλο ενος φιλου που μου εφερε. Εκανε τσικ τσικ και μετα απο λιγο πεταξε καπνο και το εβγαλα οσο πιο γρηγορα μπορω. Σε αυτο τι μπορει να καηκε?

Δεν μπορούμε να κάνουμε τηλεδιάγνωση το τί μπορεί να έχει καεί.

Για αρχή ,ανοιξέ το και κοίτα για τυχών μαυρίσματα στην πλακέτα καμμένα parts πυκνωτές,αντιστάσεις,διοδάκια κτλ.

Επίσης άν έχει ασφάλεια κοιταξέ την μήν τυχόν και έχει καεί και χρειάζεται μόνο αυτή αλλαγή.

Αν δεν μπορείς να βγάλεις άκρη με οποιοδήποτε απο τα από πάνω και φαίνοντε όλα φυσιολογικά(που δεν νομίζω εφόσον όπως μας λές έβγαλε καπνούς),πάρε ένα πολύμετρο και έλεγξε όλην την πλακέτα.

Το τελευταίο σου το προτείνω αν θές να πεειραματιστείς και να περάσεις την ώρα σου,μιας και αν δεν είναι και κανένα TOP τροφοδοτικό δεν θα αξίζει και τόσο τον κόπο να ασχοληθείς.

• Like 2
Δημοσ.

Η αληθεια ειναι οτι η μαρκα του τροφοδοτικου δεν ειναι και η καλυτερη (για εμενα). Ενα tagan ειναι το καμμενο 1000αρι. Το ειχα ανοιξει προσπαθωντας να βρω το καμμενο μερος, αλλα τιποτα. Θα κατσω να ασχοληθω ετσι να περασει η ωρα παντως. Tnx :)

Δημοσ.

Η tagan έβγαζε και καλά και μέτρια τροφοδοτικά για την εποχή της,αλλά δεν συγκρίνονται με τα καινούργια ούτε σε efficiency,ούτε σε προστασίες ούτε σε τίποτα πλέον.

Δημοσ.

Δεν μπορούμε να κάνουμε τηλεδιάγνωση το τί μπορεί να έχει καεί.

Για αρχή ,ανοιξέ το και κοίτα για τυχών μαυρίσματα στην πλακέτα καμμένα parts πυκνωτές,αντιστάσεις,διοδάκια κτλ.

Επίσης άν έχει ασφάλεια κοιταξέ την μήν τυχόν και έχει καεί και χρειάζεται μόνο αυτή αλλαγή.

Αν δεν μπορείς να βγάλεις άκρη με οποιοδήποτε απο τα από πάνω και φαίνοντε όλα φυσιολογικά(που δεν νομίζω εφόσον όπως μας λές έβγαλε καπνούς),πάρε ένα πολύμετρο και έλεγξε όλην την πλακέτα.

Το τελευταίο σου το προτείνω αν θές να πεειραματιστείς και να περάσεις την ώρα σου,μιας και αν δεν είναι και κανένα TOP τροφοδοτικό δεν θα αξίζει και τόσο τον κόπο να ασχοληθείς.

Μια καμμενη ασφαλεια αν την αλλαξεις θα την ξανακαψει στο 95% των περιπτωσεων γιατι ειναι αλλος ο λογος που στην καιει(πληροφοριακα)

Τα Tagan ''καλα'' θεωρουνται,οταν ομως ανοιξα ενα και βρηκα μεσα πυκνωτες Asia-x ξενερωσα.

Asia-x οτι πιο scrap,παρολαυτα με chemicon επανω το τροφοδοτικο πεταει εδω και εξι χρονια.

• Like 1
Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά,
Για να μην ανοίξω καινούριο θέμα, έχω ένα χεσμένο τροφοδοτικό thermaltake(πατούσα το κουμπί να ανοίξει το pc γύριζαν οι ανεμιστήρες για μισό δευτερόλεπτο και σταματούσε) θέλω και εγώ έτσι για να περάσει η ώρα να προσπαθήσω να το φτιάξω!

Λέω να αλλάξω όλους τους πυκνωτές και έχω κάποιες απορίες!
1-Τη μάρκα πυκνωτές να πάρω?
2-Μετα την επισκευή να το δοκιμάσω σε pc για να δω αν δουλεύει?
3-Αν τελικά δουλέψει να το βάλω ξανά στο pc που ήταν? Γιατί έβαλα ένα τέτοιο......http://www.e-shop.gr/psu-force-fo19xd-450w-p-PER.700161
4-Ειναι αρκετό καιρό έκτος πρίζας, έχει αποφορτιστεί η θέλει κάτι άλλο?

• Like 1
Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά,

Για να μην ανοίξω καινούριο θέμα, έχω ένα χεσμένο τροφοδοτικό thermaltake

Δοκίμασες να το σκουπίσεις; :P

Απο αυτό που του έβαλες τώρα πάντως καλύτερα να άφηνες το καμμένο.

• Like 2
Δημοσ.

Δοκίμασες να το σκουπίσεις; :P

Απο αυτό που του έβαλες τώρα πάντως καλύτερα να άφηνες το καμμένο.

Ναι το σκουπισα δε δούλευε, ξερω καλυτερα να αφηνα το καμμένο αλλα το έβαλα μόνο για να το δοκιμασω και τελικά το άφησα :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...