The_Judas Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2015 Υπάρχει κάποιο δωρεάν app που να κάνει backup (αρχεία και επαφές κυρίως) τόσο στο pc όσο και σε κάποιο cloud; Εχω βρει διάφορα που κάνουν είτε μόνο σε pc είτε μόνο σε cloud, όχι κάποιο που να τα κάνει και τα 2. Σε μη root κινητό...
TheAccountant Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2015 οι επαφές ουτως η αλλως βρισκονται στην Google. Τα αρχεια σου, με ενα drag & drop στo PC σου η οποιο cloud θες.
The_Judas Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2015 Καλό φαίνεται. Μάλλον δεν υπάρχει αυτό που θέλω, αποθήκευση σε pc και cloud ταυτόχρονα, οπότε και θα χρειαστώ και ένα επιπλέον app.
saruman123 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2015 Καλημερα. Για τις επαφες σου με το Google λογιαριασμο που εχεις κανεις την δουλεια σου απο οπου θες. Αρκει να κανεις εναν απλο συγχρονησμω για να αποθηκευτουν. Για οτι αλλο θελεις δες εδω: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=331171 Δοκιμασε καιτο Helium-App Syng and Backup που κανει και για root και για μή root συσκευες
The_Judas Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Εν τω μεταξύ δεν μπορώ να κάνω backup τις επαφές μου στο gmail. Το δοκίμασα ακόμη και χειροκίνητα με εξαγωγή από τις επαφές προς το gmail. Μου έβγαλε μήνυμα ότι π.χ 200 επαφές αποθηκεύτηκαν στο gmail, αλλά όταν το ανοίγω από τον browser είναι κενές οι επαφές. Επίσης άλλη μια ερώτηση. Υπάρχει πρόγραμμα που να κάνει backup επιλεγμένους φακέλους από το κινητό; Είναι τόσο απλό αλλά δεν έχω βρει κάποια εφαρμογή που να το κάνει.
NikosKallithea Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 MyPhoneExplorer ΤΟ προγραμμα το δοκίμασες???
saruman123 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Δεν ξερω αν το Titanium backup το κανει,αλλα πρεπει να εισαι root
The_Judas Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 το δοκίμασες??? Το πέρασα. Τώρα βλέπω ότι έχει επιλογή συγχρονισμού αρχείων. Φαίνεται δυνατό είναι, έχει πολλές επιλογές, αν και λίγο δύσχρηστο. Μου κάνει την δουλειά μου. Αν θέλω και cloud, μπορώ να συγχρονίσω ένα φάκελο από το pc προς το cloud, οπότε όλα καλά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα