Προς το περιεχόμενο

super nintendo emulator

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλημερα.

θελω να αγορασω μια συσκευη φορητη σαν κονσολα και να τις περασω μεσα emulator απο super nintendo και sega master system ωστε να παιζω παιχνιδια. γνωριζει καποιος κατι? να μου πει τι πρεπει να αγορασω, καποιο tablet για παραδειγμα αλλα θα ηθελα να εχει και μηχανικα πληκτρα οπως εχει το nintendo ds και οχι πληκτρα αφης. ευχαριστω.

Δημοσ.

Νομίζω είναι παράνομο αυτό που ζητάς!

οι εmulators νομιμοι ειναι αφου υπαρχουν κανονικα και στο Playstore,τα ρομς υποτιθεται ειναι παρανομα,

καλημερα.

θελω να αγορασω μια συσκευη φορητη σαν κονσολα και να τις περασω μεσα emulator απο super nintendo και sega master system ωστε να παιζω παιχνιδια. γνωριζει καποιος κατι? να μου πει τι πρεπει να αγορασω, καποιο tablet για παραδειγμα αλλα θα ηθελα να εχει και μηχανικα πληκτρα οπως εχει το nintendo ds και οχι πληκτρα αφης. ευχαριστω.

φιλε μου και ταβλετ να παρεις μπορεις να του συνδεσεις ενα χειριστηριο xbox η Ps3 και δουλευουν μια χαρα με εμυlators

Δημοσ.

Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να πάρεις ένα μεταχειρισμένο PSP.

Θα σου βγει πιο φθηνά από τάμπλετ και είναι έτη φωτός καλύτερα στον χειρισμό.

• Like 2
Δημοσ.

Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να πάρεις ένα μεταχειρισμένο PSP.

Θα σου βγει πιο φθηνά από τάμπλετ και είναι έτη φωτός καλύτερα στον χειρισμό.

Ελα όμως που τα περισσότερα σημαντικά και καλά παιχνίδια του Snes δεν υποστηρίζονται σωστά από τον emulator του PSP. 

Δημοσ.

Εγώ πάντως τα περισσότερα εκεί τα έχω παίξει.

Δεν είχα θέμα.

Από εκεί και πέρα με ένα κινητό και ένα χειριστήριο που το βάζεις πάνω κάνεις δουλειά μια χαρά.

Δημοσ.

Υπήρχε κάποτε μια φορητή κονσόλα που είχε φτιαχτεί για emulators. Έτρεχε μια διανομή Linux .

Πλέον θεωρείται outdated και δεν νομίζω να υπάρχει κανένας που να ανανεώνει τις εκδόσεις των emulators..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...