tzanampetis Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2015 Γεια σας έχω vdsl 30 στην πραγματικότητα με speedtest πιάνω 18 και συνδέομαι με wifi στην tv για να δω iptv.......πολλές φορές όμως μου κάνει διακοπές με buffering.....είμαι κάπου 1 χιλιόμετρο μακριά από το κέντρο που παίρνω..ένας φίλος μου είπε να τους πω να με γυρίσουνε σε fast path....... ισχύει κάτι τέτοιο ή τι άλλο μπορώ να κάνω ώστε να μην έχω διακοπές στην εικόνα?
karaLRS Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 iptv πόσο bandwidth θέλει; μήπως φταίει τo iptv?
poulinos Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2015 για το θεμα οτι συγχρονιζεις στα 18 δες αυτοhttps://www.cyta.com.cy/mp/informational/support/files/wiring-guide-for-broadband_GR.pdfμηπως και λυσεις το θεμα και κερδισεις σε συγχρονισμο. αν εισαι με καλωδιο εχεις το ιδιο θεμα?α.η τηλεοραση παιρνει wifi απο το ρουτερ σου αν καταλαβα καλα?β.υπαρχει αποκωδικοποιητης?αν ειναι το α τοτε συνδεσε την tv με καλωδιο με το ρουτερ να δεις αν εχεις αυτο το θεμα.αν το wirelessπχ της tv ή του ρουτερ ειναι 802.11g τοτε μπορει για αυτο να εχεις κολληματα ειδικα σε τιποτα hd.επισης ακομα και n να ειναι μπορει να ειναι μακρυα το ρουτερ απο την tv και να εχεις χαλια σημα οποτεδες αν μπορει να μετακινηθει το ρουτερ ή να μην ειναι πισω απο εμποδια.εναλλακτικα δοκιμασε αλλοwireless channel μηπως ειναι θεμα παρεμβολων.αν με καλωδιο παιζει οκ αλλα δεν μπορεις να περασειςμονιμα καλωδιο τοτε παιξε με powerline to fast path δεν νομιζω οτι θα βοηθησει αν ειναι θεμα wireless.αν δεν ειναι τοτε οκ απλα θα χασεις και αλλο σε συγχρονισμο και δεν ξερω αν ο παροχος σου δινει fast path σε vdsl κιολας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα