Lomar Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2016 Πρόβλημα με πληρωμές είχαν οι επαγγελματίες που πλήρωναν με μαύρο χρήμα γιατί ήθελαν μετρητά. Οι υπόλοιποι μια χαρά πλήρωναν και πριν αλλά και μετά τα cc με e banking. Δεν γνωρίζω αν στην ipay υπήρχε εγγύηση καταθέσεων αλλά στην τωρινή δεν υπάρχει. Όπως βολεύεται ο καθένας αλλά αρκετά με αυτή την προώθηση της leupay. Θυμήθηκες τώρα lomar από τις 25/11 που άνοιξε το θέμα να πεις ότι γλίτωσε ο κοσμάκης τα λεφτά του; Ξεστραβώσου και δες οτι δεν το ξανανοιξα εγώ το θέμα, απο χθές ακόμα υπάρχουν συνομιλίες. 2ον, δεν είπα οτι "ο κοσμάκης γλύτωσε τα λεφτά του", αλλά οτι κάποιοι ξενοδόχοι πελάτες μας βολεύτηκαν. 3ον ποιό είναι το κόμπλεξ/πρόβλημα σου για το πότε πόσταρα και τι; Είσαι και εσύ κατα φαντασίαν moderator ή οικονομικός αναλυτής; Δε γουστάρεις το mypos/leupay; Χωρίς παρεξήγηση, αλλά στα @@ μου και χέστηκε και η φοράδα στο αλώνι. Θες αγόρι μου να λες οτι είναι απατεώνες/κλέφτες κτλ; Με γειά σου με χαρά σου, ούτε θα σε κοντράρω ούτε θα σου πω να μην το λες. Απλά για αυτό που λες οτι δεν υπάρχει εγγύηση καταθέσεων, αν δεν σου είναι κόπος θα ήθελα -αν έχεις την καλοσύνη- να μου στείλεις μερικές αποδείξεις για αυτό. Ξες γιατί μπορεί τελικά να έγιναν απατεώνες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2016 Α)Ξεστραβώσου και δες οτι δεν το ξανανοιξα εγώ το θέμα, απο χθές ακόμα υπάρχουν συνομιλίες. 2ον, δεν είπα οτι "ο κοσμάκης γλύτωσε τα λεφτά του", αλλά οτι κάποιοι ξενοδόχοι πελάτες μας βολεύτηκαν. 3ον ποιό είναι το κόμπλεξ/πρόβλημα σου για το πότε πόσταρα και τι; Β)Είσαι και εσύ κατα φαντασίαν moderator ή οικονομικός αναλυτής; Γ)Δε γουστάρεις το mypos/leupay; Χωρίς παρεξήγηση, αλλά στα @@ μου και χέστηκε και η φοράδα στο αλώνι. Δ) Θες αγόρι μου να λες οτι είναι απατεώνες/κλέφτες κτλ; Με γειά σου με χαρά σου, ούτε θα σε κοντράρω ούτε θα σου πω να μην το λες. E)Απλά για αυτό που λες οτι δεν υπάρχει εγγύηση καταθέσεων, αν δεν σου είναι κόπος θα ήθελα -αν έχεις την καλοσύνη- να μου στείλεις μερικές αποδείξεις για αυτό. Ξες γιατί μπορεί τελικά να έγιναν απατεώνες. Α) Ξέρω πολύ καλά τι λέω. Εσύ μάλλον όχι γιατί απλά δεν παρακολουθείς και τα 3 θέματα. Β) Όχι, όχι. Γ) Δεν γουστάρω την παραπληροφόρηση ή την κατα συρροή και επίμονη διαφήμιση ενός συγκεκριμένου προιόντος. Είμαστε φόρουμ όχι μπλογκ κάποιου. Δ) Δεν είπα κανέναν απατεώνα. Δική σου αναφορά είναι αυτή. Απλά ανέφερα ποιοι χρειάζονται τα μετρητά όταν μπορείς κάλλιστα να πληρώσεις μέσω ebanking. Ε) Μετά από όλο αυτό το ξέσπασμά σου και αφού το έχω αναφέρει για 2η φορά έχεις τις επιφυλάξεις σου; Πιστεύεις πραγματικά ότι οι υπάλληλοι εδώ της leupay θα με άφηναν να λέω κάτι που δεν ισχύει; Δεν μου θίγεται κανένα συμφέρον για το πόσο μεγάλη είναι ή όχι η αποδοχή της leupay και της εκάστοτε leupay. Όσο για τους χαρακτηρισμούς σου lomar θα τους προσπεράσω. Δεν είναι του χαρακτήρα μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
knicks Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2016 απορια, οσοι γραφετε αρνητικα σχολια για τα mypos ειστε επιχειρηματιες ; τα εχετε δοκιμασει ; αν ναι τι δεν σας αρεσε ; γιατι στη σελιδα τους στο facebook διαβαζω θετικα σχολια και απο ανθρωπους με ονοματεπωνυμο και οχι nicknames Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gioren Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2016 Να εκφέρω την γνώμη μου σαν συνιδιοκτήτης μεσαίας τουριστικής μονάδας : Ποτέ δεν είχαμε πρόβλημα λόγω καπιταλ κοντρόλ στις πληρωμές μας .Όλοι οι προμηθευτές ανετα πληρώνονται μέσω ebanking.Κατα την γνώμη μου δεν νοείται επιχειρηματίας χωρίς χρήση ebanking και μάλιστα στον τουρισμό . Απο μια γρήγορη ματιά οι χρεωσεις της εν λόγω εταιρείας είναι αρκετά μεγάλες .Εμείς πρόσφατα μας έδωσαν προσφορά για προμήθεια 0,70 για visa και mastercard . Επίσης έχουμε μηδενικές χρεώσεις για μεταφορές χρημάτων και εισερχόμενα εμβάσματα. Πολυ δύσκολα θα δώσω εμπιστοσύνη σε μια εταιρεία με ενα κάπως αμαρτωλό παρελθον και πόσο μάλλον για ποσά αρκετών χιλιάδων ευρώ. Επίσης μην ξεχνάτε ότι υπάρχει αμφίδρομη εξάρτηση με τις ελληνικές τράπεζες αφού στην δική μας περίπτωση λόγου χάρη υπάρχει και δανεισμός . Αυτά τα ολίγα ... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lomar Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2016 Α) Ξέρω πολύ καλά τι λέω. Εσύ μάλλον όχι γιατί απλά δεν παρακολουθείς και τα 3 θέματα. Β) Όχι, όχι. Γ) Δεν γουστάρω την παραπληροφόρηση ή την κατα συρροή και επίμονη διαφήμιση ενός συγκεκριμένου προιόντος. Είμαστε φόρουμ όχι μπλογκ κάποιου. Δ) Δεν είπα κανέναν απατεώνα. Δική σου αναφορά είναι αυτή. Απλά ανέφερα ποιοι χρειάζονται τα μετρητά όταν μπορείς κάλλιστα να πληρώσεις μέσω ebanking. Ε) Μετά από όλο αυτό το ξέσπασμά σου και αφού το έχω αναφέρει για 2η φορά έχεις τις επιφυλάξεις σου; Πιστεύεις πραγματικά ότι οι υπάλληλοι εδώ της leupay θα με άφηναν να λέω κάτι που δεν ισχύει; Δεν μου θίγεται κανένα συμφέρον για το πόσο μεγάλη είναι ή όχι η αποδοχή της leupay και της εκάστοτε leupay. Όσο για τους χαρακτηρισμούς σου lomar θα τους προσπεράσω. Δεν είναι του χαρακτήρα μου. Α) Δεν ξέρω τίποτα για 3 threads, για το συγκεκριμένο σου λέω δεν το ξέθαψα εγώ. Το οτι στη φαντασία σου θεωρείς υποχρεωτικό να γνωρίζει ο οποιοσδήποτε στο forum οτι τρέχουν 3 παράλληλα θέματα, είναι δικό σου πρόβλημα και φυσικά κράτα το για εσένα, δε θέλω να το μοιραστώ μαζί σου. Β) Ρητορική ερώτηση ήταν δε χρειαζόταν να απαντήσεις, πόσο μάλλον να πεις και ψέματα Γ) Που την είδες την παραπληροφόρηση; Να σου εξηγηθώ γιατί είναι παρανοϊκά αυτά που γράφεις και το έχεις πάρει πολύ προσωπικά: ΜΗ ΒΑΛΕΤΕ LEUPAY ΣΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΣΑΣ, ΔΕ ΜΑΣ ΝΟΙΑΖΕΙ, ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΠΩΣ ΑΡΚΕΤΟΙ ΞΕΝΟΔΟΧΟΙ ΣΤΗ ΡΟΔΟ ΚΥΡΙΩΣ (ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΜΟΝΟ) ΜΙΚΡΩΝ ΚΑΤΑΛΥΜΑΤΩΝ, ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΘΗΚΑΝ ΤΗ ΣΕΖΟΝ ΤΟΥ 2015. ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΑΚΕΙΑ. Επίσης και εγώ δε γουστάρω ανθρώπους που μπερδεύουνε πράγματα στο κεφάλι τους και βλέπουνε παντού συνωμοσίες. Είσαι ενα κλίκ πριν απο αυτό και στο λέω φιλικά. Δ) λολ λες και ο επιχειρηματίας με το cc, εκτός απο επιχείρηση δεν έχει και οικογένεια, ψώνια, χαρτζηλίκια, φροντηστήρια κτλ... Ε) Το ξέσπασμα αγόρι μου είναι επειδή εσύ και ο άλλος συμπλεγματικός πέσατε να με φάτε με επιχειρήματα δημοτικού. 2ον οι υπάλληλοι τις leupay πως θα σε βρούνε απο ένα nickname σε ένα άκυρο forum; Πολλές ταινίες βλέπεις Και αν αυτό είναι το μοναδικό σου επιχείρημα για την εγγύηση των χρημάτων της Sata Bank, τότε απαξιώ να απαντήσω, δεν είναι του δικού μου επιπέδου να ασχολούμαι με μπακαλίστικα επιχειρήματα. Να εκφέρω την γνώμη μου σαν συνιδιοκτήτης μεσαίας τουριστικής μονάδας : Ποτέ δεν είχαμε πρόβλημα λόγω καπιταλ κοντρόλ στις πληρωμές μας .Όλοι οι προμηθευτές ανετα πληρώνονται μέσω ebanking.Κατα την γνώμη μου δεν νοείται επιχειρηματίας χωρίς χρήση ebanking και μάλιστα στον τουρισμό . Απο μια γρήγορη ματιά οι χρεωσεις της εν λόγω εταιρείας είναι αρκετά μεγάλες .Εμείς πρόσφατα μας έδωσαν προσφορά για προμήθεια 0,70 για visa και mastercard . Επίσης έχουμε μηδενικές χρεώσεις για μεταφορές χρημάτων και εισερχόμενα εμβάσματα. Πολυ δύσκολα θα δώσω εμπιστοσύνη σε μια εταιρεία με ενα κάπως αμαρτωλό παρελθον και πόσο μάλλον για ποσά αρκετών χιλιάδων ευρώ. Επίσης μην ξεχνάτε ότι υπάρχει αμφίδρομη εξάρτηση με τις ελληνικές τράπεζες αφού στην δική μας περίπτωση λόγου χάρη υπάρχει και δανεισμός . Αυτά τα ολίγα ... Συγχαρητήρια, είσαι υπόδειγμα επιχειρηματία, στη Ρόδο όπως εξηγήσαμε και πιο πάνω είχανε αρκετοί πρόβλημα και ίσως σου κάνει εντύπωση πως ειδικά στο Φαληράκι πάρα πολύ μικρομεσσαίοι ξενοδόχοι είναι πάρα πολύ πίσω στην οργάνωση τους. Αλλά και όσοι δεν ήτανε δε μπορούσαν να εξυπηρετήσουν και τα έξοδα της οικογένειας τους με το cc των 60 ευρώ τη μέρα. Και για εκείνη την περίπτωση εκείνη την περίοδο βοήθησε πολλούς. Δεν είπε κανένας πως είναι απαραίτητο, απλά μεταφέραμε μια εμπειρία, αυτό μόνο τίποτα άλλο. Χαλαρώστε και μη το παίρνετε προσωπικά ή ότι προωθεί κάποιος το οτιδήποτε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
knicks Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2016 ειρηνη ημην βρε παιδια, αποψεις ανταλλασουμε και βοηθαμε οι τσακωμοι δεν βγαζουν πουθενα, σαφως και το mypos δεν ειναι για ολους τους επιχειρηματιες οπως και δεν εχουν ολοι το ιδιο στυλ στο ντυσιμο κλπ. το mypos βοηθησε και βοηθαει επιχειρηματιες που α) οι τραπεζες δεν τους δινουν pos γιατι εχουν δυσμενη στοιχεια σε αυτες β) επιχειρηματιες που εχουν pos ελληνικων τραπεζων αλλα μπλοκαρισμενους λογαριασμους αρα τα χρηματα τους τα παιρνει η τραπεζα καο δεν μπορουν να κινηθουν γ) επιχειρηματιες που θελουν λογαριασμο εξωτερικου για να τους κανουν καταθεσεις εκει και να σηκωνουν απο εδω εως 125.000 € τον μηνα χωρις cc δ) επιχειρηματες που για να παρουν pos οι τραπεζες τους ζητανε ενα σωρο χαρτια και τους τα δινουν μετα απο 5-6 μηνες (και αν) ενω τα mypos τα παιρνουν σε 1-2 μερες και τα ενεργοποιουν σε 10 λεπτα (φυσικα θελουν και αυτα χαρτια για πιστοποιηση της επιχειρησης που το αγοραζει, οπως και με τη leupay ιδιο συστημα με upload) ε) επιχειρηματιες που θελουν να πληρωνουν αμεσα προμηθευτες τους στο εξωτερικο και γενικα ειναι μια εναλλακτικη λυση ειδικα για τις τουριστικες επιχειρησεις και φυσικα δεν νομιζω να υπαρχει σε παγκοσμια κλιμακα αντιστοιχο προιον με pos που να το αγοραζει ο επιχειρηματιας αμεσως και να ανοιγει εταιρικους λογαριασμους κλπ μεσα σε 10 λεπτα απο το γραφειο του προς τον φιλο επιχειρηματια gioren που ανεφερε για το κακο παρελθον της mypos, τι ακριβως εννοουσε ; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
theopan Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 Για αμοιβές παροχής υπηρεσιών (Μηχανικός είμαι), με έδρα την Ελλάδα -για λίγο ακόμα από ό,τι φαίνεται- περνάνε χρεώσεις Ελληνικών καρτών στα mypos; Άτοκες δόσεις μπορώ να κάνω μέσω αυτών; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
knicks Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 και εγω αυτο περιμενω, να δουλεψουν ξανα οι ελληνικες καρτες για να παρω μηχανακι. τωρα οχι ελληνικες καρτες δεν περνανε αν το μηχανακι συνδεθει σε ελληνικο αφμ και δοσεις δεν κανουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spartak1 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 και εγω αυτο περιμενω, να δουλεψουν ξανα οι ελληνικες καρτες για να παρω μηχανακι. τωρα οχι ελληνικες καρτες δεν περνανε αν το μηχανακι συνδεθει σε ελληνικο αφμ και δοσεις δεν κανουν. Χρεωστικές Mastercard Ελληνικές περνάνε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
knicks Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 δεν παιζει ρολο αν η καρτα ειναι χρεωστικη, πιστωτικη ή προπληρωμενη. αν η καρτα εχει εκδοθει απο ελληνικη τραπεζα δεν περναει στο mypos εφοσον το μηχανακι ειναι συνδεμενο σε αφμ ελληνικης επιχειρησης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
noah.johnson Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 δεν παιζει ρολο αν η καρτα ειναι χρεωστικη, πιστωτικη ή προπληρωμενη. αν η καρτα εχει εκδοθει απο ελληνικη τραπεζα δεν περναει στο mypos εφοσον το μηχανακι ειναι συνδεμενο σε αφμ ελληνικης επιχειρησης το να πας σε γειτονικές χώρες δεξιά αριστερά, το έχεις σκεφτεί? εννοώντας να ξεγραφτείς από την επιχειρηματικότητα της Ελλάδας και να υπάγεσαι σε άλλη χώρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
knicks Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 ναι το εχω σκεφτει αλλα δεν το εχω ψαξει πολυ για να πω την αληθεια μιας και δεν εχω και καμια τεραστια επιχειρηση, εχω ακουσει πως παιζει πολυ η αγγλια και η βουλγαρια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
noah.johnson Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 ναι βουλγαρία και κύπρος είναι απο τις πρώτες χώρες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
knicks Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 δεν ξερω γιατι αλλα την κυπρο δεν την ακουω συχνα τελευταια, αυτο που εχω καταλαβει ειναι πως οι επιχειρησεις απο β.ελλαδα πηγαινουν βουλγαρια ενω απο αθηνα πηγαινουν αγγλια. απο διαφορα που εχω ακουσει στην αγγλια ειναι παρα πολυ ευκολο να ανοιξεις εταιρια και ολα γινονται μεσω h/y και οτι το κοστος ειναι περιπου 2.000-2.500€ τον χρονο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
noah.johnson Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 η κύπρος θεωρείτε παράδεισος για τις επιχειρήσεις. τα χρήματα που αναφέρεις νομίζω οτι αφορούν τα κρατίδια της αγγλίας, αλλά ναι και στην αγγλία ανοίγεις εύκολα επιχείρηση/ εταιρία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα