Rage_unseen Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2015 τον γυρισα σε στοκ ρυθμισεις κ προς το παρον ολα δειχνουν οκ
John-lamia Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 τον γυρισα σε στοκ ρυθμισεις κ προς το παρον ολα δειχνουν οκ Αν σου δουλεύει οκ σε στοκ, μάλλον έχει κουραστεί το μηχανικά απ το oc !!! Καλά κάνω ακόμα γω κ τα έχω όλα στοκ! 1
Rage_unseen Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 σιγουρα εχει καποιο θεμα με τις υποδοχες μνημης ,εβλεπε μονο 4 gb κ αναγκαστικα να αλλαζω θεσεις μεχρι που βρηκα εναν συνδιασμο που δουλευε επισης επειδη εχω κανει μια πατεντα για την σκονη στον μπροστα ανεμιστηρα (καλσον) ειχε μπλεχτει κ σταματησει προς το παρον δεν εχει κανει τπτ περιεργο τον αφηνω στοκ μπας κ βγαλει οτι εχει να βγαλει ακομα απο χρονο ζωης (να βγουν κ οι ζεν) το τροφοδοτικο το πηγε φιλος κ μου ειπε οτι εχουν ειδικο μηχανημα (οχι πολυμετρο) κ μετρησαν ολες τις αποληξεις ,μου εκανε εντυπωση γιατι αν θυμαμαι καλα το εχω απο το προηγουμενο πισι κ πρεπει να ειναι 7-8 ετων κ δεν εχει χασει αποδοση ,γινεται αυτο?
John-lamia Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Οπότε ή μητρική σου έχει "πέσει" σε δύναμη για να μπορεί να κρατήσει ψιλά τον επεξεργαστή σου. Για oc, θες μητρική με αρκετά καλά υλικά κατασκευής για να έχει χρόνια τον επεξεργαστή σε μεγάλη συχνότητα. Εκτώς κ αν τον δουλεύεις στην συχνότητα το μεγαλύτερου μοντέλου επεξεργαστή που πέρνει ή μητρική σου.
Angelcrow Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Αν έχει γνώση και υπομονή θα σου πρότεινα να ανανεώσεις τη θερμαγωγική πάστα ή τα pads ανάλογα τι έχει στη Northbridge και Southbrige τα οποία θα έχοθν γίνει μπετον αρμε μετά από τόσα χρόνια...Μετά δες το σύστημα αν θα συνεχίσει τα bsods και τα restarts και αποφασίζεις ανάλογα. Φυσικά ένα ξεσκόνισμα το θες!!!!
Rage_unseen Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 καλημερα ξεσκονισμα γινεται καλο μια φορα τον χρονο αλλα το να βαλω παστες στα chipset αποκλειεται, δεν ειναι για πολυ σκαλισμα μπας κ βγαλει οτι εχει να βγαλει ακομα ο παπους ειναι οκ τωρα περα απο καποιες λαλακιες με κατι blue screen που ειχα χθες τα οποια ομως ειναι θεμα των !@#$%^% 10ριων boot device inaccessible λεει ,με κανα 2 επανεκκινησεις εστρωσε ,τσεκαρα health στον ssd και στους μηχανικους ,ολα οκ
Angelcrow Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Θερμοκρασίες βάλε να δούμε,με το hardware Info σε στρες τεστ επεξεργαστη
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα