Koukou roukou Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2015 Δεν ειναι συμβατη με την εκδοση ανδροιδ που εχεις..... Δοκιμασε καποια παλιοτερη εκδοση του απκ.... Η αλήθεια είναι πως έχω πελαγώσει λίγο ,δε ξέρω αν υπάρχει σελίδα που να περιέχει τη λέξη "comodo" και να μην έχω μπει... Προσπάθησα να βρω παλιότερη έκδοση αλλά ή δεν έκανα σωστή έρευνα ή δεν υπάρχει ! Πάντως εδώ που μπήκα στη τελευταία προσπάθειά μου,δεν αναφέρει κάτι για παλιότερη έκδοση http://comodo-backup.en.uptodown.com/android Μετά από hard reset λίγο δύσκολο. Φαντάζομαι πως γίνετε αλλά θα πρέπει να ακολουθήσεις τελείως άλλη διαδικασία. Να βρεις κάποιο τρόπο να δει τον χώρο αποθήκευσης του υπολογιστή σου το PC σαν φυσικό drive και μετά να κάνεις επαναφορά σβησμένων αρχείων με το recover my files ή το file scevenger. Θα χρειαστεί να το μελετήσεις λίγο πριν το κάνεις σε ξένα forums. Θα πρέπει να εντοπίσεις πρώτα σε ποιο φάκελο αποθηκεύονται να αρχεία αυτά και μετά να βάλεις τα ανωτέρω προγράμματα να ψάξουν για τους φακέλους αυτούς. Αν τα ανακτήσεις επαναφέρεις τα αρχεία στο φάκελο της Android συσκευής σου και είσαι έτοιμος. Πάντως το μόνο πρόγραμμα που λειτούργησε σε μένα και μου επανάφερε σβησμένα αρχεία σε Android συσκευή είναι το undeleter εδώ https://play.google.com/store/apps/details?id=fahrbot.apps.undelete&hl=el αλλά όχι μετά hard reset. Γενικά για τα μηνύματα χρησιμοποιούμε το SMS Backup and restore πριν κάνουμε hard reset. Είχα κάνει back up με το πρόγραμμα comodo απλά τώρα δε βρίσκει το path και στην έκδοση που έχω εγώ,δε μπορώ να το ρυθμίσω.. Έχω βρει το φάκελο του back up στη συσκευή μου και τώρα ψάχνω τρόπο να το επαναφέρω! Το comodo back up δεν είναι συμβατο με τη συσκευή μου! Αυτά :/
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα