tsilitheo1 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2015 Εβγαλε καποιος ακρη απο τουτην την συζητηση;;;. Ξεκινησαμε για Ιμαλαια, καταληξαμε στις Αλπεις.... Ο,τι να'ναι....
NikosKallithea Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2015 Σε μερικα θεματα συμβαίνει αυτο γιατι ψάχνουμε λυση σε κατι που δεν μπορεί να λυθεί, ετσι μετα απο κάποια ποστ αρχίζουν οι πτήσεις
saruman123 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2015 Εγω παντως αυτα που ηξερα και μου ειπαν τα ειπα τωρα η μονη λυση την εχουν η "ειδικοι"
Koukou roukou Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2015 Χαχαχαχα αρχικά να ευχαριστήσω τα παιδιά που προσπάθησαν να με βοηθήσουν!!! Απλά αδυνατώ να πιστέψω ότι δεν υπάρχει λύση, εφόσον back up υπάρχει στη sd κάρτα,απλά δε μπορώ να δώσω εγώ το path ώστε το antivirus να το βρει.. Αυτά
Koukou roukou Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 Λέτε αν ανοίξω νέο θέμα "comodo mobile antivirus και αδύνατη επαναφορά back up" να βγάλω καμία άκρη;! Ακόμη το παλεύωωω! :/
saruman123 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 Οχι δεν θα κανεις κατι. Μαλλον πρεπει να το παρεις αποφαση οτι τα εχασες :'(
Koukou roukou Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 Οχι δεν θα κανεις κατι. Μαλλον πρεπει να το παρεις αποφαση οτι τα εχασες :'( Κι ας υπάρχει το αντίγραφο ασφαλείας στην εξωτερική μνήμη; Αφού το βρήκα γμτ το αρχείο.. Πφφ καλα.. Ευχαριστώ πολύ!
tsilitheo1 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2015 Κι ας υπάρχει το αντίγραφο ασφαλείας στην εξωτερική μνήμη; Αφού το βρήκα γμτ το αρχείο.. Πφφ καλα.. Ευχαριστώ πολύ! Λοιπον...εγκατεστησα το comodo backup για να δω τι γινεται.... Το μπακαπ που πηρε εχει path sd/downloads/comodo.... Αν ομως θελω ,του δινω αλλο path απλα πατωντας πανω στο path που γραφει το comodo... Εσενα γιατι δεν γινεται;;;
Koukou roukou Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2015 Λοιπον...εγκατεστησα το comodo backup για να δω τι γινεται.... Το μπακαπ που πηρε εχει path sd/downloads/comodo.... Αν ομως θελω ,του δινω αλλο path απλα πατωντας πανω στο path που γραφει το comodo... Εσενα γιατι δεν γινεται;;; Εμένα είναι έτσι όπως το δείχνει σε αυτές τις εικόνες : https://translate.google.gr/translate?hl=el&sl=en&u=https://help.comodo.com/topic-162-1-508-5854-.html&prev=search Είναι η έκδοση 2.7.5 . Αν κατέβασες αυτήν και τα κατάφερες,αν εχεις τη καλοσύνη σε παρακαλώ πολύ να με καθοδηγήσεις πως τα κατάφερες! :/
tsilitheo1 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2015 Οχι, εγω κατεβασα το comodo backup.... Ανεξαρτητη εφαρμογη απο το αντιβαιρους..... Δοκιμασε... 1
Koukou roukou Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 Οχι, εγω κατεβασα το comodo backup.... Ανεξαρτητη εφαρμογη απο το αντιβαιρους..... Δοκιμασε... Δοκίμασα να το κατεβάσω,δυστυχώς ,λέει ότι δεν υποστηρίζεται απ τη συσκευή μου.. Όλα του γάμου δύσκολα κτλ κτλ... Θα δοκιμάσω παρόμοια προγράμματα ! Σας 1000ευχαριστώ όλους για το χρόνο σας! Καλές γιορτές παιδιά με υγεία σε όλους!
tsilitheo1 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Δοκίμασα να το κατεβάσω,δυστυχώς ,λέει ότι δεν υποστηρίζεται απ τη συσκευή μου.. Όλα του γάμου δύσκολα κτλ κτλ... Θα δοκιμάσω παρόμοια προγράμματα ! Σας 1000ευχαριστώ όλους για το χρόνο σας! Καλές γιορτές παιδιά με υγεία σε όλους! Μην δοκιμασεις αλλα apks.... Δοκιμασε το ιδιο (comodo backup) αλλα οχι απο play store..... Κατεβασε το απο καποιον browser
Koukou roukou Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2015 Μην δοκιμασεις αλλα apks.... Δοκιμασε το ιδιο (comodo backup) αλλα οχι απο play store..... Κατεβασε το απο καποιον browser Το προσπάθησα αυτό,αλλά δυστυχώς δεν κάνει εγκατάσταση.. Λέει σφάλμα.. Και δε το βρήκα σε πολλές σελίδες ώστε να το κατεβάσω από κάπου αλλού.. Τώρα δε ξέρω αν έχει φάει κάποιο σκάλωμα,μετά το reset.. Είναι 3 χρονών συσκευή ! :/ Τουλάχιστον προσπαθήσαμε.. Ίσως βρω κάποιο τρόπο να ανοίξω τ αρχεία μέσω υπολογιστή! Και πάλι ευχαριστώ!
tsilitheo1 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2015 Δεν ειναι συμβατη με την εκδοση ανδροιδ που εχεις..... Δοκιμασε καποια παλιοτερη εκδοση του απκ....
anax111 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2015 Μετά από hard reset λίγο δύσκολο. Φαντάζομαι πως γίνετε αλλά θα πρέπει να ακολουθήσεις τελείως άλλη διαδικασία. Να βρεις κάποιο τρόπο να δει τον χώρο αποθήκευσης του υπολογιστή σου το PC σαν φυσικό drive και μετά να κάνεις επαναφορά σβησμένων αρχείων με το recover my files ή το file scevenger. Θα χρειαστεί να το μελετήσεις λίγο πριν το κάνεις σε ξένα forums. Θα πρέπει να εντοπίσεις πρώτα σε ποιο φάκελο αποθηκεύονται να αρχεία αυτά και μετά να βάλεις τα ανωτέρω προγράμματα να ψάξουν για τους φακέλους αυτούς. Αν τα ανακτήσεις επαναφέρεις τα αρχεία στο φάκελο της Android συσκευής σου και είσαι έτοιμος. Πάντως το μόνο πρόγραμμα που λειτούργησε σε μένα και μου επανάφερε σβησμένα αρχεία σε Android συσκευή είναι το undeleter εδώ https://play.google.com/store/apps/details?id=fahrbot.apps.undelete&hl=el αλλά όχι μετά hard reset. Γενικά για τα μηνύματα χρησιμοποιούμε το SMS Backup and restore πριν κάνουμε hard reset.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα