Erifili Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2015 Kαλησπέρα , καλώς ήρθα...Ακόμη μια άσχετη που ψάχνει βοήθεια... Ρώτησα που να ρωτήσω(πωπω συντακτικό !!!) και μου είπαν εδώ... Ήρθα λοιπόν ... Έχω το pinnacle studio 17 αγορασμένο στα αγγλικά οι ερωτήσεις μου δυο : 1) Αν ξέρει κάνεις αν μπορώ μέσω αυτού να κάνω σε βίντεο επεξεργασία και να θολώσω διάφορα σημεία π.χ. πρόσωπα(και ν' ακολουθείται το θόλωμα με την κίνηση ) 2) Αν μπορώ να κάνω αλλοίωση της φωνής ! και ακόμη μία ερώτηση να τριτώσει το καλωσόρισμα μου , μπορώ να μετατρέψω το ήδη αγορασμένο στα αγγλικά σε ελληνικά(κάπου είδα πως υπάρχει και στα ελληνικά πλέον) Υ.Γ. πονηρά μυαλά υπάρχουν όχι πονηρές ερωτήσεις! (για να σας προλάβω) Ευχαριστώ...
micos000 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2015 Καλώς όρισες Erifili στο insomnia. Αυτά που ζητάς είναι εξειδικευμένες λειτουργίες του Pinnacle. Μπορείς να βρεις πολλούς οδηγούς στο google αλλά οι περισσότεροι είναι στα Αγγλικά, οπότε μια μέτρια γνώση της γλώσσας είναι απαραίτητη. Επίσης είναι απαραίτητη μαι αρκετά καλή γνώση του προγράμματος για να μπορέσεις να ακολουθήσεις τους οδηγούς. Ένας οδηγός είναι εδώ ο οποίος είναι για το 10 αλλά η τεχνική είναι παρόμοια. Στο google μπορείς να βρεις πολλούς οδηγούς για το πρόγραμμα, απλά ψάξε για pinnacle studio και πρόσθεσε το τι θέλεις να κάνεις, π.χ. για το θόλωμα έβαλα pinnalce studio 17 blur moving face. Όσο για τα Ελληνικά, δεν ξέρω αν παρέχεται κάποια μετάφραση από την εταιρεία, αλλά ακόμα κι αν υπάρχει δεν το προτείνω γιατί όπως είπα οι περισσότεροι οδηγοί είναι στα Αγγλικά, οπότε αν το εσύ έχεις τις λειτουργίες στα Ελληνικά θα μπερδεύεσαι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα