vaas93 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2015 Καλησπέρα. Σκέφτομαι να πάρω το εν λόγω κινητό αλλά διαβάζω στο γειτονικό forum πολλά προβλήματα με το hardware, όπως μικρόφωνο που χαλάει στάνταρ σε κάποιους μήνες, διάφορα θέματα με την οθόνη, έντονη υπερθέρμανση και απαράδεκτη μπαταρία. Για μένα το σημαντικότερο σε μια συσκευή είναι η αξιοπιστία της. Τι λέτε αξίζει η αγορά ;
Fulgore Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2015 Δυστηχως με την ελευση των νεων 950 και 950xl η τιμη του πηγε στον θεο επειδη ακριβως εχει μεινει σε λιγα καταστηματα. Αξιζε οντως πιο παλια στα 200-250ευρω απο καποιες προσφορες γνωστων μαγαζιων βεβαια τα παραπανω θεματα που αναφερεις ψιλο διορθωθηκαν εκτως την υπερθερμανσης(το επιβεβαιωνω και εγω προσωπικα).Στα ιδια χρηματα καλυτερα να παρεις καποια android ναυαρχιδα απο τα G4,P8,S6 αναλογα και τι χρηματα θες να διαθεσεις παρα το 930.Να συμπληρωσω οτι το 930 ερχεται χωρις ακουστικα στην συσκευασια μεσα
dimips Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 Καλησπέρα. Σκέφτομαι να πάρω το εν λόγω κινητό αλλά διαβάζω στο γειτονικό forum πολλά προβλήματα με το hardware, όπως μικρόφωνο που χαλάει στάνταρ σε κάποιους μήνες, διάφορα θέματα με την οθόνη, έντονη υπερθέρμανση και απαράδεκτη μπαταρία. Για μένα το σημαντικότερο σε μια συσκευή είναι η αξιοπιστία της. Τι λέτε αξίζει η αγορά ; Ας πω κι εγώ τη προσωπική μου εμπειρία: Αρχικά, το είχα το κινητό 3 μήνες, δεν αξίζει καθόλου. 1) Έπρεπε να πάρω θήκη για να μην καίγομαι απ τα πλαϊνά τα αλουμίνια και απ΄το πίσω καπάκι αλλά και πάλι καιγόμουν από την οθόνη. Η οθόνη είχε προβλήματα απ τις υψηλές θερμοκρασίες της συσκευής και συχνά τρεμόπαιζε σε πολύ ενοχλητικά επίπεδα. 2) Επίσης το windows store δεν έχει τίποτα από εφαρμογές, μέχρι και τα facebook, twitter που έχει έχουν να αναβαθμιστούν πάνω από χρόνο και λείπουν πολλά χαρακτηριστικά (π.χ στο facebook δε φαίνονταν και δε μπορούσες να κατεβάσεις τα αρχεία που ανέβαζε κάποιος σε ομάδα) οπότε έμπαινες από τον internet explorer. 3) Η μπαταρία έπεφτε γρήγορα χωρίς απαιτητική χρήση. Τέλος, η κάμερα μου φαινόταν πάρα πολύ καλή, τρελαινόμουν να βγάζω φωτογραφίες μέχρι που ήρθε ένα φίλος με ένα Note 4 και μου διέλυσε κι αυτή τη χαρά. Οπότε το πούλησα και πήρα iphone 5s το οποίο μπορεί αυτή τη χρονική στιγμή να είναι αδιάφορο σε όλους τους τομείς (κάμερα, δυνατότητες, επιδόσεις κτλ), αλλά έχει αυτή την αξιοπιστία που δύσκολα την αλλάζεις όταν την βρεις. Αν θες κάποια γνώμη για το τι κινητό να πάρεις σε "σχετικά χαμηλή τιμή" θα σου πρότεινα να κοιτάξεις τα εξής android: Moto X style(pure), Lg g4
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα