Προς το περιεχόμενο

CrazySundays Samsung EP-TA20EWE Fast Charging 8.90 € [ΤΕΛΟΣ]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

τελικά ρε παιδιά αξίζει η αγορά του;

χρειάζομαι εναν φορτιστή για ενα GS3 και ενα powerbank 8000mah γιατι αυτός που έχω τώρα(ενας 700αρης)κάνει 10+ωρες για το powerbank.

• Απαντ. 47
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

τελικά ρε παιδιά αξίζει η αγορά του;

χρειάζομαι εναν φορτιστή για ενα GS3 και ενα powerbank 8000mah γιατι αυτός που έχω τώρα(ενας 700αρης)κάνει 10+ωρες για το powerbank.

Ναι μια χαρά είναι η τιμή για επώνυμο! αν έχεις πολλές συσκευες πάρε ένα με πολλές εξόδους.

Δημοσ.

Ναι μια χαρά είναι η τιμή για επώνυμο! αν έχεις πολλές συσκευες πάρε ένα με πολλές εξόδους.

απλα χρειάζομαι κάτι να ξεκουράσω τον γερικο φορτιστή του P500 optimus one που έχω τόσα χρόνια και έχει φορτίσει τα πάντα.

το powerbank γράφει input 5V/1A υπάρχει περίπτωση να γίνει ζημια;

Δημοσ.

Ναι, μια χαρά θα φορτισει ΕΑΝ τη φορτίσεις για 2 ώρες τουλάχιστον (2.000mAh x2 ώρες = 4.000mAh).

Ναι, επ' αόριστον, για όσο είναι συνδεδεμένη στην πρίζα! Κι ο χρόνος νομίζω μετριέται σε ώρες (λεπτά, δευτερόλεπτα, μέρες, μήνες, χρόνια), εκτός αν εκεί υπήρξαν εξελίξεις που έχασα; :/

Anyway, βγαίνει οφ τοπικ η κουβεντα.

Το 2.000mAh είναι σωστό, δεν χρειαζεται επανελθω επ αυτού.

Θα γελάει αλλωστε κι ο κόσμος με τα "..Το mAh δεν εχει νοημα λοιπον για μια συσκευη που τροφοδοτειται απο το δικτυο (της ΔΕΗ), αφου μπορει να παρεχει ηλεκτρικα φορτια επ' αοριστον αρα απειρα mAh..."

Καλή συνέχεια.

Αν ειχες παει δημοτικο θα γνωριζες οτι 2000mah x 2h = 4000mah² και οχι 4000mah. Οσο και να θες να υπερασπιστεις το καταστημα, εχουν κανει λαθος.
Δημοσ.

Ξεφυγαμε απο το θεμα και δε λυνονται οι αποριες οσων ενδιαφερομαστε για αγορα.λιγο ελεος ρε παιδια...μια ερωτηση εκανα πιο πανω και απαντηση δεν πηρα.

• Like 1
Δημοσ.

Αν ειχες παει δημοτικο θα γνωριζες οτι 2000mah x 2h = 4000mah² και οχι 4000mah. Οσο και να θες να υπερασπιστεις το καταστημα, εχουν κανει λαθος.

Είπα δεν θα επανελθω και δεν θα το κάνω όσο προκλητική κι αν είναι η οποια απάντηση. Live with it.

Δημοσ.

αν έχεις πολλές συσκευες πάρε ένα με πολλές εξόδους.

Έχεις να προτείνεις κάποιον; (όχι απαραίτητα από Ελλάδα)

Δημοσ.

απο μενα εφυγε παραγγελία.

καλώδιο υπάρχει μέσα η οχι; γιατι δεν αναφέρεται καπου

Κατα πάσα πιθανότητα δεν περιλαμβάνει καλώδιο. Αν περιελάμβανε, θα το ανέφερε (όπως κάνει με άλλους Samsung φορτιστές). Εγώ πάντως είχα αγοράσει τον EP-TA10EWE από το eshop, σε προσφορά αντίστοιχης τιμής, και καλώδιο δεν είχε.

Δημοσ.

Κατα πάσα πιθανότητα δεν περιλαμβάνει καλώδιο. Αν περιελάμβανε, θα το ανέφερε (όπως κάνει με άλλους Samsung φορτιστές). Εγώ πάντως είχα αγοράσει τον EP-TA10EWE από το eshop, σε προσφορά αντίστοιχης τιμής, και καλώδιο δεν είχε.

εντάξει,καλώδιο έχω αγοράσει έτσι κ αλλιως 2 μέτρων και χρησιμοποιώ απ το καλοκαίρι γιατι του s3 καταστράφηκε υστερα απο 3χρονια χρήσης απο αλλο μελος της οικογένειας.

http://www.e-shop.gr/valueline-vlcp60500b200-usb-20-usb-a-male-usb-micro-b-male-2m-p-PER.755358

Δημοσ.

Εχω ένα παλιότερο μοντέλου αυτου http://www.amazon.co.uk/Release-Anker-PowerPort-Charging-Multi-Port/dp/B00VTI8K9K/ref=sr_1_7?ie=UTF8&qid=1450042420&sr=8-7&keywords=anker

εγω έχω το powerport 2 , φανταζομαι αντίστοιχα καλό είναι και αυτό. Σίγουρα θα υπάρχουν και φτηνότερες αντίστοιχα καλές επιλογες.

Γενικώς με Anker είμαι ευχαριστημένος (και για αυτοκίνητο) απο την ποιότητα τους.

απλα χρειάζομαι κάτι να ξεκουράσω τον γερικο φορτιστή του P500 optimus one που έχω τόσα χρόνια και έχει φορτίσει τα πάντα.

το powerbank γράφει input 5V/1A υπάρχει περίπτωση να γίνει ζημια;

Ζημιά δεν θα κανει, είναι τροφοδοτικό τάσης πρακτικά και δίνει ρεύμα όσο (μπορεί <2Α) και όσο ζητάει (και αντέχει) η συσκευή.

Δημοσ.

Νομιζω οτι ειναι ο ταχυφορτιστης/(αφου δειχνει τις αστραπες και τις βροντες επανω)...καλη τιμη.....οκ εννοει οτι ειναι 2Α...

Απορια.....και οι απλοι φορτιστες 2Α ειναι αλλα για ενα μυστηριο λογο δεν κανουν ταχυφορτιση......σιγουρα παιζει ρολο και η μπαταρια για την ταχυφορτιση.......οπως και να ειναι ειναι καλη τιμη!

Τα 2Α είναι το ανώτατο όριο για τα βύσματα USB που ξέρουμε και χρησιμοποιούμε(άντε 2,1Α). Και όντως πριν 3-4 ή 5χρόνια λέγαμε ταχυφορτιστές αυτούς που φορτίζανε το κινητό μας με 2Α στα 5V. Επειδή όμως τρώγοντας έρχεται η όρεξη, και θέλαμε ακόμη πιό γρήγορη φόρτιση (ή έτσι νόμιζαν οι εταιρίες), και αφού δεν μπορούσαν να αυξήσουν άλλο το ρεύμα(Α), αύξησαν την τάση(V). Έφτιαξαν έτσι νέα πρότυπα φόρτισης στα 9V και στα 12V. Αυτός λοιπόν ο φορτιστής θεωρείται ταχυφορτιστής γιατί μπορεί, αφού αναγνωρίσει τις συμβατές συσκευές, να τις φορτίσει και με 1,67A στα 9V = 15Watt. Φορτίζει και τις "απλές" συσκευές βέβαια με (έως)2A στα 5V = 10Watt.

Πάντως στο site της Samsung, οι κριτικές για το αμερικάνικο αδελφάκι του είναι κακές: http://www.samsung.com/us/mobile/cell-phones-accessories/EP-TA20JWEUSTA-reviews

Οι 6 στους 22 λένε ότι τους κάηκε μέσα στον μήνα.

Δημοσ.

Παιδιά, εχετε υπόψη ότι στη φόρτιση παίζει μεγάλο ρόλο και το καλώδιο που χρησιμοποιούμε. Αν δεν είναι "μανίσιο" ή ποιοτικό, πιστοποιημένο για τα Α που θέλετε να δώσετε, παίζει να καθυστερεί πολύ η φόρτιση. Το έχω δει κυρίως σε tablet που θελουν 2-2,2Α σε συνδυασμό με καλώδια κινητών ή noname κινέζικα.

/offtopic

Ψάξτε για τους καινούριους φορτιστές των 9,5mAε. Είναι άψογοι. Φορτίζουν με 1Α επί 9,5 εβδομάδες, και έτσι έχετε πολύ σαίκσυ φόρτιση. (Θεέ μου, τι άλλο θα διαβάσουμε εδώ μέσα...)

Δημοσ.

Kαι οι aukey είναι καλοί

Παίζουν διάφορα μοντέλα ανάλογα τι αριθμό θυρών θες και αν θες να έχει QC2.0

http://www.amazon.it/dp/B00T9KJYVS/ref=twister_B00U16N9BA?_encoding=UTF8&psc=1

http://www.amazon.it/Caricatore-caricabatteria-viaggio-adattatore-Tecnologia/dp/B0111LKUAQ

http://www.amazon.it/AUKEY%C2%AE-Caricabatteria-Charger-Tecnologia-AIPower/dp/B00V08E1QU

Υπάρχουν και στο getone κάποιοι, δεν ξέρω αν συμφέρουν από τιμή συγκριτικά, αλλά έρχονται και από κίνα εκεί (αρκετά μεγαλύτερος χρόνος παράδοσης)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...