kostas8080 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2015 Για πες μου ποια ηταν η τελευταια ανδροιδ ναυαρχιδα που ειχες?! Μιλας για εποχη ice cream sandwitch εποχες?! Γιατι μετο το jelly bean και ειδικα μετα το Kit kat και μετα σταματησε να υπαρχει το lagg και τα κρασαρισματα στο ανδροιδ και πλεον η apple προσπαθει να το φτασει(ενω μεχρι τωρα γινοταν το αντιθετο!) Και τι ΜΧ5 λες?! Το κινητο ειναι λιγο πιο πανω απο Midrange αμα εννοεις το ΜΧ5 προ τοτε ναι παω πασο!(αλλα τα κινεζικα δν ειναι για ολους!) Σε ποια εποχή ζεις; Ποιες Ναυαρχίδες κολλάνε;Μη βγαίνει και λέει ο καθένας ότι του κατέβει
2.1Ohm Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2015 Σε ποια εποχή ζεις; Ποιες Ναυαρχίδες κολλάνε;Μη βγαίνει και λέει ο καθένας ότι του κατέβει Ειπα εγω κολλανε?! Ακριβως το αντιθετο προσπαθω να πω! 2
kostas8080 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2015 Ειπα εγω κολλανε?! Ακριβως το αντιθετο προσπαθω να πω! Φίλε έκανα ένα συντακτικο λάθος στον @ Μαρκου Π_1982 Ήθελα να απαντήσω
InspectoR95 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2015 Άλλο ένα thread το οποίο δεν έχει καμία βάση. Προτείνουμε κινητά εντός δεκέμβρη για (πιθανή) αγορά κινητού εντός 4-5 μηνών. Αν μη τι άλλο όταν πριν κανα μήνα μου την ελεγες οτι κουρασα και οτι δεν προκειται να παρω κινητο κλπ κλπ.. μην "ξαναγινομαι" κουραστικός. ( για να σε βγαλω και απο την απορία, πήρα ) Στα του θέματος, φιλαράκο είσαι 13-14 χρονων. Είναι κρίμα σε τέτοια ηλικία και τετοιους καιρους να δινουν οι δικοι σου ενα σκασμο λεφτα για ενα κινητο απλά για να έχεις 5,5 ιντσες και πενακι και δεν ξερω γω τι αλλο. Τωρα, αν σου περισσευουν, παω πασο! Πάρε οτι γουσταρεις. Αλλα στην ηλικια που εισαι παρε καμια κινεζια τουμπανο σε νορμαλ επιπεδα χρηματων ( γιατι το ποσα κινητα χανονται εντος των σχολειων και για το ποτε θα γινεις ευκολος στοχος ουτε θα το καταλαβεις ) και τα υπολοιπα καντα σουβλακια και εξοδους με την παρέα σου.
technology_guy Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2015 Άλλο ένα thread το οποίο δεν έχει καμία βάση. Προτείνουμε κινητά εντός δεκέμβρη για (πιθανή) αγορά κινητού εντός 4-5 μηνών. Αν μη τι άλλο όταν πριν κανα μήνα μου την ελεγες οτι κουρασα και οτι δεν προκειται να παρω κινητο κλπ κλπ.. μην "ξαναγινομαι" κουραστικός. ( για να σε βγαλω και απο την απορία, πήρα ) Στα του θέματος, φιλαράκο είσαι 13-14 χρονων. Είναι κρίμα σε τέτοια ηλικία και τετοιους καιρους να δινουν οι δικοι σου ενα σκασμο λεφτα για ενα κινητο απλά για να έχεις 5,5 ιντσες και πενακι και δεν ξερω γω τι αλλο. Τωρα, αν σου περισσευουν, παω πασο! Πάρε οτι γουσταρεις. Αλλα στην ηλικια που εισαι παρε καμια κινεζια τουμπανο σε νορμαλ επιπεδα χρηματων ( γιατι το ποσα κινητα χανονται εντος των σχολειων και για το ποτε θα γινεις ευκολος στοχος ουτε θα το καταλαβεις ) και τα υπολοιπα καντα σουβλακια και εξοδους με την παρέα σου. Ήρθες εδώ για να κράξεις για κάτι που έγραψα σε δικό σου θέμα; Για να έχω ανοίξει θέμα και να αναφέρω μπάτζετ, δεν μπορεί να το αναφέρω τυχαία. Αυτό είναι το όριό μου και τα χρήματα που μπορώ να δώσω φτάνουν μέχρι και εκεί.
kostas8080 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2015 Άλλο ένα thread το οποίο δεν έχει καμία βάση. Προτείνουμε κινητά εντός δεκέμβρη για (πιθανή) αγορά κινητού εντός 4-5 μηνών. Αν μη τι άλλο όταν πριν κανα μήνα μου την ελεγες οτι κουρασα και οτι δεν προκειται να παρω κινητο κλπ κλπ.. μην "ξαναγινομαι" κουραστικός. ( για να σε βγαλω και απο την απορία, πήρα ) Στα του θέματος, φιλαράκο είσαι 13-14 χρονων. Είναι κρίμα σε τέτοια ηλικία και τετοιους καιρους να δινουν οι δικοι σου ενα σκασμο λεφτα για ενα κινητο απλά για να έχεις 5,5 ιντσες και πενακι και δεν ξερω γω τι αλλο. Τωρα, αν σου περισσευουν, παω πασο! Πάρε οτι γουσταρεις. Αλλα στην ηλικια που εισαι παρε καμια κινεζια τουμπανο σε νορμαλ επιπεδα χρηματων ( γιατι το ποσα κινητα χανονται εντος των σχολειων και για το ποτε θα γινεις ευκολος στοχος ουτε θα το καταλαβεις ) και τα υπολοιπα καντα σουβλακια και εξοδους με την παρέα σου. ***Το πόσα λεφτά έχει ο καθένας ή τι ηλικία έχει δεν σε αφορά *** Το forum είναι για να δίνεις συμβουλές και να βοηθήσει ή να βοηθηθεις και όχι για να θέτεις κοινωνικα-οικονομικα προβλήματα... 1
Moderators stormrain Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Moderators Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Παρακαλω συνεχιστε οntopic. Μη μπαινετε σε προσωπικες διαμαχες please.
Bakxos Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Τα μονά κίνητα τα οποία δεν κρασαρουνε είναι τα iPhone.. Όλα τα υπόλοιπα ακόμα και ναυαρχίδα να έχεις μετά από δύο χρόνια και μερικές αναβαθμίσεις αρχίζει να κολλάει... μια πολύ καλή επιλογή είναι το meizu mx5.. Ωραίο! Νομίζω ότι πρέπει να καταταγεί στα καλύτερα ανέκδοτα της χρονιάς. Όποιος λέει ότι τα iphone δεν κρασάρουν απλά λέει ψέματα. Όσοι είναι αντικειμενικοί και έχουν χρησιμοποιήσει iphone ξέρουν πολύ καλα αν κρασάρουν. Ναι μπορεί λιγότερο απο άλλα κινητά αλλά κρασαρουνε 1
armin Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Ήρθες εδώ για να κράξεις για κάτι που έγραψα σε δικό σου θέμα; Για να έχω ανοίξει θέμα και να αναφέρω μπάτζετ, δεν μπορεί να το αναφέρω τυχαία. Αυτό είναι το όριό μου και τα χρήματα που μπορώ να δώσω φτάνουν μέχρι και εκεί. Κοιτα δεν θελω και εγω να φαινομαι κακος και επικριτικος ,ΑΛΛΑ.Απλα επειδη τα χρηματα που ΜΠΟΡΕΙΣ να διαθεσεις φτανουνε στα 700 ευρω δεν σημαινει,οτι πρεπει να φτασουνε στα 700,η μαλλον δεν σημαινει οτι χρειαζεται....Για την ηλικια σου το note ειναι overkill,και απο αποψη χρηματων ,αλλα και απο αποψη δυνατοτητων που θα σου προσφερει τις οποιες εσυ δεν θα χρησιμοποιησεις στα επομενα 3-4 χρονια.Εγω λεω lg g4 με τα μπουνια.
2.1Ohm Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Κοιτα δεν θελω και εγω να φαινομαι κακος και επικριτικος ,ΑΛΛΑ.Απλα επειδη τα χρηματα που ΜΠΟΡΕΙΣ να διαθεσεις φτανουνε στα 700 ευρω δεν σημαινει,οτι πρεπει να φτασουνε στα 700,η μαλλον δεν σημαινει οτι χρειαζεται....Για την ηλικια σου το note ειναι overkill,και απο αποψη χρηματων ,αλλα και απο αποψη δυνατοτητων που θα σου προσφερει τις οποιες εσυ δεν θα χρησιμοποιησεις στα επομενα 3-4 χρονια.Εγω λεω lg g4 με τα μπουνια. Θεωρώντας το τεράστιο ποσο που διαθέτει για κινητό η απλά έχουν μεγάλη οικονομική άνεση η έχει βαρβατη επιδότηση! Εγώ έτσι τι καταλαβαίνω! Αν ισχύει ένα απι τα δυο παραπάνω ναι πσρε οτι θες! Αν οχι και όταν λέω όχι εννοω ότι αν σκάσεις το 700ρικο και το κινητό το χάσεις την επόμενη μέρα θα έχεις να σκάσεις αλλά 700 για να πάρεις το ίδιο?! Αν δν τα έχεις ψάξε το πιο VFM κινητό κ όχι το κλτρο και όπως σου προτείνουν το g4 είναι αρκετά vfm για τα ελληνικά δεδομένα!
Alex21121988 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Μπορεί ο φίλος να χρησιμοποιήσει πιστωτική οπότε να κουμπώσει δόσεις. Αnw, δεν μας νοιάζει η οικονομική/κοινωνική του φάση, άνοιξε το thread ρωτώντας ανάμεσα σε δυο συσκευές ποια να προτιμήσει. Είναι και το τι γουστάρει ο καθένας. Εγώ βάσει των δικών μου εμπειριών κυρίως με Samsung συσκευές του πρότεινα το note 4 που αυτή την στιγμή imο είναι ότι καλύτερο μπορεί να πάρει και σε καλή τιμή. Βεβαίως υπάρχουν και άλλες αξιόλογες συσκευές στην αγορά, πλέον είναι και τα Κινέζικα τα οποία είναι πλέον εξαιρετικής ποιότητας σε τιμές χώμα και με πολύ καλά specs. Note 4=433 κάτι ευρώ(έχει πέσει και 30 ευρώ τον Δεκέμβριο, από 460 που το αγόρασα εγώ) -5.7 ίντσες ιθόνη 2Κ super amoled, όπως μας έχει συνηθίσει η Sammy. -Κατασκευή όχι πλαστική, και στα πλάγια αλουμίνιο που ζητούσαμε τόσα χρόνια όλοι. -Υποδοχή για micSD ως 128Gb.(Δεν έχει το note 5) -Aποσπώμενη μπαταρία 3220mah(Δεν βγαίνει στο note 5, είναι ενσωματωμένη) -Fast charging, μέσα σε μια ώρα από 0-100%. -s-pen αν σε ενδιαφέρει, απλά το αναφέρω. Εγώ δεν το χρησιμοποιώ. -4G+, πραγματικά πηγαίνει σφαίρα και γενικώς πετάει στο Browsing. Είναι δική σου απόφαση τι θα κάνεις, νομίζω το έχουμε τερματίσει το topic σε μόλις δυο σελίδες από σχόλια. 2
instinct21 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 υπάρχει άνθρωπος του φόρουμ μας (με έντονες τεχνολογικές ανησυχίες) που θα κρατήσει το κινητό του 4 χρόνια;;; ακόμα και 1000 ευρώ να δώσεις, το κινητο εάν ζει σε 2 χρονάκια max θα το πουλήσεις για να πάρεις τη τότε ναυαρχίδα... όχι απαραιτήτως γιατί δε θα είναι καλο τότε αλλά γιατί απλά θα το έχεις βαρεθεί... γνώμη μου πάρε μια vfm συσκευή που να έχει και καλή μεταπώληση. Σε 1 χρόνο το πουλάς και παίρνεις άλλο με μικρή επιβάρυνση και θα ανανεωθεις σε όλους τους τομείες. Άσε που θα γλιτώσεις και το άγχος της ακριβής συσκευης (έπεσε βραχηκε εκλάπη κλπ) εάν και η ηλικία σου είναι αυτη που αναφέρθηκε στα προηγούμενα ποστς το ρίσκο να τη χάσεις - χαλάσεις ή να σου τη κλέψουν μεγαλώνει...
technology_guy Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 υπάρχει άνθρωπος του φόρουμ μας (με έντονες τεχνολογικές ανησυχίες) που θα κρατήσει το κινητό του 4 χρόνια;;; ακόμα και 1000 ευρώ να δώσεις, το κινητο εάν ζει σε 2 χρονάκια max θα το πουλήσεις για να πάρεις τη τότε ναυαρχίδα... όχι απαραιτήτως γιατί δε θα είναι καλο τότε αλλά γιατί απλά θα το έχεις βαρεθεί... γνώμη μου πάρε μια vfm συσκευή που να έχει και καλή μεταπώληση. Σε 1 χρόνο το πουλάς και παίρνεις άλλο με μικρή επιβάρυνση και θα ανανεωθεις σε όλους τους τομείες. Άσε που θα γλιτώσεις και το άγχος της ακριβής συσκευης (έπεσε βραχηκε εκλάπη κλπ) εάν και η ηλικία σου είναι αυτη που αναφέρθηκε στα προηγούμενα ποστς το ρίσκο να τη χάσεις - χαλάσεις ή να σου τη κλέψουν μεγαλώνει... Παιδια, δεν μπορω να αγοραζω κινητο καθε τοσο. Δεν μου το επιτρεπει η ηλικια. Εχω να δωσω λεφτα και σε πιο σημαντικα πραγματα. Απλα προς το παρων θελω ενα κινητο που να μπορει να με κρατησει 3-4 χρονακια χωρις μεγαλες διαφορες στην επιδοση. Προσωπικα πιστευω πως οσο καλυτερα τεχνικα χαρακτηριστικα εχει ενα τηλεφωνο, τοσο περισσοτερο μπορει να αντεξει στο χρονο.
splashboogie Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Παιδια, δεν μπορω να αγοραζω κινητο καθε τοσο. Δεν μου το επιτρεπει η ηλικια. Εχω να δωσω λεφτα και σε πιο σημαντικα πραγματα. Απλα προς το παρων θελω ενα κινητο που να μπορει να με κρατησει 3-4 χρονακια χωρις μεγαλες διαφορες στην επιδοση. Προσωπικα πιστευω πως οσο καλυτερα τεχνικα χαρακτηριστικα εχει ενα τηλεφωνο, τοσο περισσοτερο μπορει να αντεξει στο χρονο. Αν θες ακουσε με σε αυτό καθώς έχω περάσει από s6 edge plus (note5 praktika einai me kyrth othonh), 6s plus, one plus 2 και είχα για πολυ καιρό Note 4 και άλλα πολλά. ΑΝΤΟΧΗ ΣΤΟ ΧΡΟΝΟ ΙΣΟΝ ΚΑΘΑΡΟ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ. Μόνο ios και nexus είναι οι επιλογές σου για τέτοιο χρονικό διάστημα ΞΕΧΝΑ ΟΠΟΙΔΗΜΠΟΤΕ ΣΚΙΝ, μετα τα 3 χρονια δεν....
technology_guy Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Αν θες ακουσε με σε αυτό καθώς έχω περάσει από s6 edge plus (note5 praktika einai me kyrth othonh), 6s plus, one plus 2 και είχα για πολυ καιρό Note 4 και άλλα πολλά. ΑΝΤΟΧΗ ΣΤΟ ΧΡΟΝΟ ΙΣΟΝ ΚΑΘΑΡΟ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ. Μόνο ios και nexus είναι οι επιλογές σου για τέτοιο χρονικό διάστημα ΞΕΧΝΑ ΟΠΟΙΔΗΜΠΟΤΕ ΣΚΙΝ, μετα τα 3 χρονια δεν.... Αρα να κινηθω προς το iphone μερια, που μου αρεσει και ελαχιστα παραπανω απο το nexus 6p. Βεβαια, αν η τιμη του 64gb δεν εχει πεσει κοντα στα 700 ευρω σκρουτζ, κατ' ευθειαν για nexus.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα