Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα. Βρίσκομαι σε μια χρονική περίοδο όπου προσπαθώ να επιλέξω ένα κινητό που θα με κρατήσει 3-4 χρόνια χωρίς να το αλλάξω. Είχα ανοίξει κι άλλο θέμα παλαιότερα και αφού το φιλοσόφησα αρκετά, βρέθηκα πιο μπλεγμένος. Τώρα λοιπόν κοιτάζω για το Note 5.

Αυτό που με νοιάζει στο κινητό, κατά κύριο λόγο, είναι να μην lagάρει σχεδόν ποτέ, να έχει αρκετά καλή κάμερα, η επεξεργαστικής ισχύς του να είναι αρκετή για 2-3 απαιτητικά παιχνίδια και καμιά 15αριά εφαρμογές και τέλος να έχει μια καλή οθόνη. Η μπαταρία δεν είναι μεγάλο θέμα, λύνεται με powerbank.

Εκτός από το Note 5, κοιτάζω και τα εξής:

S6 Edge+

iPhone 6s Plus

Nexus 6P

Xperia Z5

Το badget είναι μέχρι 700 ευρώ πάνω κάτω και η αγορά πρόκειται να γίνει μέσα άνοιξης του 16. Οποιαδήποτε γνώμη πέραν των 5 αυτών συσκευών είναι δεκτή. Ευχαριστώ.

• Απαντ. 33
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αφου μονο και μονο σκεφτεσαι και αλλα τηλεφωνα εκτος του note 5 δν σε πολυ νοιαζει το πενακι οποτε βγαλτο απο την λιστα!
Τωρα αμα ημουν στν θεση σου θα πηγαινα η σε nexus 6p η i6s+ (η στην κλτρη επιλογη που μπορεις να κανεις να πας απο κινα και θα σου μεινουν και τα μισα λεφτα στο χερι)!
Το i6s+ περα απο την πλακα ειναι το κλτρο all arround κινητο που υπαρχει!
Μονο λιγο σε οθονη (ΙΣΩΣ) υστερει αλλα εμενα ειναι απο τις αγαπημενες μου!(η νο1 ειναι του g4 και μετα παει αυτο)

Ειναι καθαρα θεμα στρατοπεδου!
Εγω θα επερνα ip6s+ και αμα δν μ αρεσε το πουλουσα και επερνα νεξους!
Δν το εχω δουλεψει σαν κυρια συσκευη ios και δν μπορω να το προτεινω!

Και τα 2 θα σου βγαλουν 2-3 χρονια το λιγοτερο! Τωρα παραπανω που θες εσθ δν ξερω με τον ρυθμο που βελτιωνεται η τεχνολογια δν ξερω κατα ποσο θα σου κρατησει παραπανω!

• Like 1
Δημοσ.

βασικα δεν έχει κανένα νόημα να σου προτείνουμε οποιοδήποτε από αυτά την στιγμή που η αγορα θα γίνει μέσα άνοιξης του 2016 όταν θα έχουν παρουσιαστεί όλες οι νέες ναυαρχιδες

Δημοσ.

Αφου μονο και μονο σκεφτεσαι και αλλα τηλεφωνα εκτος του note 5 δν σε πολυ νοιαζει το πενακι οποτε βγαλτο απο την λιστα!

Τωρα αμα ημουν στν θεση σου θα πηγαινα η σε nexus 6p η i6s+ (η στην κλτρη επιλογη που μπορεις να κανεις να πας απο κινα και θα σου μεινουν και τα μισα λεφτα στο χερι)!

Το i6s+ περα απο την πλακα ειναι το κλτρο all arround κινητο που υπαρχει!

Μονο λιγο σε οθονη (ΙΣΩΣ) υστερει αλλα εμενα ειναι απο τις αγαπημενες μου!(η νο1 ειναι του g4 και μετα παει αυτο)

Ειναι καθαρα θεμα στρατοπεδου!

Εγω θα επερνα ip6s+ και αμα δν μ αρεσε το πουλουσα και επερνα νεξους!

Δν το εχω δουλεψει σαν κυρια συσκευη ios και δν μπορω να το προτεινω!

Και τα 2 θα σου βγαλουν 2-3 χρονια το λιγοτερο! Τωρα παραπανω που θες εσθ δν ξερω με τον ρυθμο που βελτιωνεται η τεχνολογια δν ξερω κατα ποσο θα σου κρατησει παραπανω!

Το πενακι το θεωρω σαν ενα εξτρα χαρακτηριστικο οπως το 3D touch του iphone.

βασικα δεν έχει κανένα νόημα να σου προτείνουμε οποιοδήποτε από αυτά την στιγμή που η αγορα θα γίνει μέσα άνοιξης του 2016 όταν θα έχουν παρουσιαστεί όλες οι νέες ναυαρχιδες

Αν θες πες μου καποια ναυαρχιδα που αναμενεται να βγει και προτεινε μου τη

Παιρνω συμβουλες απο τωρα γιατι θελω να παρακολουθω την πτωση η αυξηση τιμης του καθε κινητου.

Δημοσ.

Το πενακι το θεωρω σαν ενα εξτρα χαρακτηριστικο οπως το 3D touch του iphone.

Αν θες πες μου καποια ναυαρχιδα που αναμενεται να βγει και προτεινε μου τη

Παιρνω συμβουλες απο τωρα γιατι θελω να παρακολουθω την πτωση η αυξηση τιμης του καθε κινητου.

μα τι να προτείνω για κάτι που θα βγει σε μερικούς μήνες χωρίς να ξέρω χαρακτηριστικά,λογικα θα έχουν ανακοινωθεί από όλους τους μεγάλους,s7,g5,z6,htc m10...

• Like 1
Δημοσ.

Φιλε ενα κινητο π βγηκε πριν απο λιγο αλλα δεν κυκλοφορησε ακομα στην παγκοσμια αγορα ειναι το HUAWEI MATE 8 το οποιο για εμενα ειναι τουμπανο.Η μπαταρια λογικα θα ειναι σαν του mate7 η οποια ηταν Hulk,εχει καλυτερη καρτα γραφικων απο s6 edge+ μιας κ εισαι gamer.Γενικα πιστευω θα ειναι αξιολογη συσκευη οπως κ το mate 7 κ επιτελους η huawei εβαλε μια καρτα γραφικων της προκοπης κ ξεκολλησε απο την Mali-T628.  Η καμερα του ειναι 16mp δεν ξερω αν θα ειναι η καλυτερη αλλα μια χαρα θα σε βγαλει πιστευω.

• Like 1
Δημοσ.

Γιατί την άνοιξη του 2017?? Περιμένεις επιδότηση? Παντως όπως σου είπαν και οι άλλοι τα δεδομένα θα έχουν αλλάξει τότε. Αν όμως θες να το κρατήσεις τόσα πολλά χρόνια να πας σε pure λειτουργικό standar δλδ μόνο nexus 6p ή το iphone.

Δημοσ.

Αν μιλάγαμε για αγορά τώρα θα σου έλεγα το note 4 με τα μπούνια και όχι το note 5. Εφόσον όμως μιλάμε για άνοιξη του 2016, είναι άκυρο να σου προτείνουμε κάτι τώρα ενώ τότε θα έχουν βγει και άλλες συσκευές πιθανώς καλύτερες.

Δημοσ.

εάν δοκιμασεις note δεν υπαρχει επιστροφή. ότι και να σου λενε είναι μακραν η καλυτερη συσκευή από ολες.ποιο iPhone 6s? μονο για εφε θα το επαιρνες. ωστόσο επειδή μιλας για ανοιξη 16 γνωμη και δικη μου να περιμενεις

Δημοσ.

Note 5 και nexus 6p είναι τα δύο κορυφαία κινητά αυτην την στιγμή... και επειδή ακούω συχνά ανοησίες του τύπου αν δεν σε νοιάζει το πενακι πάρε κάτι άλλο, λες και το NOTE δεν έχει τίποτα καλο εκτός από το πενακι,

Συνοψίζοντας :εξαιρετικές ταχύτητες και τα δύο,ποιότητα κατασκευής, εξαιρετικές κάμερες, οθόνες

από την μία στο Nexus 6p ξεχωρίζει το ότι είναι Nexus (όσον αφορά τις αναβαθμίσεις) καθώς και τα ηχεία του, από την άλλη το NOTE 5 έχει το πενακι παραπάνω δυνατότητές στο λογισμικό του

Οι δύο συσκευές είναι πολύ κοντά φέτος, είτε η μία είτε η άλλη δεν θα σε απογοητευσει, οποιαδήποτε σύγκριση με άλλο κινητό είναι μάταια, πάρε ένα από τα δύο

• Like 1
Δημοσ.

Άρα να αποκλείσω sony και iphone

Το νέο iPhone (6s,6s plus) είναι ανανεωμένο από πέρυσι και γενικά πολύ ανταγωνιστικη συσκευή, αλλά αν θες να πας σε iPhone , αυτό είναι άλλη ιστορία
Δημοσ.

Τα μονά κίνητα τα οποία δεν κρασαρουνε είναι τα iPhone.. Όλα τα υπόλοιπα ακόμα και ναυαρχίδα να έχεις μετά από δύο χρόνια και μερικές αναβαθμίσεις αρχίζει να κολλάει... μια πολύ καλή επιλογή είναι το meizu mx5..

Δημοσ.

Τα μονά κίνητα τα οποία δεν κρασαρουνε είναι τα iPhone.. Όλα τα υπόλοιπα ακόμα και ναυαρχίδα να έχεις μετά από δύο χρόνια και μερικές αναβαθμίσεις αρχίζει να κολλάει... μια πολύ καλή επιλογή είναι το meizu mx5..

Για πες μου ποια ηταν η τελευταια ανδροιδ ναυαρχιδα που ειχες?!

Μιλας για εποχη ice cream sandwitch εποχες?!

Γιατι μετο το jelly bean και ειδικα μετα το Kit kat και μετα σταματησε να υπαρχει το lagg και τα κρασαρισματα στο ανδροιδ και πλεον η apple προσπαθει να το φτασει(ενω μεχρι τωρα γινοταν το αντιθετο!)

Και τι ΜΧ5 λες?! Το κινητο ειναι λιγο πιο πανω απο Midrange αμα εννοεις το ΜΧ5 προ τοτε ναι παω πασο!(αλλα τα κινεζικα δν ειναι για ολους!)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...