aXer Δημοσ. 19 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2023 Ακόμα δεν έχω τα ιντερνετικά κανάλια. Μίλησα με τεχνική υποστήριξη μέσω chat και μου είπε ότι υπάρχει πρόβλημα και θα επιλυθεί. Ρώτησα αν είναι προσωπικό, δικό μου μόνο θέμα αλλά μου είπε όχι και ότι επηρρεάζει και άλλους. Εσείς έχετε κανάλια; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hlias-- Δημοσ. 19 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2023 4 ώρες πριν, aXer είπε Ακόμα δεν έχω τα ιντερνετικά κανάλια. Μίλησα με τεχνική υποστήριξη μέσω chat και μου είπε ότι υπάρχει πρόβλημα και θα επιλυθεί. Ρώτησα αν είναι προσωπικό, δικό μου μόνο θέμα αλλά μου είπε όχι και ότι επηρρεάζει και άλλους. Εσείς έχετε κανάλια; Ναι και κανάλια και on demand και τα app δουλεύουν όλα κανονικά. (Περιοχή Χανιά Κρήτης με σύνδεση VDSL 100mbs) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kax54638 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2023 Έβαλα τον δωρεάν μήνα Vodafone TV χωρίς αποκωδικοποιητή σε chromacast with android tv. Όλα λειτουργούν κανονικά αλλά δεν κατάλαβα το εξής. Σε μερικές ταινίες πχ Disturbia που είδα τυχαία έχει μόνο επιλογή να δω το trailer και να προσθέσω την ταινία στα αγαπημένα. Καμία άλλη επιλογή. Γιατί έτσι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zanskou Δημοσ. 7 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2023 μηπως επειδή ειναι trial ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hlias-- Δημοσ. 7 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2023 Υπάρχουν και άλλες ταινίες που εμφανίζονται με αυτόν τον τρόπο. Υποθέτω ότι ήταν παλαιότερα στο on demand αλλά έχουν αφαιρεθεί και απλά εμφανίζονται στην βάση δεδομένων της vodafone. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
naka Δημοσ. 22 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2023 Στις 19/7/2023 στις 7:49 ΠΜ, aXer είπε Ακόμα δεν έχω τα ιντερνετικά κανάλια. Μίλησα με τεχνική υποστήριξη μέσω chat και μου είπε ότι υπάρχει πρόβλημα και θα επιλυθεί. Ρώτησα αν είναι προσωπικό, δικό μου μόνο θέμα αλλά μου είπε όχι και ότι επηρρεάζει και άλλους. Εσείς έχετε κανάλια; αντιμετωπίζω το ίδιο και εγώ με νέα σύνδεση. δεν είδα τα κανάλια ποτέ μιλάω ήδη 3 ώρες με τεχνικό. σου δώσανε κάποια λύση; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gav1989 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2023 Στις 16/6/2023 στις 10:31 ΜΜ, k_onstantinos είπε Καλησπέρα, διάβασα σε προηγούμενο ποστ ότι το vodafone tv παίζει κανονικά μέσω vpn από τα apps. Έχω δοκιμάσει 2 διαφορετικά vpn και πάντα παίρνω το μήνυμα: Σφάλμα στην αναπαραγωγή. Το περιεχόμενο δεν είναι διαθέσιμο. Δοκιμάστε αργότερα (MV1821). Έχει καταφέρει κανείς να δει μέσω vpn; Βρέθηκε λύση για αυτο το πρόβλημα; Ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hlias-- Δημοσ. Τρίτη στις 11:18 πμ Share Δημοσ. Τρίτη στις 11:18 πμ Γεια χαρα σε όλους. Παρατήρησα ότι το Vodafone TV είναι πλεον διαθεσιμο και σε browser. https://tv.vodafone.gr 😃 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα