Προς το περιεχόμενο

Vodafone TV (hol tv)

Tribal21

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Αν το βάλουν δωρεάν θα πάρω το vodafonetv ξεχωριστά άλλωστε δεν έχω πλέον άλλη συνδρομητική τηλεόραση για να με απασχολεί η συντήρηση τους

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 607
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 ώρες πριν, Hlias-- είπε

Ελπίζω να είναι. Σε άλλα site αναφέρουν ότι ακόμα αναμένουν να ανακοινωθεί η τιμή του μέσω Vodafone TV. Σε ένα άλλο διάβασα ότι μάλλον θα είναι δωρεάν στο μεγάλο πακέτο της Vodafone TV σε συνδυασμό με fiber.

Too good to be true σίγουρα, το δελτίο τύπου απλά λέει "βασική υπηρεσία"

Αναφορά σε κείμενο

Με τη νέα συμφωνία, από τις 14 Ιουνίου, το Vodafone TV κάνει διαθέσιμο το Disney+ σαν βασική υπηρεσία στα πακέτα του και έτσι, οι συνδρομητές του Vodafone TV, θα έχουν πρόσβαση στον πλήρη κατάλογο πρωτότυπου περιεχομένου, ταινιών, σειρών και ντοκιμαντέρ του Disney+, ως μέρος της συνδρομής τους, μέσα από μια απλή διαδικασία εγγραφής.

Στο τσατ δεν ξέρανε να μου πουν που ρώτησα

Επεξ/σία από tonypapadovic

• 1 μήνα μετά...

Καλησπέρα παιδιά, μπορεί να μου πει κάποιος αν ο αποκωδικοποιητής δουλεύει σε άλλο δίκτυο; Εκεί που έχω την τηλεόραση παίρνω ίντερνετ από cosmote. Επίσης, το Vodafone tv app αν το εγκαταστήσω σε android tv box (mi box) θα μου δίνει πρόσβαση σε Disney και HBO;

Ευχαριστώ 

Στις 18/7/2022 στις 5:19 ΜΜ, socper είπε

Καλησπέρα παιδιά, μπορεί να μου πει κάποιος αν ο αποκωδικοποιητής δουλεύει σε άλλο δίκτυο; Εκεί που έχω την τηλεόραση παίρνω ίντερνετ από cosmote. Επίσης, το Vodafone tv app αν το εγκαταστήσω σε android tv box (mi box) θα μου δίνει πρόσβαση σε Disney και HBO;

Ευχαριστώ 

και σε εμένα κάνανε προσφορά για Vodafone tv και δέχτηκα. 

περιμένω τον εξοπλισμό αλλα οταν κατέβασα την εφαρμογή, το disney + δεν ήταν διαθέσιμο από εκεί 

Δεν ξέρω αν το κάναν έτσι ώστε μόνο μέσω αποκωδικοποιητη να μπορεις να το βλέπεις 

έφτασε ο εξοπλισμός. Θα τηλεφωνήσω και στη Vodafone αλλά έχω μια απορία 

Εχω τηλεφωνικό λογαριασμό και συνδρομή στο όνομα του πατέρα μου σε άλλο σπίτι και πληρώνω ίντερνετ και τηλέφωνο. 

Του είχε τηλεφωνήσει μια υπάλληλος για προσφορά vodafone tv την παρέπεμψε σε εμένα και δέχτηκα.  Μου έλεγε πως περιλάμβανε και το disney +. 

Μου έστειλε ο πατέρας μου το username & password μιας και είναι στο όνομα του και μπήκα στο Vodafone tv και τα άλλαξα σύμφωνα με τις οδηγίες. 

Όμως στο Vodafone tv λέει πως δεν υπάρχει ενεργή συνδρομη tv ενώ τα 40 κανάλια παίζουν κανονικά . Πιθανον να είναι στο λογαριασμό του πατέρα μου στη Vodafone;

Για την ενεργοποίηση του Disney + επίσης έχω μπερδευτεί. Είναι ξεχωριστό εικονίδιο στο δέκτη και όταν το πατάω μου ζητάει το e-mail. 

Όμως ποιο να βάλω; Το gmail που έδωσα στη Vodafone δεν το δέχεται. Πρέπει να κάνω ξεχωριστη εγγραφή στο disney + με 7 ευρώ το μήνα μέσω της vodafone;  Ή το έχουν ενεργοποιησει ήδη και πρέπει πχ να βάλω το email vodafone που έχει ο πατέρας μου; Ή πρέπει να κάνω κανονική εγγραφή στο disney + σα να μην είμαι συνδρομητης vodafone; 

Εγω φαντάστηκα πιο απλά τα πράγματα που ενεργοποιουνταν και ενσωματονονταν κατευθειαν, όπως τα κανάλια του hbo. Εκτός αν παραπλανητικα λέγοντας συνεργασία με disney+ εννουν το disney channel που είναι έτσι και αλλιώς μέσα στο πακέτο. 

θα τηλεφωνήσω την υπάλληλο συγκεκριμένα και θα ενημερώσω, από Δευτέρα. 

14 ώρες πριν, petran79 είπε

έφτασε ο εξοπλισμός. Θα τηλεφωνήσω και στη Vodafone αλλά έχω μια απορία 

Εχω τηλεφωνικό λογαριασμό και συνδρομή στο όνομα του πατέρα μου σε άλλο σπίτι και πληρώνω ίντερνετ και τηλέφωνο. 

Του είχε τηλεφωνήσει μια υπάλληλος για προσφορά vodafone tv την παρέπεμψε σε εμένα και δέχτηκα.  Μου έλεγε πως περιλάμβανε και το disney +. 

Μου έστειλε ο πατέρας μου το username & password μιας και είναι στο όνομα του και μπήκα στο Vodafone tv και τα άλλαξα σύμφωνα με τις οδηγίες. 

Όμως στο Vodafone tv λέει πως δεν υπάρχει ενεργή συνδρομη tv ενώ τα 40 κανάλια παίζουν κανονικά . Πιθανον να είναι στο λογαριασμό του πατέρα μου στη Vodafone;

Για την ενεργοποίηση του Disney + επίσης έχω μπερδευτεί. Είναι ξεχωριστό εικονίδιο στο δέκτη και όταν το πατάω μου ζητάει το e-mail. 

Όμως ποιο να βάλω; Το gmail που έδωσα στη Vodafone δεν το δέχεται. Πρέπει να κάνω ξεχωριστη εγγραφή στο disney + με 7 ευρώ το μήνα μέσω της vodafone;  Ή το έχουν ενεργοποιησει ήδη και πρέπει πχ να βάλω το email vodafone που έχει ο πατέρας μου; Ή πρέπει να κάνω κανονική εγγραφή στο disney + σα να μην είμαι συνδρομητης vodafone; 

Εγω φαντάστηκα πιο απλά τα πράγματα που ενεργοποιουνταν και ενσωματονονταν κατευθειαν, όπως τα κανάλια του hbo. Εκτός αν παραπλανητικα λέγοντας συνεργασία με disney+ εννουν το disney channel που είναι έτσι και αλλιώς μέσα στο πακέτο. 

θα τηλεφωνήσω την υπάλληλο συγκεκριμένα και θα ενημερώσω, από Δευτέρα. 

Η ενεργοποίηση του Disney+ πρέπει να γίνει πρώτα από υπολογιστή η κινητό στο παρακάτω link:

https://offers.vodafone.com/gr/vtv

Για την ενεργοποίηση χρησιμοποιείς τα στοιχεία σύνδεσης που έχεις στην android εφαρμογή του Vodafone TV. (Πρέπει πρώτα να σου έχει έρθει το ενημερωτικό μύνημα ότι μπορεί να ενεργοποιηθεί η υπηρεσία του Disney plus)

Μετά που θα συνδεθείς σε μεταφέρει στο περιβάλλον της Disney όπου δημιουργείς έναν δικό σου λογαριασμό από την αρχή με όποιο μέιλ και κωδικό θες και φυσικά μπορείς να συνδεθείς έτσι οπουδήποτε θες στο Disney+. Εγώ δεν το χρησιμοποιώ από το TV box της vodafone αλλά κατευθείαν από την εφαρμογή της smart tv.

• Like 1
  • Thanks 1

ευχαριστώ. μου το είπαν στο τηλέφωνο. κάνει 2-3 εργάσιμες μέρες επιπλέον η ενεργοποίηση του disney + οπότε Δευτέρα - Τρίτη θα στείλουν τα στοιχεία στο κινητό του πατέρα μου και θα μου τα προωθήσει.

ουσιαστικα δηλαδή ο λογαριασμός θα μου έρχεται ένα ευρώ παραπάνω σε σχέση με πριν, λογω μειώσης τιμής συνδρομης + disney, δηλ 31.5 ευρώ το μηνσ

• 3 μήνες μετά...

Καλησπερα παιδες.
Εκανα προσφατα ανανεωση του συμβολαιου με Voda (αναβαθμιση απο 100αρα VDSL σε 200αρα FTTH ουσιαστικα) και μου εδωσαν και Disney+ δωρεαν. Συμφωνα με οσα μου ειπε η κοπελα ειναι για 2 χρονια αλλα οκ αυτο θα το δουμε.
Το θεμα ειναι οτι εχω μεχρι το καλοκαιρι δικη μου συνδρομη στο Disney+ με ετησια πληρωμενη (κανονικα ελληνικη, οχι τουρκικη ή αλλης χωρας αν εχει σημασια στη συνδεση).
Υπαρχει τροπος να συνδεθω πανω στην ιδια συνδεση (με το υπαρχον account δλδ) και να προστεθει ο χρονος που απομενει στο αρχικο ετησιο συμβολαιο (7 μηνες ακομα περιπου) ?
Σημερα ηρθε το sms της Voda για το Disney+ αλλα επιτηδες δεν εχω πατησει ακομα στο λινκ μεχρι να δω τι μπορω να κανω.
Ευχαριστω εκ των προτερων

• 6 μήνες μετά...

Καλησπέρα σε όλους! Πριν κάποιες μέρες  άρχισε η εφαρμογή της vodafone tv σε iOS να βγάζει ένα σφάλμα mg086 και δεν λειτουργεί.. Ξέρεις κανείς τι μπορεί να συμβαίνει; 

• 3 εβδομάδες αργότερα...

Καλησπέρα, διάβασα σε προηγούμενο ποστ ότι το vodafone tv παίζει κανονικά μέσω vpn από τα apps. Έχω δοκιμάσει 2 διαφορετικά vpn και πάντα παίρνω το μήνυμα:

Σφάλμα στην αναπαραγωγή. Το περιεχόμενο δεν είναι διαθέσιμο. Δοκιμάστε αργότερα (MV1821). 

Έχει καταφέρει κανείς να δει μέσω vpn;

Καλησπέρα. Παρέλαβα σήμερα το Tv Box για το Vodafone TV.

Εγώ είχα ήδη προσωπικό λογαριασμό στο Disney+ που έληξε πριν κάποιες μέρες και είπα να πάρω Vodafone TV γιατί ανά μήνα μου βγαίνει λιγότερα απότι έβγαινε το προσωπικό Disney+

Το θέμα είναι, υπάρχει τρόπος να συνδέσω τον παλιό μου λογαριασμό με τα στατιστικά μου, προτιμήσεις κτλ με τον λογαριασμό που μου δίνει το Vodafone TV?

• 4 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...