Προς το περιεχόμενο

Vodafone TV (hol tv)

Tribal21

Προτεινόμενες αναρτήσεις

1 ώρα πριν, Athanatos1 είπε

Μηπως κατα τυχη εχεις ενεργοποιησει και το νετφλιξ απο το vodafone tv?

Όχι όχι, δεν το έχω ενεργοποιήσει. Βλέπω από το αππ της τιβι (χωρίς προβλήματα)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 607
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

7 λεπτά πριν, tonypapadovic είπε

Όχι όχι, δεν το έχω ενεργοποιήσει. Βλέπω από το αππ της τιβι (χωρίς προβλήματα)

Ειναι βολικο να τα εχεις ολα μαζεμενα σε ενα κουτι ( prime, hbo,netflix) αλλα σιγουρα εχει θεμα με το hdr...αν εχεις χρονο και θελεις δες μεσω vodafone tv τι γινεται μολις μπεις στο νετφλιξ.  Να μου φυγει και εμενα η απορια γιατι με το τεχνικο τμημα δε βγαζω ακρη.

• Like 1

Στις 11/3/2021 στις 7:51 ΜΜ, Athanatos1 είπε

Ειναι βολικο να τα εχεις ολα μαζεμενα σε ενα κουτι ( prime, hbo,netflix) αλλα σιγουρα εχει θεμα με το hdr...αν εχεις χρονο και θελεις δες μεσω vodafone tv τι γινεται μολις μπεις στο νετφλιξ.  Να μου φυγει και εμενα η απορια γιατι με το τεχνικο τμημα δε βγαζω ακρη.

Δεν ξερουν καν τι ειναι το hdr και το dolby vision!  :P 

Στις 11/3/2021 στις 1:12 ΜΜ, Athanatos1 είπε

Να αναφερω και εγω 2 θεματακια...καινουργιο κουτι,50αρα vdsl(κλειδωνει 55μεχρι το ρουτερ). Μολις πατησω το κουμπακι του Νετφλιξ γυριζει σε hdr και παραμενει εκει ανεξαρτητα αν η ταινια/σειρα ειναι hdr. (φυσικα κατι τετοιο το κανει μονο στο vodafone tv). Eπισης παρολη τη καλη ταχυτητα νετ που εχω ,πιξελιαζει ακαταπαυστα σε ολα τα live καναλια ασχετα αν η εκπομπη ειναι hd,sd κτλπ.    Φυσικα προς το παρον καμια λυση για κανενα απο τα 2 θεματα.

Ναι και μένα έτσι κάνει, μόλις μπαίνω στην εφαρμογή ενεργοποιείται το HDR (Philips η tv) και μένει εκεί και μετά, εκτός Netflix κιόλας

αρα στην ουσία σκεφτόμαστε ότι η μετάδοση ειναι προβληματική στον γεννήτορα.

Δε μπορεί να στείλει το σήμα με τη σωστή ταχύτητα και το στέλνει καθυστερημένο ή φταίει το κακό box?

Φταιει η τελευταια δικη μας αναβηθμιση οπως διαβασα σε ξενο φορουμ. Και εκει εχουν(ειχαν) θεμα με το hdr και το νετφλιξ.

Στο amazone prime δε συμβαινει αυτο, αλλα εκει συμβαινει κατι αλλο με τον ηχο...δυναμωνει απιστευτα με το που ξεκινας μια σειρα/ταινια! χαχα!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Zack Snyders Justice League  που σκατα ειναι?  χαχα!  ψαχνω και δε το βρισκω. (σημερα το εβαλε η voda υποτιθεται)

(Μετα απο reset του box εμφανιστηκε! Πολλοι ακομα νομιζουν οτι τη συγκεκριμενη ταινια δεν την εχει το voda tv γιατι πολλες φορες δεν εμφανιζεται αν δε γινει ρεσετ στο box)

)

Επεξ/σία από Athanatos1
  • Thanks 1

12 ώρες πριν, cambo99 είπε

Μεταξύ σήμερα που κοίταξα το netflix μου βγάζει όταν προσπαθώ να το ανοίξω : Μη έγκυρο Netflix Esn ! Τους κατάλαβε το Netflix και τους μπλόλαρε; 😂🤣😂

Εχεις κανει update στο box της voda? 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, cambo99 είπε

Τελευταία έκδοση ναι... σε εσάς παίζει κανονικά;

Ναι, κανενα προβλημα(αν εξαιρεσουμε το hdr force που κανει οταν ανοιγει το netflix και ελπιζω να το φτιαξουν σε καποιο update).  Πηρες τελ να δεις γιατι σου βγαζει αυτο το μηνυμα? (πριν παρεις βγαλε απο ρευμα το box για μερικα λεπτα)

Επεξ/σία από Athanatos1

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Στις 26/2/2021 στις 4:52 ΜΜ, CosmosKGR είπε

Πιθανά να έχουμε το ίδιο πρόβλημα μόνο που εγώ το έχω κοντά 2 χρόνια τώρα.

Εσένα καταφέρνει και παίζει για τόσο "πολύ", 4 λεπτά;! Εμένα φαντάσου πεθαίνει στα 6 δευτερόλεπτα! Όταν αλλάζω κανάλι παίζει πάλι καλά αλλά και πάλι μόνο για 6 δευτερόλεπτα.

Σε on demand όμως και στα μενού του τα πάει μια χαρά.

Μόνο από application παίζει καλά και τα κανάλια.

Και να πω πως είμαι με Vodafone VDSL 50άρα (από ΟΤΕ DSLAM) που κλειδώνει (με ελάχιστα λάθη) στα 39.

Δυστυχώς φοβάμαι πως δε θα ξεπεραστεί.

Αν όμως το ξεπεράσει κάποιος, ας ενημερώσει και για το πώς.

Είχα καιρό να ψάξω εδώ για τυχόν αναφορές σας πάνω στο πρόβλημα του "ξαφνικού θανάτου" των ζωντανών καναλιών της Vodafone TV (μέσω του αποκωδικοποιητή της) μετά από τα πρώτα 6 (περίπου) δευτερόλεπτα και τώρα κατάλαβα πως δεν είμαι πια ο μόνος που το τραβά αυτό (εγώ μάλιστα πάνω από 2 χρόνια)!

Το τι έχουμε δοκιμάσει (με τη Vodeafone) ειλικρινά δε θέλετε να σας τα πω και λύση δεν έχει βρεθεί.

Έχω χαρακτηρισθεί ως "μη επιλύσιμη" περίπτωση πράμα που μου δίνει το δικαίωμα να το κόψω αλλά με τόσες εκπτώσεις που πλέον μου κάνουν, δε με συμφέρει να το κόψω καθώς θα αλλάξει και το συμβόλαιό μου (σε double play). Άλλωστε, όλα τα on demand τα δείχνει κανονικά και παίζει και τα κανάλια μεν αλλά μόνο από το application τους (αν και δε με βολεύει από εκεί).

Τι να πω;!

Αν υπάρχει κάτι που ξέρει κανείς ότι αξίζει να το δοκιμάσω, ας ρίξει καμιά ιδέα.

Είμαι στον ενάμιση χρόνο με το πρόβλημα, να μην εχω ελπιδα απ' ο,τι καταλαβαίνω...

8 λεπτά πριν, verbaloffee είπε

Είμαι στον ενάμιση χρόνο με το πρόβλημα, να μην εχω ελπιδα απ' ο,τι καταλαβαίνω...

Φανταζομαι οτι (και οι δυο που γραψατε παραπανω) ειστε με ethernet και οχι με extender κτλ.

Εμένα παιδιά μου το έλυσαν το πρόβλημα. Είναι καθαρά θέμα του δικτύου τους , μάλλον σε τοπικό κόμβο / καφάο. Πιέστε ότι θα φύγετε, αλλιώς δεν ασχολούνται!

Καλησπερα και απο εμενα. Μια ερωτηση σε εσας που εχετε το BOX της vodafone. 

Την εχω κοψει εδω και καιρο αλλα μου εμεινε το BOX. μπορω να το βαλω με το πιατο της nova για ελευθερα καναλια ??? 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...