MiLToS_666 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2021 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2021 Ναι φυσικά, το πρώτο πράγμα που δοκίμασα. Καμία διαφορά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cambo99 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2021 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2021 1) Δοκίμασε αν συμβαίνει και σε άλλη tv 2) Κάνε επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων και δες αν άλλαξε κάτι Γενικά δεν έχει και την φοβερή ανάλυση το vodafone tv. 4Κ λέει και μόλις το βλέπω γελάω 😋 ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MiLToS_666 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2021 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2021 1) Δεν έχω άλλη TV αυτή τη στιγμή, όλες οι υπόλοιπες πηγές/inputs εμφανίζονται όπως πρέπει. 2) Έχω κάνει επαναφορά στο box, δεν αλλάζει τίποτα. Δεν αναφέρομαι στην ανάλυση του box, φυσικά και δεν έχει κανένα περιεχόμενο 4K και όλα τα κάνει upscale. Γι' αυτό και την έχω κρατήσει στα 1080p αυτή τη στιγμή. Η ασπρίλα που περιγράφω όμως είναι εκεί, δεν μπορεί να είμαι ο μόνος που έχει τέτοιο θέμα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Μαρτίου 2021 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2021 Μπορείς να μεταφέρεις το box σε φιλικό σπίτι και να το δοκιμάσεις εκεί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
coyote2 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2021 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2021 Είναι το πιο φτηνό, σας διαβάζω και αγχώνομαι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cambo99 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2021 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2021 8 hours ago, coyote2 said: Είναι το πιο φτηνό, σας διαβάζω και αγχώνομαι Αν είσαι τυχερός θα βλέπεις μια χαρά 😋 ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
coyote2 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2021 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2021 18 ώρες πριν, cambo99 είπε Αν είσαι τυχερός θα βλέπεις μια χαρά 😋 ... βλέπω στις προσφορές τους στο sfbb ότι είναι οι μόνοι που δίνουν τηλεόραση στο φτηνό πακέτου τους στα 28,70 Σταθερό, Ιnternet & Vodafone TV 100Mbps Giga Fiber (FTTH) με απεριόριστα εθνικά σταθερά, 360 λεπτά προς εθνικά κινητά & διεθνή σταθερά, internet 100Mbps & Vodafone TV με 35+ κανάλια & 10.000 ώρες δωρεάν & On Demand με όλες τις επιτυχίες της HBO, ταινίες, σειρές και ντοκιμαντέρ. Αποστολή λογαριασμού με e-bill. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cambo99 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2021 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2021 Και ενώ εβλεπα μια χαρά τον αγώνα ΠΑΟΚ - ΑΡΗΣ , στο ημίχρονο άρχισε να κανει διακοπές! Άτιμη vodafone 😋 ... και νόμιζα ότι είχε λυθεί το πρόβλημά μου! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tonypapadovic Δημοσ. 9 Μαρτίου 2021 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2021 Καλησπέρα, ας αναφέρω και γω εν συντομία θα θέματά μου ως σχετικά πρόσφατος συνδρομητής vodafone tv μήπως και υπάρχει κάτι που μπορώ να κάνω και να βελτιωθεί. 1. Novasports: κατά την διάρκεια των αγώνων παίζει η ανάλυση και το framerate αρκετά (δηλαδή βρίσκει ενίοτε την καλύτερη ανάλυση με ομαλή κίνηση των παικτών ξέρω γω, αλλά αυτό δεν κρατάει και πολύ, μετά ξεκινάνε κάποια σπασίματα, χαμηλότερη ανάλυση και ξανά τα ίδια) 2. Το σκ μου έκανε και μένα εντελώς την διακοπή της θέασης στα Novasports 2-3 φορές, έφτιαχνε με λίγο περα δώθε στα κανάλια 2. Σπασίματα στα on demand ΗΒΟ. Η ανάλυση οκ, προφανώς δεν είναι κάτι φοβερό, το θέμα είναι ότι και εκεί κάθε λίγα λεπτά κάνει κάτι περίεργα σαν να χάνει frames, δεν ξέρω τι (τελευταίο παράδειγμα Newsroom). VDSL 30mbps, κλειδώνει στα 24+, το box είναι συνδεδεμένο με ethernet στο router Έχουμε κάτι που μπορώ να κάνω εμπειρικά; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tribal21 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2021 Μήπως μαζεύει λάθη η γραμμή σου; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tonypapadovic Δημοσ. 9 Μαρτίου 2021 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2021 4 ώρες πριν, Tribal21 είπε Μήπως μαζεύει λάθη η γραμμή σου; Πώς μπορώ να το δω αυτό; Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα ή από το μενού του ρούτερ; Ένα tp link btw στείλανε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tribal21 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2021 Mεσα στο μενού του ρούτερ. Λάθη crc/fec/hec 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Athanatos1 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2021 Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2021 Να αναφερω και εγω 2 θεματακια...καινουργιο κουτι,50αρα vdsl(κλειδωνει 55μεχρι το ρουτερ). Μολις πατησω το κουμπακι του Νετφλιξ γυριζει σε hdr και παραμενει εκει ανεξαρτητα αν η ταινια/σειρα ειναι hdr. (φυσικα κατι τετοιο το κανει μονο στο vodafone tv). Eπισης παρολη τη καλη ταχυτητα νετ που εχω ,πιξελιαζει ακαταπαυστα σε ολα τα live καναλια ασχετα αν η εκπομπη ειναι hd,sd κτλπ. Φυσικα προς το παρον καμια λυση για κανενα απο τα 2 θεματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tonypapadovic Δημοσ. 11 Μαρτίου 2021 Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2021 22 ώρες πριν, Tribal21 είπε Mεσα στο μενού του ρούτερ. Λάθη crc/fec/hec Στο status βλέπω αυτό: Και στα System Tools -> System Log με φίλτρο Errors βγάζει 0 4 ώρες πριν, Athanatos1 είπε Να αναφερω και εγω 2 θεματακια...καινουργιο κουτι,50αρα vdsl(κλειδωνει 55μεχρι το ρουτερ). Μολις πατησω το κουμπακι του Νετφλιξ γυριζει σε hdr και παραμενει εκει ανεξαρτητα αν η ταινια/σειρα ειναι hdr. (φυσικα κατι τετοιο το κανει μονο στο vodafone tv). Eπισης παρολη τη καλη ταχυτητα νετ που εχω ,πιξελιαζει ακαταπαυστα σε ολα τα live καναλια ασχετα αν η εκπομπη ειναι hd,sd κτλπ. Φυσικα προς το παρον καμια λυση για κανενα απο τα 2 θεματα. Κάπως έτσι και δω, προσπαθεί να φέρει hd με ομαλή κίνηση και χαλάει πάλι, συνέχεια το ίδιο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Athanatos1 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2021 Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2021 38 λεπτά πριν, tonypapadovic είπε Στο status βλέπω αυτό: Και στα System Tools -> System Log με φίλτρο Errors βγάζει 0 Κάπως έτσι και δω, προσπαθεί να φέρει hd με ομαλή κίνηση και χαλάει πάλι, συνέχεια το ίδιο Μηπως κατα τυχη εχεις ενεργοποιησει και το νετφλιξ απο το vodafone tv? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα