cambo99 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2021 4 hours ago, the_brave said: Ακριβώς το ίδιο και εγώ. Το επόμενο που δοκίμασα ήταν να συνδέσω με client μέσω wifi, αλλά τότε δε συνδεόταν καν στο δίκτυο. cambo99. καμία άλλη ιδέα που να δοκίμασες? Τίποτα φίλε... η μόνη λύση είναι να γυρίζεις στο live πρόγραμμα λίγα δευτερόλεπτα πίσω , οπότε βοηθάει στο buffering , δεν είναι πλέον live και παίζει καλά όσο δεν κάνεις zapping. Τραγικά πράγματα. Έχω δηλώσει ότι αφού δεν το λύνουν θα την ακυρώσω την tv και περιμένω τηλέφωνό τους. Δεν υπάρχει support στην vodafone όταν έχεις πρόβλημα! 20 μέρες+ στη βλάβη και κάθε 2 μέρες μου στέλνουν μήνυμα sms ότι το πρόβλημα είναι προς επίλυση. Επίσης διαπίστωσα ότι το box δεν δουλεύει εκτός vodafone! Το έχουν ξεκλείδωτο μόνο σε όσους είναι με άλλον provider;
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2021 Δουλεύει κανονικά σε Cosmote , για άλλους ISP δεν γνωρίζω
cambo99 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2021 44 minutes ago, cacofonix-3 said: Δουλεύει κανονικά σε Cosmote , για άλλους ISP δεν γνωρίζω Έχεις και σύνδεση σε vodafone ή μόνο την tv; Σε wind που δοκίμασα δεν παίζει. Από αύριο θα τους πρήξω λίγο , τουλάχιστον να γίνει η διακοπή και να δω τι θα κάνω...
vagfyt Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Αναφορά σε κείμενο Καλησπερα θελω να κανω μια ερωτηση. Εβαλα vodafone tv εδω κ λιγες μερες αλλα εχω ενα θεμα. Εαν καποιος βρισκεται στον σαλονι και βλεπει καποια ταινια ή σειρα απο αυτες που βρισκονται μεσα σε αυτο και ταυτοχρονα καποιο αλλο ατομο της οικογενειας εργαζεται ή παιζει στον υπολογιστη εχει μεγαλο ping και γενικα το ιντερνετ εκεινη την στιγμη σερνεται. Ειχε κανεις το ιδιο προβλημα; πως το ελυσε; ή αν καποιος εχει ιδεα τι θα μπορουσα να κανω. Ευχαριστω πολυ Ρυθμισεις-υποβαθμιση ποιοτητας εικονας σε 576. Ισχυει για τα live. Δεν ξερω αν θα σε βολεψει για τα on demand. Δοκιμσε το. 1 λεπτό πριν, vagfyt είπε Ρυθμισεις-υποβαθμιση ποιοτητας εικονας σε 576. Ισχυει για τα live. Δεν ξερω αν θα σε βολεψει για τα on demand. Δοκιμσε το. Επεξ/σία 13 Ιανουαρίου 2021 από vagfyt
DimitrisM. Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2021 Διανυω την περιοδο του free trial στο voda tv. Θελω να νοικιασω ταινιες αλλα μου βγαζει μονη επιλογη add to watchlist. Αυτο οφειλεται στο οτι ειμαι free trial ακομη ή επειδη ειμαι μεσω streaming (χωρις αποκωδικοποιητη) αρα δε θα μπορεσω ποτε να τις δω?
verbaloffee Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2021 Στις 31/12/2020 στις 5:46 ΜΜ, the_brave είπε Καλησπερα Παιδιά και πολλές ευχές για αυτές τις μέρες. Έχω 24αρα adsl από vodafone η οποία απο τη μέρα που μπήκε συγχρονίζει στα 10-12 MBPS και δυστυχώς δεν υπάρχει κάλυψη VDSL στην περιοχή μου παρόλο που μιλάμε για το κέντρο της Θεσσαλονίκης. Από την πρώτη μέρα βάλαμε και VODAFONE TV. Δυστυχώς το VOD TV μετά από λίγα δευτερόλεπτα σταματάει να παίζει και λέει δεν υπάρχει σημα. Παρα το γεγονός ότι έχουν γίνει επισκέψεις από τεχνικούς η λύση τους ήταν να μου αλλάξουν το ρουτερ σε ZTE, αλλά το πρόβλημα παραμένει. Βαρέθηκα να τους κυνηγάω και το παράτησα, αλλά τώρα ειπα να το ξαναπιάσω. Να αναφέρω ότι όλα τα προφανή έχουν γίνει, όλες οι άλλες συσκευές μέσω ETHERNET δεν έχουν κανένα πρόβλημα. Το περίεργο είναι ότι τα ON DEMAND παίζουν κανονικά.. καμια καλη ιδέα τι μπορεί να φταίει? έχω το ίδιο ακριβώς πρόβλημα από τον Μάρτιο του '20!!! Σε VDSL που συγχρονίζει στα 20Mbps στο κέντρο της Αθήνας. Κάπου εκεί στον Ιούνιο και μετά από αρκετά τηλεφωνήματα και επισκεψη τεχνικού εντόπισαν κάποιο πρόβλημα στο DSLAM μου, το ρύθμισαν και έπαιζε κανονικά μέχρι τον Σεπτέμβριο περίπου. Μετά το εμφάνισε ξανά, ρύθμισαν και πάλι το DSlam, αλλά το πρόβλημα επιμένει και υποτίθεται ότι το κοιτάνε... μάλιστα, είχαν τη φαεινή ιδέα να μου στείλουν έναν πρωτόγονο αποκωδικοποιητή (που έγραφε HOL TV όταν μπούταρε), στον οποίο πλέον δεν έπαιζε ΟΥΤΕ το on demand! Αν βρείτε κάποια λύση παρακαλώ μοιραστείτε την, γιατί με τα τζιμάνια της Vodafone δεν φαίνεται φως... Αυτό που γράφει άλλος φίλος για rewind στο ζωντανό πρόγραμμα μάλλον αφορά κάποιον πιο καινούριο αποκωδικοποιητή; Ο δικός μου δεν έχει τέτοια δυνατότητα.
the_brave Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2021 56 λεπτά πριν, verbaloffee είπε έχω το ίδιο ακριβώς πρόβλημα από τον Μάρτιο του '20!!! Σε VDSL που συγχρονίζει στα 20Mbps στο κέντρο της Αθήνας. Κάπου εκεί στον Ιούνιο και μετά από αρκετά τηλεφωνήματα και επισκεψη τεχνικού εντόπισαν κάποιο πρόβλημα στο DSLAM μου, το ρύθμισαν και έπαιζε κανονικά μέχρι τον Σεπτέμβριο περίπου. Μετά το εμφάνισε ξανά, ρύθμισαν και πάλι το DSlam, αλλά το πρόβλημα επιμένει και υποτίθεται ότι το κοιτάνε... μάλιστα, είχαν τη φαεινή ιδέα να μου στείλουν έναν πρωτόγονο αποκωδικοποιητή (που έγραφε HOL TV όταν μπούταρε), στον οποίο πλέον δεν έπαιζε ΟΥΤΕ το on demand! Αν βρείτε κάποια λύση παρακαλώ μοιραστείτε την, γιατί με τα τζιμάνια της Vodafone δεν φαίνεται φως... Αυτό που γράφει άλλος φίλος για rewind στο ζωντανό πρόγραμμα μάλλον αφορά κάποιον πιο καινούριο αποκωδικοποιητή; Ο δικός μου δεν έχει τέτοια δυνατότητα. Παρόλο που έχω τον καινούριο αποκωδικοποιητή, στη δική μου περίπτωση ούτε το Rewind δουλεύει.
cambo99 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2021 Κάντε επαναφορά 3-4 φορές. Σαν να λύθηκε το θέμα που είχα. Από τη vodafone λένε ότι δεν βρήκαν κάτι. Το έχω πει ότι αν έχεις μεγάλο θέμα με τη vodafone θέλουν 1-2 μήνες και υπομονή!
MeRo Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2021 Παιδιά καλησπέρα έχω Vodafone γραμμή Ίντερνετ εβαλα και Vodafone tv αλλά έχω ένα θέμα ενώ κάθε κανάλι παίζει πολύ καθαρά δεν κολλάει πουθενά μετά από 4 λεπτά περίπου μαυρίζει η οθόνη και γραφή ο συντονισμός στο υπάρχων δυκτιο δεν ήταν δυνατός έχω πάρει 100 τηλ μέχρι τώρα και δεν μπορούν να το φτιάξουν λένε ότι είναι θέμα ανώτερων και μόνο με email μιλάνε αυτοί μετάξι τους έλεος ξέρετε τίποτα να βοηθήσετε 1
cambo99 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2021 3 hours ago, MeRo said: Παιδιά καλησπέρα έχω Vodafone γραμμή Ίντερνετ εβαλα και Vodafone tv αλλά έχω ένα θέμα ενώ κάθε κανάλι παίζει πολύ καθαρά δεν κολλάει πουθενά μετά από 4 λεπτά περίπου μαυρίζει η οθόνη και γραφή ο συντονισμός στο υπάρχων δυκτιο δεν ήταν δυνατός έχω πάρει 100 τηλ μέχρι τώρα και δεν μπορούν να το φτιάξουν λένε ότι είναι θέμα ανώτερων και μόνο με email μιλάνε αυτοί μετάξι τους έλεος ξέρετε τίποτα να βοηθήσετε Τι ταχύτητα ίντερνετ έχεις;
MeRo Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2021 8 ώρες πριν, cambo99 είπε Τι ταχύτητα ίντερνετ έχεις; Καλημέρα στο ρουτερ γράφει 14000 αλλά πάντα στην μέτρηση έχω 10 με 11 που λέει αυτοί στην Vodafone ότι είναι αρκετά δεν έχει πρόβλημα
CosmosKGR Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2021 Στις 19/2/2021 στις 10:14 ΜΜ, MeRo είπε Παιδιά καλησπέρα έχω Vodafone γραμμή Ίντερνετ εβαλα και Vodafone tv αλλά έχω ένα θέμα ενώ κάθε κανάλι παίζει πολύ καθαρά δεν κολλάει πουθενά μετά από 4 λεπτά περίπου μαυρίζει η οθόνη και γραφή ο συντονισμός στο υπάρχων δυκτιο δεν ήταν δυνατός έχω πάρει 100 τηλ μέχρι τώρα και δεν μπορούν να το φτιάξουν λένε ότι είναι θέμα ανώτερων και μόνο με email μιλάνε αυτοί μετάξι τους έλεος ξέρετε τίποτα να βοηθήσετε Πιθανά να έχουμε το ίδιο πρόβλημα μόνο που εγώ το έχω κοντά 2 χρόνια τώρα. Εσένα καταφέρνει και παίζει για τόσο "πολύ", 4 λεπτά;! Εμένα φαντάσου πεθαίνει στα 6 δευτερόλεπτα! Όταν αλλάζω κανάλι παίζει πάλι καλά αλλά και πάλι μόνο για 6 δευτερόλεπτα. Σε on demand όμως και στα μενού του τα πάει μια χαρά. Μόνο από application παίζει καλά και τα κανάλια. Και να πω πως είμαι με Vodafone VDSL 50άρα (από ΟΤΕ DSLAM) που κλειδώνει (με ελάχιστα λάθη) στα 39. Δυστυχώς φοβάμαι πως δε θα ξεπεραστεί. Αν όμως το ξεπεράσει κάποιος, ας ενημερώσει και για το πώς. Είχα καιρό να ψάξω εδώ για τυχόν αναφορές σας πάνω στο πρόβλημα του "ξαφνικού θανάτου" των ζωντανών καναλιών της Vodafone TV (μέσω του αποκωδικοποιητή της) μετά από τα πρώτα 6 (περίπου) δευτερόλεπτα και τώρα κατάλαβα πως δεν είμαι πια ο μόνος που το τραβά αυτό (εγώ μάλιστα πάνω από 2 χρόνια)! Το τι έχουμε δοκιμάσει (με τη Vodeafone) ειλικρινά δε θέλετε να σας τα πω και λύση δεν έχει βρεθεί. Έχω χαρακτηρισθεί ως "μη επιλύσιμη" περίπτωση πράμα που μου δίνει το δικαίωμα να το κόψω αλλά με τόσες εκπτώσεις που πλέον μου κάνουν, δε με συμφέρει να το κόψω καθώς θα αλλάξει και το συμβόλαιό μου (σε double play). Άλλωστε, όλα τα on demand τα δείχνει κανονικά και παίζει και τα κανάλια μεν αλλά μόνο από το application τους (αν και δε με βολεύει από εκεί). Τι να πω;! Αν υπάρχει κάτι που ξέρει κανείς ότι αξίζει να το δοκιμάσω, ας ρίξει καμιά ιδέα.
MiLToS_666 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2021 Καλημέρα, Πρόσφατα άλλαξα την παλιά LG 1080p TV μου με μια JVC UHD TV. Έχετε παρατηρήσει και εσείς "ξεπλυμένα" χρώματα σε όλο μενού/live περιεχόμενο/on demand του box? Αναφέρομαι στο μικρό τετράγωνο μοντέλο με το λογότυπο Vodafone από πάνω. Οι ρυθμίσεις που έχω κάνει για κάθε input source/HDMI στην TV μου είναι ακριβώς οι ίδιες για όλα και ενώ σε input από PC/PS4 είμαι πολύ ικανοποιημένος με τα χρώματα, στο Vodafone TV έχω αυτό το θέμα. Για να δώσω ένα παράδειγμα, είναι σαν να έχει ανεβάσει κανείς το gamma σε σημείο που φαίνονται τα compression artifacts μιας φωτογραφίας jpeg χαμηλής ανάλυσης. Τα βίντεο έχουν όλα color banding και πολύ εμφανή blocks. Ειδικά στα γραφικά από τα μενού που είναι κόκκινα φαίνεται πολύ έντονα, μέχρι και η boot screen έχει το ίδιο θέμα. Η εγγενής εφαρμογή Netflix της TV δείχνει πολύ καλά ενώ η εφαρμογή Netflix μέσα από το Vodafone TV είναι εξίσου τραγική στην απεικόνιση σαν να είναι στα τέρματα η φωτεινότητα. Ρύθμιση μέσα από το μενού δεν βρήκα, πέρα από την ανάλυση την οποία είτε την αφήσω 4K είτε την έχω στα 1080p το πρόβλημα παραμένει.
cambo99 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2021 3 hours ago, MiLToS_666 said: Καλημέρα, Πρόσφατα άλλαξα την παλιά LG 1080p TV μου με μια JVC UHD TV. Έχετε παρατηρήσει και εσείς "ξεπλυμένα" χρώματα σε όλο μενού/live περιεχόμενο/on demand του box? Αναφέρομαι στο μικρό τετράγωνο μοντέλο με το λογότυπο Vodafone από πάνω. Οι ρυθμίσεις που έχω κάνει για κάθε input source/HDMI στην TV μου είναι ακριβώς οι ίδιες για όλα και ενώ σε input από PC/PS4 είμαι πολύ ικανοποιημένος με τα χρώματα, στο Vodafone TV έχω αυτό το θέμα. Για να δώσω ένα παράδειγμα, είναι σαν να έχει ανεβάσει κανείς το gamma σε σημείο που φαίνονται τα compression artifacts μιας φωτογραφίας jpeg χαμηλής ανάλυσης. Τα βίντεο έχουν όλα color banding και πολύ εμφανή blocks. Ειδικά στα γραφικά από τα μενού που είναι κόκκινα φαίνεται πολύ έντονα, μέχρι και η boot screen έχει το ίδιο θέμα. Η εγγενής εφαρμογή Netflix της TV δείχνει πολύ καλά ενώ η εφαρμογή Netflix μέσα από το Vodafone TV είναι εξίσου τραγική στην απεικόνιση σαν να είναι στα τέρματα η φωτεινότητα. Ρύθμιση μέσα από το μενού δεν βρήκα, πέρα από την ανάλυση την οποία είτε την αφήσω 4K είτε την έχω στα 1080p το πρόβλημα παραμένει. Δοκίμασες να αλλάξεις hdmi καλώδιο;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα