Hlias-- Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2020 1 ώρα πριν, bill27 είπε Ναι Να φανταστώ ισχύει μόνο για όσους έχουν τον καινούργιο αποκωδικοποιητή έτσι; έχω τον παλιό και δεν είδα κάτι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tribal21 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2020 Ναι είναι για τον καινούργιο αποκωδικοποιητή. Η Vodafone tv τραβάει γύρο στα 6mbs σε hd κανάλια κ ταινίες και γύρο στα 3mbs για sd. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cambo99 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2020 Wifi δεν βάλανε όμως! Κρίμα... επίσης δεν μπορώ να καταλάβω γιατί να μην μπορούμε να δούμε τα novasports σε άλλες συσκευές! Στο μέλλον θα χάσει απ'αυτό νομίζω... αρκεί η nova να φτιάζει κάτι αντίστοιχο του cosmote ott σε καλύτερη τιμή! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
boutser Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2020 Στις 8/12/2020 στις 12:49 ΠΜ, od1c είπε Καλησπερα θελω να κανω μια ερωτηση. Εβαλα vodafone tv εδω κ λιγες μερες αλλα εχω ενα θεμα. Εαν καποιος βρισκεται στον σαλονι και βλεπει καποια ταινια ή σειρα απο αυτες που βρισκονται μεσα σε αυτο και ταυτοχρονα καποιο αλλο ατομο της οικογενειας εργαζεται ή παιζει στον υπολογιστη εχει μεγαλο ping και γενικα το ιντερνετ εκεινη την στιγμη σερνεται. Ειχε κανεις το ιδιο προβλημα; πως το ελυσε; ή αν καποιος εχει ιδεα τι θα μπορουσα να κανω. Ευχαριστω πολυ Πάρε τηλ στην εξυπηρέτηση λογικά με κάποιες ρυθμίσεις στο ρούτερ σου θα βελτιωθεί η κατάσταση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Georgekrav1 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2020 1)παιδια να ρωτησω κατι η ποιοτητα των novasports ειναι 1080p? 2) το γνωριζω οτι ειναι διαθεσιμο μονο οταν εχεις ιντερνετ βονταφον απλα για την tv οταν παω στην σελιδα τουσ και επιλεγω το πακετο και με παει για να δω για διαθεσιμοτητα μου λεει πως δεν υποστιριζεται στην περιοχη μου.. ομως με μια κοπελα που μιλησα μου ειπε πως θα παιζει κανονικα χωρις κανενα θεμα και τωρα δεν ξερω τι να κανω ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
the_brave Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Καλησπερα Παιδιά και πολλές ευχές για αυτές τις μέρες. Έχω 24αρα adsl από vodafone η οποία απο τη μέρα που μπήκε συγχρονίζει στα 10-12 MBPS και δυστυχώς δεν υπάρχει κάλυψη VDSL στην περιοχή μου παρόλο που μιλάμε για το κέντρο της Θεσσαλονίκης. Από την πρώτη μέρα βάλαμε και VODAFONE TV. Δυστυχώς το VOD TV μετά από λίγα δευτερόλεπτα σταματάει να παίζει και λέει δεν υπάρχει σημα. Παρα το γεγονός ότι έχουν γίνει επισκέψεις από τεχνικούς η λύση τους ήταν να μου αλλάξουν το ρουτερ σε ZTE, αλλά το πρόβλημα παραμένει. Βαρέθηκα να τους κυνηγάω και το παράτησα, αλλά τώρα ειπα να το ξαναπιάσω. Να αναφέρω ότι όλα τα προφανή έχουν γίνει, όλες οι άλλες συσκευές μέσω ETHERNET δεν έχουν κανένα πρόβλημα. Το περίεργο είναι ότι τα ON DEMAND παίζουν κανονικά.. καμια καλη ιδέα τι μπορεί να φταίει? Επεξ/σία 31 Δεκεμβρίου 2020 από the_brave 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cambo99 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 4 hours ago, the_brave said: Καλησπερα Παιδιά και πολλές ευχές για αυτές τις μέρες. Έχω 24αρα adsl από vodafone η οποία απο τη μέρα που μπήκε συγχρονίζει στα 10-12 MBPS και δυστυχώς δεν υπάρχει κάλυψη VDSL στην περιοχή μου παρόλο που μιλάμε για το κέντρο της Θεσσαλονίκης. Από την πρώτη μέρα βάλαμε και VODAFONE TV. Δυστυχώς το VOD TV μετά από λίγα δευτερόλεπτα σταματάει να παίζει και λέει δεν υπάρχει σημα. Παρα το γεγονός ότι έχουν γίνει επισκέψεις από τεχνικούς η λύση τους ήταν να μου αλλάξουν το ρουτερ σε ZTE, αλλά το πρόβλημα παραμένει. Βαρέθηκα να τους κυνηγάω και το παράτησα, αλλά τώρα ειπα να το ξαναπιάσω. Να αναφέρω ότι όλα τα προφανή έχουν γίνει, όλες οι άλλες συσκευές μέσω ETHERNET δεν έχουν κανένα πρόβλημα. Το περίεργο είναι ότι τα ON DEMAND παίζουν κανονικά.. καμια καλη ιδέα τι μπορεί να φταίει? Καλησπέρα φίλε . Έχω το ίδιο ακριβώς πρόβλημα! Fiber 200 mpbs εδώ ... οπότε δεν παίζει ρόλο η ταχύτητα. Έχω δηλώσει βλάβη εδώ και 10 μέρες, αλλά δεν βρίσκουν το φταίει και με κοροϊδεύουν ότι είναι κοντά κλπ κλπ. Τα on demand παίζουν και σε μένα κανονικά. Εγώ πιστεύω ότι είναι ή ελαττωματικό το κουτάκι ή έχουν κάποιο θέμα στο server των Live καναλιών. Όπως μου εξήγησε ο πιο σοβαρός , αλλά αναρμόδιος τεχνικός για να λύσει το θέμα, υπάρχει πρόβλημα στο buffering των live καναλιών, ενώ στο demand το buffer λειτουργεί με διαφορετικό τρόπο. Τους δίνω λίγες μέρες ακόμη και μετά θα ζητήσω διακοπή της tv και θα δω άλλες επιλογές για τα novasports ( ο μοναδικός λόγος που έκανα τη σύνδεση ) . Καλή χρονιά να έχουμε , με υγεία και λιγότερα προβλήματα... Επεξ/σία 31 Δεκεμβρίου 2020 από cambo99 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fasdf Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2021 Καλησπέρα σε όλους και καλή χρονιά με υγεία! Δοκιμάστε να βάλετε καρφωτά μια local static ip με dns servers είτε αυτούς της συνδεσής σας είτε της google ή της cloudflare και δείτε μπας και παίξει έτσι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2021 Στις 31/12/2020 στις 5:46 ΜΜ, the_brave είπε Καλησπερα Παιδιά και πολλές ευχές για αυτές τις μέρες. Έχω 24αρα adsl από vodafone η οποία απο τη μέρα που μπήκε συγχρονίζει στα 10-12 MBPS και δυστυχώς δεν υπάρχει κάλυψη VDSL στην περιοχή μου παρόλο που μιλάμε για το κέντρο της Θεσσαλονίκης. Από την πρώτη μέρα βάλαμε και VODAFONE TV. Δυστυχώς το VOD TV μετά από λίγα δευτερόλεπτα σταματάει να παίζει και λέει δεν υπάρχει σημα. Παρα το γεγονός ότι έχουν γίνει επισκέψεις από τεχνικούς η λύση τους ήταν να μου αλλάξουν το ρουτερ σε ZTE, αλλά το πρόβλημα παραμένει. Βαρέθηκα να τους κυνηγάω και το παράτησα, αλλά τώρα ειπα να το ξαναπιάσω. Να αναφέρω ότι όλα τα προφανή έχουν γίνει, όλες οι άλλες συσκευές μέσω ETHERNET δεν έχουν κανένα πρόβλημα. Το περίεργο είναι ότι τα ON DEMAND παίζουν κανονικά.. καμια καλη ιδέα τι μπορεί να φταίει? Δοκίμασε να αλλάξεις τους dns. Ίσως δουλέψει Παιδιά, πηγαίνετε το 15-20" πίσω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
the_brave Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2021 3 ώρες πριν, cacofonix-3 είπε Δοκίμασε να αλλάξεις τους dns. Ίσως δουλέψει Παιδιά, πηγαίνετε το 15-20" πίσω. Έχουμε κανένα tutorial για το πως να αλλάξω τους dns? Το να πάω 15-20" πίσω δε το δοκίμασα, αλλά μου φαίνεται πολύ καλή ιδέα.. Βέβαια πάλι δεν είναι λύση. Κάθε φορά θα κάνεις το ίδιο? cambo99: οι τύποι δεν έχουν ιδέα. Ο τεχνικός μόνο για βόλτα έρχεται. Έχεις δοκιμάσει καμια άλλη λύση? Πίστευα ότι όταν με το καλό έρθει το vdsl θα λυθεί το πρόβλημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fasdf Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2021 Θα πας στις ρυθμίσεις δικτυου και θα επιλεξεις Χειροκινητα και μετα θα βαλεις μια τοπικη ip του δικτυου σου: 192.168.xxx.yyy. όπου xxx είναι το subnet του δικτύου σου (πχ 1 ή 0 ή όποιο άλλο είναι το τοπικό σου υποδικτύο από 1 - 254) και yyy ενας αριθμός από το 1 έως το 254 αρκεί να αυτό τον αριθμό να μην το έχει πάρει κάποια άλλη συσκευή στο δικτύο σου. Επειτα θέτεις προεπιλεγμένη πύλη (default gateway) που είναι η τοπική ip του router που έχεις συνδέσει πάνω τον αποκωδικοποιητή και στη συνέχεια θέσε ως dns servers τους εξης: 1.1.1.1 και 1.0.0.1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cambo99 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2021 Έχω δοκιμάσει να περάσω καρφωτές ips και dns πχ από cloudflare και συνήθως δεν αλλάζει κάτι. Μου είχε κάνει εντύπωση όταν είχα δοκιμάσει κάποια στιγμή και μπόρεσα να δω κανονικά έναν αγώνα. Όμως όταν τελείωσε και έκανα zapping ξεκίνησε τα ίδια! Τώρα δεν πιάνει το κολπάκι αυτό ούτε για 1 λεπτό! Απλά θα κάνω διακοπή και θα ψαχτώ αλλού... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2021 13 ώρες πριν, the_brave είπε Έχουμε κανένα tutorial για το πως να αλλάξω τους dns? Το να πάω 15-20" πίσω δε το δοκίμασα, αλλά μου φαίνεται πολύ καλή ιδέα.. Βέβαια πάλι δεν είναι λύση. Κάθε φορά θα κάνεις το ίδιο? cambo99: οι τύποι δεν έχουν ιδέα. Ο τεχνικός μόνο για βόλτα έρχεται. Έχεις δοκιμάσει καμια άλλη λύση? Πίστευα ότι όταν με το καλό έρθει το vdsl θα λυθεί το πρόβλημα. Εγώ όταν βλέπω μπάλα, αυτό κάνω και έχω το κεφάλι μου ήσυχο ότι δεν θα μπαφαρει. Βέβαια τις προάλλες στο ΟΦΗ-ΑΡΗΣ ήθελα να σκοτώσω κάποιον που είχε ανοιχτό το live score του κινητού και πανηγύρισε τα 2/3 γκολ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cambo99 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2021 Δεν είναι όμως τραγικό να συμβαίνει αυτό από εναν isp και να μην κάνουν κάτι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
the_brave Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2021 Ακριβώς το ίδιο και εγώ. Το επόμενο που δοκίμασα ήταν να συνδέσω με client μέσω wifi, αλλά τότε δε συνδεόταν καν στο δίκτυο. cambo99. καμία άλλη ιδέα που να δοκίμασες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα