Προς το περιεχόμενο

Vodafone TV (hol tv)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
9 ώρες πριν, od1c είπε

Καλησπερα θελω να κανω μια ερωτηση. Εβαλα vodafone tv εδω κ λιγες μερες αλλα εχω ενα θεμα. Εαν καποιος βρισκεται στον σαλονι και βλεπει καποια ταινια ή σειρα απο αυτες που βρισκονται μεσα σε αυτο και ταυτοχρονα καποιο αλλο ατομο της οικογενειας εργαζεται ή παιζει στον υπολογιστη εχει μεγαλο ping και γενικα το ιντερνετ εκεινη την στιγμη σερνεται. Ειχε κανεις το ιδιο προβλημα; πως το ελυσε; ή αν καποιος εχει ιδεα τι θα μπορουσα να κανω. Ευχαριστω πολυ

Ασύρματο;;;

• Απαντ. 609
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
9 ώρες πριν, coyote2 είπε

Ασύρματο;;;

Ειχα παρει plc. Εβαλα ενα στην τηλεοραση και ενα στην πριζα του ρουτερ(ενσυρματα). Οταν λοιπον επαιζε ταινια στο vodafone tv σερνοταν οπως ειπα. Δεν ξερω τι γινεται εαν εχω κανει καποιο λαθος εγω.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, od1c είπε

Ειχα παρει plc. Εβαλα ενα στην τηλεοραση και ενα στην πριζα του ρουτερ(ενσυρματα). Οταν λοιπον επαιζε ταινια στο vodafone tv σερνοταν οπως ειπα. Δεν ξερω τι γινεται εαν εχω κανει καποιο λαθος εγω.

Αν κατεβάζει κάποιος άλλος κάτι που στο wifi

τι γραμμή έχεις; Στην πραγματικότητα

Δημοσ.
1 ώρα πριν, coyote2 είπε

Αν κατεβάζει κάποιος άλλος κάτι που στο wifi

τι γραμμή έχεις; Στην πραγματικότητα

24αρα εχω 

Σκεφτηκα επειδη στην ουσια οταν βλεπεις ταινια στο vodafone tv την βλεπεις Online οποτε χρειαζετε να κατεβασει καποια δεδομενα..ισως και για αυτο να εχω αυτο το προβλημα.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, od1c είπε

24αρα εχω 

Σκεφτηκα επειδη στην ουσια οταν βλεπεις ταινια στο vodafone tv την βλεπεις Online οποτε χρειαζετε να κατεβασει καποια δεδομενα..ισως και για αυτο να εχω αυτο το προβλημα.

Στην πραγματικότητα τι έχεις; Πόσο βγάζει η μέτρηση;

Δημοσ.
9 ώρες πριν, coyote2 είπε

Στην πραγματικότητα τι έχεις; Πόσο βγάζει η μέτρηση;

Οταν δεν βλεπει κανεις ειναι απο 7 μεχρι 12 περιπου τοσο φτανει. Οταν καποιος δει σειρα/ταινια πεφτει στο 1, στην καλυτερη 2 δηλαδη χαλια.

Δημοσ.

Ναι, λογικό, με κακής ποιότητας 24άρα, δεν θα μπορείς να κάνεις και πολλά πράγματα όταν βλέπεις vodafone tv.
Πόσο μάλλον να παίξεις online παιχνίδια.

Στο netflix, για να δείξει καλή εικόνα, ζητάει μίνιμουμ τα 25Mbps για 4k περιεχόμενο.

Πάντα το λέμε ότι το streaming video θέλει μεγάλη διαμεταγωγή, δεν σου έχουν πει αν έχεις metered συμβόλαιο κινητής να μην βλέπεις youTube; Το ίδιο συμβαίνει και εδώ.

Δημοσ.

netflix βλέπουμε καλά και με 4 MBps απο τα 10 που έχουμε στο σπίτι

Στην vodafone απ ότι φαίνεται τα ρουφάει όλα.

Οπότε no wifi για τους υπόλοιπους 

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, coyote2 είπε

netflix βλέπουμε καλά και με 4 MBps απο τα 10 που έχουμε στο σπίτι

Στην vodafone απ ότι φαίνεται τα ρουφάει όλα.

Οπότε no wifi για τους υπόλοιπους 

Ναι βρε, βλέπεις καλά ανάλογα σε τι οθόνη, μέγεθος, ανάλυση κλπ.
Η συνιστώμενη από Netflix για 4k είναι αυτή που έγραψα πιο πάνω, 25 Mbps.

Από κει και πέρα, δεν ξέρω τι τεχνολογία χρησιμοποιεί η vodafone, εγώ ακόμα δεν την έχω βάλει, περιμένω μπας και αξιωθούν κάποτε να φτιάξουν εφαρμογή για κινητό που να κάνει cast στην τηλεόραση ή να φτιάξουν εφαρμογή για samsung.
Αλλά δεν νομίζω κι εγώ ότι είναι τεχνολογικά ανώτερη του Netflix.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, bill27 είπε

Μπήκε το νετφλιξ

Βάλανε το netflix στο μενού του Vodafone TV εννοείς;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...