greekparot Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2020 Μόλις τώρα, afm είπε Ναι παίζουν κανονικότατα. Μιλάμε για τον αποκωδικοποιητή : vodafone tv με Hardware version : Gr 1280 χωρίς wifi βέβαια αλλά με σύνδεση ethernet. Δεν γνωρίζω αν ισχύει με τις προηγούμενες versions. Λες να παίζει ρόλο ο δέκτης δηλαδή; Πόσο καιρό τον έχεις τον δέκτη αυτόν μήπως θυμάσαι; Ευχαριστώ πάντως για της πληροφορίες.
afm Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2020 Τον έχω δύο χρόνια περίπου οπότε λογικά δεν θα έχεις πρόβλημα με τον καινούριο. Δεν ξέρω αν παίζουν οι πιο παλιοί.
maverik13 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2020 εχει βρει καποιοσ τροπο να το βαλει στον υπολογιστη την εφαρμογη?>
fasdf Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2020 @afmΈκανες κάποια συγκεκριμενη ρυθμιση στo router της cosmote για να παιξει το vodafone tv με τα αθλητικα? 1
coyote2 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2020 7 ώρες πριν, afm είπε Όχι,το σύνδεσα και έπαιξε κατ' ευθείας. και χάσαμε....
fasdf Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2020 @afm. Σε ευχαριστω για την απαντηση. Σε εμένα δεν επαιζε και τελικά του έδωσα χειροκίνητα τις ρυθμισεις του δικτύου βαζοντας σαν dns servers αυτους της cloudflare ή της cosmote. Προσωπικά χρησιμοποιώ private dns servers από την nextdns οι οποίοι μάλλον το "έκοβαν". Μολις όμως έβαλα τους προαναφερθεντες dns servers επαιξε κατευθειαν. 1
afm Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2020 Έχω μαμίσιους dns servers της cosmote και της wind οπότε δούλεψε αμέσως και στα δύο δίκτυα κατ' ευθείας (plug and play).
fasdf Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2020 Nαι γενικά υπάρχει θέμα με τους dns servers στην υπηρεσια.... Έτσι μου είπαν και σε άλλο forum. Προσπάθησα να χρησιμοποιήσω και τους dns της vodafone στο μηχανημα αλλα και πάλι δεν είχα σύνδεση.
bill27 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2020 παιδια αν αλλαξουμε τους dns στο ρουτερ ειμαστε καλυμενοι η πρεπει να κανουμε καποια αλλη ρυθμιση?μιλαω σε συνδεση vodafone με αποκωδ.
bill27 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2020 2 ώρες πριν, fasdf είπε Ποιους dns θες να βαλεις? Τής cloudflare
fasdf Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2020 Αλλαξε τους και δοκιμασε. Εμενα και τοπικα που τους εδωσα στο stb επαιξαν κατευθειαν. Λογικα αν το κανεις στο router το ιδιο πραγμα με εμενα θα ειναι.
boutser Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2020 Στις 2/7/2018 στις 7:20 ΜΜ, glougr είπε Επειδή μετακόμισα σε περιοχή που δεν υποστηρίζει η vodafone το triple play και μου έμεινε ο αποκωδικοποιητής (Cisco), έχει βρει κανένας κάποιο custom firmware για iptv γενικά στο player αυτό; Γεια σας παιδιά. Έχω το κουτάκι και κάθεται μίας και έκοψα το Vodafone tv . Ψάχνω να βρω κάποιο τρόπο να το κάνω iptv. Έχετε κάτι κατα νου;
od1c Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Καλησπερα θελω να κανω μια ερωτηση. Εβαλα vodafone tv εδω κ λιγες μερες αλλα εχω ενα θεμα. Εαν καποιος βρισκεται στον σαλονι και βλεπει καποια ταινια ή σειρα απο αυτες που βρισκονται μεσα σε αυτο και ταυτοχρονα καποιο αλλο ατομο της οικογενειας εργαζεται ή παιζει στον υπολογιστη εχει μεγαλο ping και γενικα το ιντερνετ εκεινη την στιγμη σερνεται. Ειχε κανεις το ιδιο προβλημα; πως το ελυσε; ή αν καποιος εχει ιδεα τι θα μπορουσα να κανω. Ευχαριστω πολυ Επεξ/σία 8 Δεκεμβρίου 2020 από od1c
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα