Προς το περιεχόμενο

Vodafone TV (hol tv)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Μόλις τώρα, afm είπε

Ναι παίζουν κανονικότατα. Μιλάμε για τον αποκωδικοποιητή vodafone tv με Hardware version : Gr 1280 χωρίς wifi βέβαια αλλά με σύνδεση ethernet. Δεν γνωρίζω αν ισχύει με τις προηγούμενες versions.

Λες να παίζει ρόλο ο δέκτης δηλαδή; Πόσο καιρό τον έχεις τον δέκτη αυτόν μήπως θυμάσαι;

Ευχαριστώ πάντως για της πληροφορίες.

• Απαντ. 607
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Τον έχω δύο χρόνια περίπου οπότε λογικά δεν θα έχεις πρόβλημα με τον καινούριο. Δεν ξέρω αν παίζουν οι πιο παλιοί.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

@afm. Σε ευχαριστω για την απαντηση. Σε εμένα δεν  επαιζε και τελικά του έδωσα χειροκίνητα τις ρυθμισεις του δικτύου βαζοντας σαν dns servers αυτους της cloudflare ή της cosmote. Προσωπικά χρησιμοποιώ private dns servers από την nextdns οι οποίοι μάλλον το "έκοβαν". Μολις όμως έβαλα τους προαναφερθεντες dns servers επαιξε κατευθειαν.

• Like 1
Δημοσ.

Έχω μαμίσιους dns servers της cosmote και της wind οπότε δούλεψε αμέσως και στα δύο δίκτυα κατ' ευθείας (plug and play).

Δημοσ.

Nαι γενικά υπάρχει θέμα με τους dns servers στην υπηρεσια.... Έτσι μου είπαν και σε άλλο forum. Προσπάθησα να χρησιμοποιήσω και τους dns της vodafone στο μηχανημα αλλα και πάλι δεν είχα σύνδεση.

Δημοσ.

παιδια αν αλλαξουμε τους dns στο ρουτερ ειμαστε καλυμενοι η πρεπει να κανουμε καποια αλλη ρυθμιση?μιλαω σε συνδεση vodafone με αποκωδ.

Δημοσ.

Αλλαξε τους και δοκιμασε. Εμενα και τοπικα που τους εδωσα στο stb επαιξαν κατευθειαν. Λογικα αν το κανεις στο router το ιδιο πραγμα με εμενα θα ειναι.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.
Στις 2/7/2018 στις 7:20 ΜΜ, glougr είπε

Επειδή μετακόμισα σε περιοχή που δεν υποστηρίζει η vodafone το triple play και μου έμεινε ο αποκωδικοποιητής (Cisco), έχει βρει κανένας κάποιο custom firmware για iptv γενικά στο player αυτό; 

Γεια σας παιδιά.  Έχω το  κουτάκι και κάθεται μίας και έκοψα το Vodafone tv . Ψάχνω να βρω κάποιο τρόπο να το κάνω iptv.  Έχετε κάτι κατα νου;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπερα θελω να κανω μια ερωτηση. Εβαλα vodafone tv εδω κ λιγες μερες αλλα εχω ενα θεμα. Εαν καποιος βρισκεται στον σαλονι και βλεπει καποια ταινια ή σειρα απο αυτες που βρισκονται μεσα σε αυτο και ταυτοχρονα καποιο αλλο ατομο της οικογενειας εργαζεται ή παιζει στον υπολογιστη εχει μεγαλο ping και γενικα το ιντερνετ εκεινη την στιγμη σερνεται. Ειχε κανεις το ιδιο προβλημα; πως το ελυσε; ή αν καποιος εχει ιδεα τι θα μπορουσα να κανω. Ευχαριστω πολυ

Επεξ/σία από od1c

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...