bill27 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2020 Δεν γνωριζω ποιο ρουτερ θα σου δωσουν,εγω εχω το zte h267.Βαλε το τηλ.εκει στην προσφορα και θα σε παρουν,πες τους για φορητοτητα απο cosmote μονο με την τιμη που εχουν εκει.Με speedex ηρθανε 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Georgekrav1 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2020 2 ώρες πριν, bill27 είπε Δεν γνωριζω ποιο ρουτερ θα σου δωσουν,εγω εχω το zte h267.Βαλε το τηλ.εκει στην προσφορα και θα σε παρουν,πες τους για φορητοτητα απο cosmote μονο με την τιμη που εχουν εκει.Με speedex ηρθανε μια τελευταια ερωτηση αν φυγω ΤΩΡΑ απο την cosmote θα εχω πεναλντι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
coyote2 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2020 τέλος του μήνα πρέπει να φύγεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Georgekrav1 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) Αυτη η προσφορα ισχυει για οσους εχουν κινητη vodafone δηλωμενη στο συμβολαιο αν και νομιζω πως οχι γιατι δεν αναφερουν κατι τετειο ... https://www.vodafone.gr/c2c-triple-play-2505-white/?m_source=homepage-tile&m_medium=personalisation&m_name=20200422-triple-play-offer&m_content=white Επεξ/σία 16 Ιουλίου 2020 από Georgekrav1 αλλαγη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Georgekrav1 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2020 Αυτη η προσφορα ισχυει για οσους εχουν κινητη vodafone δηλωμενη στο συμβολαιο αν και νομιζω πως οχι γιατι δεν αναφερουν κατι τετειο ... https://www.vodafone.gr/c2c-triple-play-2505-white/?m_source=homepage-tile&m_medium=personalisation&m_name=20200422-triple-play-offer&m_content=white @bill27 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Georgekrav1 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2020 καλησπερα σας μια ερωτηση εφοσον βαλω vodafone internet το υποστιριζει η περιοχη μου δεν θα μπορω να εχω και vodafone tv ? μου ειπανε πως δεν γινεται γιατι δεν το υποστιειζει η περιοχη μου.... μα απο την στιημη που θα εχω και ιντερνετ σε αυτους δεν θα γινεται και ειπανε πως δεν ειναι θεμα ιντερνετ αλλα δεν το υποστιριζει η περιοχη μου... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bill27 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2020 ετσι οπως σου ειπανε ειναι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2020 Σου απαντήσαμε και στο avclub.gr Παίζει ακόμα και με το MIFI και ένα Wifi Extender Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greekparot Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2020 Έκαναν προσφορά στον πατέρα μου με 24€ σταθερό, ίντερνετ και full pack Vodafone tv με αθλητικά. Εγώ σπίτι έχω nova vdsl, εάν βάλω τον δέκτη στο δικο μου σπίτι θα παίζουν τα κανάλια; Ή θέλει αποκλειστικά ip της Vodafone; Η Cosmote πάντως μου είπε ότι ο δικός της δέκτης παίζει σε όλους τους παρόχους ίντερνετ. Εμένα τα αθλητικά με ενδιαφέρουν πιο πολύ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bill27 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2020 38 λεπτά πριν, greekparot είπε Έκαναν προσφορά στον πατέρα μου με 24€ σταθερό, ίντερνετ και full pack Vodafone tv με αθλητικά. Εγώ σπίτι έχω nova vdsl, εάν βάλω τον δέκτη στο δικο μου σπίτι θα παίζουν τα κανάλια; Ή θέλει αποκλειστικά ip της Vodafone; Η Cosmote πάντως μου είπε ότι ο δικός της δέκτης παίζει σε όλους τους παρόχους ίντερνετ. Εμένα τα αθλητικά με ενδιαφέρουν πιο πολύ. Μόνο τά αθλητικά δεν θά παίζουν, μόνο σέ triple play Vf παίζουν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
afm Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) @greekparot Έχω στο σπίτι το ίδιο πακέτο που πρότειναν στον πατέρα σου δηλαδή vodafone triple play με vodafone tv, 24άρι internet και τηλεφωνία. Έχω πάρει τον αποκωδικοποιητή στη δουλειά, τον έχω συνδεδεμένο με το δίκτυο της cosmote και παίζει μια χαρά τα πάντα και τα αθλητικά. Τον έχω δοκιμάσει και στην άλλη γραμμή στη δουλειά (wind) και επίσης δουλεύει μια χαρά. Επεξ/σία 18 Σεπτεμβρίου 2020 από afm 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bill27 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2020 32 λεπτά πριν, afm είπε @greekparot Έχω στο σπίτι το ίδιο πακέτο που πρότειναν στον πατέρα σου δηλαδή vodafone triple play με vodafone tv, 24άρι internet και τηλεφωνία. Έχω πάρει τον αποκωδικοποιητή στη δουλειά, τον έχω συνδεδεμένο με το δίκτυο της cosmote και παίζει μια χαρά τα πάντα και τα αθλητικά. Τον έχω δοκιμάσει και στην άλλη γραμμή στη δουλειά (wind) και επίσης δουλεύει μια χαρά. Αυτο ειναι πολυ καλο νεο,δεν το γνωριζα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2020 Εγώ το δουλεύω με MiFi Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greekparot Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2020 46 λεπτά πριν, afm είπε @greekparot Έχω στο σπίτι το ίδιο πακέτο που πρότειναν στον πατέρα σου δηλαδή vodafone triple play με vodafone tv, 24άρι internet και τηλεφωνία. Έχω πάρει τον αποκωδικοποιητή στη δουλειά, τον έχω συνδεδεμένο με το δίκτυο της cosmote και παίζει μια χαρά τα πάντα και τα αθλητικά. Τον έχω δοκιμάσει και στην άλλη γραμμή στη δουλειά (wind) και επίσης δουλεύει μια χαρά. Πολύ καλό νέο δηλ παίζουν κανονικά τα κανάλια nova sports; 11 λεπτά πριν, cacofonix-3 είπε Εγώ το δουλεύω με MiFi Τι εννοείς; Μπορείς να με βοηθήσεις; Παίζουν τα αθλητικά σε αλλον isp δηλ εκτος της Vodafone; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
afm Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Ναι παίζουν κανονικότατα. Μιλάμε για τον αποκωδικοποιητή : vodafone tv με Hardware version : Gr 1280 χωρίς wifi βέβαια αλλά με σύνδεση ethernet. Δεν γνωρίζω αν αυτό ισχύει και με τις προηγούμενες versions. Επεξ/σία 18 Σεπτεμβρίου 2020 από afm 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα