Προς το περιεχόμενο

Vodafone TV (hol tv)

Tribal21

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δεν γνωριζω ποιο ρουτερ θα σου δωσουν,εγω εχω το zte h267.Βαλε το τηλ.εκει στην προσφορα και θα σε παρουν,πες τους για φορητοτητα απο cosmote μονο με την τιμη που εχουν εκει.Με speedex ηρθανε

• Thanks 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 607
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

2 ώρες πριν, bill27 είπε

Δεν γνωριζω ποιο ρουτερ θα σου δωσουν,εγω εχω το zte h267.Βαλε το τηλ.εκει στην προσφορα και θα σε παρουν,πες τους για φορητοτητα απο cosmote μονο με την τιμη που εχουν εκει.Με speedex ηρθανε

μια τελευταια ερωτηση αν φυγω ΤΩΡΑ απο την cosmote θα εχω πεναλντι?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αυτη η προσφορα ισχυει για οσους εχουν κινητη vodafone δηλωμενη στο συμβολαιο αν και νομιζω πως οχι γιατι δεν αναφερουν κατι  τετειο ...

https://www.vodafone.gr/c2c-triple-play-2505-white/?m_source=homepage-tile&m_medium=personalisation&m_name=20200422-triple-play-offer&m_content=white

Επεξ/σία από Georgekrav1
αλλαγη

Αυτη η προσφορα ισχυει για οσους εχουν κινητη vodafone δηλωμενη στο συμβολαιο αν και νομιζω πως οχι γιατι δεν αναφερουν κατι  τετειο ...

https://www.vodafone.gr/c2c-triple-play-2505-white/?m_source=homepage-tile&m_medium=personalisation&m_name=20200422-triple-play-offer&m_content=white

@bill27

• 3 εβδομάδες αργότερα...

καλησπερα σας μια ερωτηση εφοσον βαλω vodafone internet το υποστιριζει η περιοχη μου δεν θα μπορω να εχω και vodafone tv ?
μου ειπανε πως δεν γινεται γιατι δεν το υποστιειζει η περιοχη μου.... μα απο την στιημη που θα εχω και ιντερνετ σε αυτους δεν θα γινεται και ειπανε πως δεν ειναι θεμα ιντερνετ αλλα δεν το υποστιριζει η περιοχη μου...

• 1 μήνα μετά...

Έκαναν προσφορά στον πατέρα μου με 24€ σταθερό, ίντερνετ και full pack Vodafone tv με αθλητικά.

Εγώ σπίτι έχω nova vdsl, εάν βάλω τον δέκτη στο δικο μου σπίτι θα παίζουν τα κανάλια; Ή θέλει αποκλειστικά ip της Vodafone; Η Cosmote πάντως μου είπε ότι ο δικός της δέκτης παίζει σε όλους τους παρόχους ίντερνετ.

Εμένα τα αθλητικά με ενδιαφέρουν πιο πολύ.

38 λεπτά πριν, greekparot είπε

Έκαναν προσφορά στον πατέρα μου με 24€ σταθερό, ίντερνετ και full pack Vodafone tv με αθλητικά.

Εγώ σπίτι έχω nova vdsl, εάν βάλω τον δέκτη στο δικο μου σπίτι θα παίζουν τα κανάλια; Ή θέλει αποκλειστικά ip της Vodafone; Η Cosmote πάντως μου είπε ότι ο δικός της δέκτης παίζει σε όλους τους παρόχους ίντερνετ.

Εμένα τα αθλητικά με ενδιαφέρουν πιο πολύ.

Μόνο τά αθλητικά δεν θά παίζουν, μόνο σέ triple play Vf παίζουν

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

@greekparot  Έχω στο σπίτι το ίδιο πακέτο που πρότειναν στον πατέρα σου δηλαδή vodafone triple play με vodafone tv, 24άρι internet και τηλεφωνία. Έχω πάρει τον αποκωδικοποιητή στη δουλειά, τον έχω συνδεδεμένο με το δίκτυο της cosmote και παίζει μια χαρά τα πάντα και τα αθλητικά. Τον έχω δοκιμάσει και στην άλλη γραμμή στη δουλειά (wind) και επίσης δουλεύει μια χαρά.

Επεξ/σία από afm
  • Thanks 1

32 λεπτά πριν, afm είπε

@greekparot  Έχω στο σπίτι το ίδιο πακέτο που πρότειναν στον πατέρα σου δηλαδή vodafone triple play με vodafone tv, 24άρι internet και τηλεφωνία. Έχω πάρει τον αποκωδικοποιητή στη δουλειά, τον έχω συνδεδεμένο με το δίκτυο της cosmote και παίζει μια χαρά τα πάντα και τα αθλητικά. Τον έχω δοκιμάσει και στην άλλη γραμμή στη δουλειά (wind) και επίσης δουλεύει μια χαρά.

Αυτο ειναι πολυ καλο νεο,δεν το γνωριζα

46 λεπτά πριν, afm είπε

Πολύ καλό νέο δηλ παίζουν κανονικά τα κανάλια nova sports;

11 λεπτά πριν, cacofonix-3 είπε

Εγώ το δουλεύω με MiFi 

Τι εννοείς; Μπορείς να με βοηθήσεις; Παίζουν τα αθλητικά σε αλλον isp δηλ εκτος της Vodafone;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ναι παίζουν κανονικότατα. Μιλάμε για τον αποκωδικοποιητή vodafone tv με Hardware version : Gr 1280 χωρίς wifi βέβαια αλλά με σύνδεση ethernet. Δεν γνωρίζω αν αυτό ισχύει και με τις προηγούμενες versions.

Επεξ/σία από afm
  • Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...