darksoul93 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2020 Καλησπερα μόλις παρέλαβα και εγώ το box για το vodafone tv και προς απογοήτευση μου, διότι δεν θέλω αλλά καλώδια να κρέμονται, διαπίστωσα ότι το WiFi δεν υπάρχει σαν επιλογή παρότι έχει wps κουμπί ο αποκωδικοποιητής κλπ. Έχει κανείς ιδεα ποτε έχουν σκοπό να ενεργοποιήσουν; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zanskou Δημοσ. 8 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2020 Μόλις τώρα, darksoul93 είπε Καλησπερα μόλις παρέλαβα και εγώ το box για το vodafone tv και προς απογοήτευση μου, διότι δεν θέλω αλλά καλώδια να κρέμονται, διαπίστωσα ότι το WiFi δεν υπάρχει σαν επιλογή παρότι έχει wps κουμπί ο αποκωδικοποιητής κλπ. Έχει κανείς ιδεα ποτε έχουν σκοπό να ενεργοποιήσουν; απ'οσο γνωριζω δεν υπάρχει πρόθεση να ενεργοποιηθει λόγω καποιων συστημικων περιορισμων. ο μονος τροπος να κανεις δουλεια με λιγα καλώδια ειναι με plc. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makrixeris Δημοσ. 21 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2020 Να ρωτήσω το 4κ τι ταχύτητες θέλει για να μην πιξελιαζει ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cambo99 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) Έχω 200 mpbs και πάω να δω τον αγώνα απόψε και η Vodafone tv μετα από λίγα δευτερόλεπτα κολλάει στο κανάλι!!! Μόλις κάνω zapping ξεκινάει παλι. Η γραμμή δεν έχει κανένα πρόβλημα και οτιδήποτε αλλο streaming ακόμη και 4K παίζει καλά!!! Παει για κόψιμο μόλις κλείσω 24μηνο! Επεξ/σία 21 Ιουνίου 2020 από cambo99 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stenlibi Δημοσ. 21 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2020 Μου το έκανε και εμένα πριν μια εβδομάδα με 100Mbps. Με μια επανεκκίνηση στο ρούτερ έστρωσε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cambo99 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2020 Είχε καιρό να μου το κάνει!!! Και μου το έκανε πάνω στον μοναδικό λόγο που έβαλα vodafone tv... το ποδοσφαιρο!!!Κόψιμο για να ησυχάσω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BRAXOS Δημοσ. 9 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 9 Ιουλίου 2020 Υπάρχει τρόπος στον δέκτη να εγκαταστήσουμε και άλλα apps ή είναι κλειδωμένος; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zanskou Δημοσ. 9 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 9 Ιουλίου 2020 40 λεπτά πριν, BRAXOS είπε Υπάρχει τρόπος στον δέκτη να εγκαταστήσουμε και άλλα apps ή είναι κλειδωμένος; Δεν νομίζω ότι μπορείς να κάνεις οτιδήποτε. Ούτε το WiFi δεν ενεργοποιειται 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ekkli Δημοσ. 13 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) Μερικές ερωτήσεις αν ξέρει κάποιος, ενδιαφέρομαι για OTT Vodafone tv σε σύνδεση adsl cosmote, που κλειδώνει στα 16. Το router είναι κοντά στην tv και προτιμώ κι εγώ να συνδέω ενσύρματα. Κυρίως ενδιαφέρομαι για HBO. 1. Η εφαρμογή για κινητό συνεργάζεται με Chromecast; Αν ναι, μήπως έτσι μπορώ να αποφύγω την αγορά αποκωδικοποιητή; 2. Έχει ευελιξία στην διάρκεια; Πχ Netflix μπορείς να το βάλεις για ένα μήνα ή δύο ή τρεις. Γίνεται αυτό ή θέλει μόνο διετές συμβόλαιο; 3. Υπότιτλοι παίζουν στα πάντα, σε πολλά ή λίγα; Στο Amazon prime, που είναι ξεχωριστό πακέτο, παίζουν καθόλου υπότιτλοι; Επεξ/σία 13 Ιουλίου 2020 από ekkli Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tribal21 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 2020 2 λεπτά πριν, ekkli είπε Μερικές ερωτήσεις αν ξέρει κάποιος, ενδιαφέρομαι για OTT Vodafone tv σε σύνδεση adsl cosmote, που κλειδώνει στα 16. Το router είναι κοντά στην tv και προτιμώ κι εγώ να συνδέω ενσύρματα. Κυρίως ενδιαφέρομαι για HBO. 1. Η εφαρμογή για κινητό συνεργάζεται με Chromecast; Αν ναι, μήπως έτσι μπορώ να αποφύγω την αγορά αποκωδικοποιητή; 2. Έχει ευελιξία στην διάρκεια; Πχ Netflix μπορείς να το βάλεις για ένα μήνα ή δύο ή τρεις. Γίνεται αυτό ή θέλει μόνο διετές συμβόλαιο; 3. Υπότιτλοι παίζουν στα πάντα, σε πολλά ή λίγα; Στο also Amazon prime, που είναι ξεχωριστό πακέτο, παίζουν καθόλου υπότιτλοι; 1) Aπόσο ξέρω δεν παίζει σε Chromecast. 2) Είναι διετές συμβόλαιο. 3) Δεν έχω πετύχει κάτι που να μην έχει υπότιτλους. Για το Amazon prime δεν ξέρω. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Georgekrav1 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα έχω μερικές ερωτήσεις και θα το εκτιμούσα αν κάποιος με βοηθούσε να βγάλω άκρη. Για αρχή είμαι σε cosmote κι σε 1 μήνα λήγει το συμβόλαιο μου .. 1. Είδα μια προσφορά στα 25.05€ τον μήνα με 24 Ίντερνετ , απεριόριστα σταθερά υπεραστικά και 300 λεπτά προς κινητά και Vodafone tv full pack αξίζει λέτε ; 2. Τα nova sports θα είναι σε fhd δηλαδή σε 1080p η απλό hd? 3. Τον boxaki το πληρώνεις έξτρα ; 4.Τι γνώμη έχετε για Vodafone tv ? 5. θα πληρώσω κάτι για την μεταφορά ; ευχαριστω για τον χρόνο σας Επεξ/σία 16 Ιουλίου 2020 από Georgekrav1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bill27 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2020 1. Εννοειται οτι αξιζει 2.Δεν μπορω να καταλαβω τι ποιοτητα ειναι αλλα σιγουρα παραπανω απο απλο hd,προσφατα γινανε τα περισσοτερα καναλια hd 3.Ειναι μεσα στην τιμη (25.05€) 4.Την καλυτερη και μεχρι στιγμης ημουν συνδρομητης και σε νοβα και σε οτε,εχει αρκετο περιεχομενο και δεν μπορεις να τα δεις ολα αυτα ουτε στα 2 χρονια του συμβολαιου 5.Οχι δεν νομιζω αλλα για σιγουρα παρε τηλ.και ρωτα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Georgekrav1 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2020 24 λεπτά πριν, bill27 είπε 1. Εννοειται οτι αξιζει 2.Δεν μπορω να καταλαβω τι ποιοτητα ειναι αλλα σιγουρα παραπανω απο απλο hd,προσφατα γινανε τα περισσοτερα καναλια hd 3.Ειναι μεσα στην τιμη (25.05€) 4.Την καλυτερη και μεχρι στιγμης ημουν συνδρομητης και σε νοβα και σε οτε,εχει αρκετο περιεχομενο και δεν μπορεις να τα δεις ολα αυτα ουτε στα 2 χρονια του συμβολαιου 5.Οχι δεν νομιζω αλλα για σιγουρα παρε τηλ.και ρωτα Ευχαριστώ ! Το συμβόλαιο που κανείς είναι για 2 χρόνια ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bill27 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2020 17 λεπτά πριν, Georgekrav1 είπε Ευχαριστώ ! Το συμβόλαιο που κανείς είναι για 2 χρόνια ; yes Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Georgekrav1 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) @bill27 μηπως ξερεις τι ρουτερ σου δινουν με το συμβόλαιο αυτο ; Εννοω ειναι καλο αν και νομιζω ειναι εκεινο το ασπρο το zte καλο ειναι ; μηπως ξερεις εαν η συγκεκριμενη προσφορα θελει να εχεις και δηλωμενο κινητο στην vodafone ? απο εδω την βρηκα αλλα δεν λεει κατι για κινητο : https://www.vodafone.gr/c2c-triple-play-prosfora-2505/?c_source=facebook&c_medium=paid-social&c_content=linkclicks-image&c_name=20200319-triple-play-2505&c_term=ad6 επισης εσενα με τι σου ηρθε το ρουτερ και το boxaki εννοω με τι ταχυμεταφορικη .. Επεξ/σία 16 Ιουλίου 2020 από Georgekrav1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα