xaniamike Δημοσ. 18 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2020 παιδια ποιο android tv box κανει για vodafone tv; Απο Ελλαδα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
@pnea1973 Δημοσ. 1 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2020 Παιδιά σήμερα παρέβαλα το box για TV. Κάποιες ερωτήσεις: 1.Μπορώ να το συνδέσω στην samsung q60r που έχω και να το λειτουργώ με το χειρηστήριο της Samsung? 2.Απ οτι κατάλαβα θα συνδέσω την κεραία, στο box και απο εκεί το hdmi στην TV. Σωστά? Αν το αφήσω όπως είναι τώρα, για την περίπτωση που δεν γίνεται το (1), και να ανοίγω το box όταν θέλω να βλέπω TV, θα υπάρχει θέμα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
afm Δημοσ. 1 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2020 3 ώρες πριν, @pnea1973 είπε Παιδιά σήμερα παρέβαλα το box για TV. Κάποιες ερωτήσεις: 1.Μπορώ να το συνδέσω στην samsung q60r που έχω και να το λειτουργώ με το χειρηστήριο της Samsung? 2.Απ οτι κατάλαβα θα συνδέσω την κεραία, στο box και απο εκεί το hdmi στην TV. Σωστά? Αν το αφήσω όπως είναι τώρα, για την περίπτωση που δεν γίνεται το (1), και να ανοίγω το box όταν θέλω να βλέπω TV, θα υπάρχει θέμα? 1. Όχι δεν μπορείς να λειτουργείς τον αποκωδικοποιητή με το telecontrol της τηλεόρασης σου. 2. Αν θέλεις να βλέπεις τα κανάλια της επίγειας τηλεόρασης (Ε.Ρ.Τ. και digea) μέσω του αποκωδικοποιητή ΝΑΙ. Αν θέλεις να βλέπεις τα κανάλια αυτά μέσω της tv σου, τότε αφήνεις το καλώδιο της κεραίας σου όπως είναι στην υποδοχή της tv σου και βλέπεις τα κανάλια χρησιμοποιώντας το control της tv σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
@pnea1973 Δημοσ. 1 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2020 Σε ευχαριστώ για την απάντησή σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kamil Δημοσ. 19 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2020 Μολις εβαλα και εγω το βοντσφον τιβι Μονο εμενα μου φαίνεται δύσχρηστο το περιβάλλον του vodafone tv στο κινητο; Με δυσκολευει αρκετα και μου φαίνεται οτι ωρες ωρες κρασαρει και σε πεταει στην αρχική χωρις λόγο. Επίσης μου φαίνεται ενα μπερδεμα το να βρεις το ημερήσιοπρόγραμμα των καναλιων και η καταγραφή εκπομπών....μακαρι να μην με απογοητεύσει και δινω τσαμπα τα 10€ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tribal21 Δημοσ. 28 Μαΐου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) Άρχισαν σιγά σιγά να αναβαθμίζουν τα κανάλια σε HD, καιρός ήταν! Από σήμερα κανάλια όπως τα discovery, Animal planet, insight, Eurosport 2 και μερικά ακόμα είναι στα 6mbps από τα 2,5 που ήταν και η διαφορά στη ποιότητα είναι τεράστια!! Ελπίζω σύντομα να έχουν συνέχεια κ τα υπόλοιπα! Να θυμίσω ότι μέχρι εχτές στα 6mbps ήταν μόνο τα novasports, Eurosport 1, Fox και foxlife. Επεξ/σία 28 Μαΐου 2020 από Tribal21 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
banned_acc Δημοσ. 28 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2020 5 λεπτά πριν, Tribal21 είπε Άρχισαν σιγά σιγά να αναβαθμίζουν τα κανάλια σε HD, καιρός ήταν! Από σήμερα κανάλια όπως τα discovery, Animal planet, insight, Eurosport 2 και μερικά ακόμα είναι στα 6mbps από τα 2,5 που ήταν και η διαφορά στη ποιότητα είναι τεράστια!! Ελπίζω σύντομα να έχουν συνέχεια κ τα υπόλοιπα! Να θυμίσω ότι μέχρι εχτές στα 6mbps ήταν μόνο τα novasports, Eurosport 1, Fox και foxlife. γι αυτό σέρνεται από το απόγευμα το σύμπαν; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tribal21 Δημοσ. 28 Μαΐου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2020 3 λεπτά πριν, guzel είπε γι αυτό σέρνεται από το απόγευμα το σύμπαν; Χαχα όντως για όποιον συγχρονίζει κάτω από 10 δυσκολεύουν τα πράγματα 😛 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cambo99 Δημοσ. 29 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2020 Κανονικά θα έπρεπε να είναι δυναμική η κατανάλωση ταχήτυτας ανάλογα με την διαθέσιμη. Γιατί εγώ που έχω οπτική ίνα να έχω ίδια κατανάλωση με κάποιον που έχει 10 mpbs; Όπως γίνεται και στο netflix... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
coyote2 Δημοσ. 30 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2020 12 ώρες πριν, cambo99 είπε Κανονικά θα έπρεπε να είναι δυναμική η κατανάλωση ταχήτυτας ανάλογα με την διαθέσιμη. Γιατί εγώ που έχω οπτική ίνα να έχω ίδια κατανάλωση με κάποιον που έχει 10 mpbs; Όπως γίνεται και στο netflix... Εσύ μπορείς να δεις σε πολλές τηλεοράσεις 4k ταυτόχρονα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zanskou Δημοσ. 30 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2020 1 ώρα πριν, coyote2 είπε Εσύ μπορείς να δεις σε πολλές τηλεοράσεις 4k ταυτόχρονα Δεν νομίζω ότι υποστηρίζει ξστθ τέτοιο το vf tv Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xavier Δημοσ. 30 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2020 ρε σεις, εχουμε χασει το τηλεχειριστηριο της vodafone tv, θελω να πιστευω οτι θα βρεθει, αλλα μεχρι τοτε υπάρχει κάποια πατέντα που μπορεί να γίνει? π.χ. με κινητό ή κανα universal τηλεκοντρολ? πως συνδέεται το χειριστήριο στη συσκευη του vodafone tv ? συχνοτητες ή bluetooth ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tribal21 Δημοσ. 30 Μαΐου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2020 6 ώρες πριν, xavier είπε ρε σεις, εχουμε χασει το τηλεχειριστηριο της vodafone tv, θελω να πιστευω οτι θα βρεθει, αλλα μεχρι τοτε υπάρχει κάποια πατέντα που μπορεί να γίνει? π.χ. με κινητό ή κανα universal τηλεκοντρολ? πως συνδέεται το χειριστήριο στη συσκευη του vodafone tv ? συχνοτητες ή bluetooth ? Δεν ξερω αν μπορεί να γίνει κάποια πατέντα! Με κινητό που δοκίμασα δεν κατάφερα κάτι. Αν έχει τον καινούριο αποκωδικοποιητή έχει και υπέρυθρες και bluetooth. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xavier Δημοσ. 31 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2020 19 ώρες πριν, Tribal21 είπε Δεν ξερω αν μπορεί να γίνει κάποια πατέντα! Με κινητό που δοκίμασα δεν κατάφερα κάτι. Αν έχει τον καινούριο αποκωδικοποιητή έχει και υπέρυθρες και bluetooth. τελικα δουλεψε με την εφαρμογη Cable Remote Control και την επιλογη σε motorola. εχω τον παλιο αποκωδικοποιητη το cisco με το γκρι τηλεκοντρολ(τηλεκοντρολ δεν εχω ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tribal21 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2020 Σήμερα είχαμε συνέχεια στην αναβάθμιση των καναλιών σε HD. Σειρά είχαν τα NatGeo,NatGeo Wild,Travel,ID,Motorvision και μερικά ακόμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα