Προς το περιεχόμενο

Vodafone TV (hol tv)

Tribal21

Προτεινόμενες αναρτήσεις

4 ώρες πριν, bill27 είπε

Εχεις vodafone tv?προφανως οχι για να λες οτι οι ταινιες ειναι με ενοικιαση,κατ'αρχην οι free ταινιες που εχει αυτην την στιγμη που μολις μετρησα ειναι 588  και οι free ταινιες HD 471      .επισης εχει δωρεαν πανω απο 700 ντοκιμαντερ του national geographic  συν καμια εκατοστη σειρες συν ελληνικες σειρες-σοους απο αντ1 και οπεν,Οποτε η καραμελα οτι ολα ειναι με ενοικιαση στο vodafone tv ....ελιωσε.

Επισης οπως διαβασες και στο αρθρο που ποσταρα τωρα εχει οχι εναν αλλα περισσοτερους λογους να βαλει υποτιτλους στο amazon prime αφου μιλαμε για συνφωνια μεταξυ των 2 εταιριων

Μπορείς να μου πεις 5 αξιόλογους τίτλους ταινιών από τις 471 που αναφέρεις; 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 607
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, guzel είπε

Που ξέρω βρε φίλε τί σου αρέσει εσένα να βλέπεις για να σου πω καί αξιόλογες ταινίες,μπες στο σάιτ της Vodafone καί κοιτα ,αν και δεν τίς έχει όλες... καί δεν είναι μόνο 471,είναι 471+588=1059 ταινίες, καί νά θες νά τίς δεις όλες δεν μπορείς άσε που ανανεώνονται κάθε μηνα

Επεξ/σία από bill27

16 hours ago, guzel said:

Ακριβώς το ίδιο του έλεγα και εγώ! Δεν έχει νόημα να έχει και 10Κ, αν δεν είναι καμία αξιόλογη δωρεάν! 

• Like 1

Και για να αλλάξουμε  λίγο θέμα, προσπάθησα να μπω σήμερα (μετά από απουσία μηνών η αλήθεια είναι) στο Vodafone TV app από το κινητό και δεν με βάζει.

Λειτουργεί σε κάποιον από εδώ? ήθελα να δω αν εμφανίζεται το περιεχόμενο από HBO.

29 minutes ago, Hlias-- said:

Και για να αλλάξουμε  λίγο θέμα, προσπάθησα να μπω σήμερα (μετά από απουσία μηνών η αλήθεια είναι) στο Vodafone TV app από το κινητό και δεν με βάζει.

Λειτουργεί σε κάποιον από εδώ? ήθελα να δω αν εμφανίζεται το περιεχόμενο από HBO.

Λειτουργεί κανονικά.... Πάντως και τα μουσικά κανάλια πολύ φτωχά πλέον.

1 ώρα πριν, hiphoper13 είπε

Καλησπερα παιδια υπαρχει καποιος που εχει vodafone tv να μας πει λιγο τον καταλογο των καναλιων;

Ευχαριστώ 

μπες στο σαιτ της vf τα εχει ολα

Μπαίνω τώρα στο Vodafone TV στη τηλεόραση και στην εφαρμογή στο ταμπλετ και δε βλέπω το HBO κανάλι, γιατί? Έχω τον αποκωδικοποιητή τον απλό που δε μπορώ να δω τις προηγούμενες μέρες αν αυτό βοηθάει... 

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γεια σας,

Να ρωτήσω κάτι, στις ταινίες πως έχουμε εύκολη κ άμεση πρόσβαση ;

Υγ. Το βρήκα, στο on demand ήταν...

Επεξ/σία από Locke_John

Καλησπέρα να ρωτήσω. Έβαλα βονταφον τβ κ περιμένω να μου στείλουν τα πράγματα... Έχω σμαρτ τβ κ την έχω συνδεδεμένη με εθερνετ αλλά από την έξοδο του ριπιτερ. Οπότε τι επιλογές έχω τώρα όταν έρθουν τα πράγματα του βονταφον τβ ? Γυρνάω την τβ να πιάνει από γουαιφαι κ συνδέω την βονταφον τβ στην έξοδο του ριπιτερ που έχει εθερνετ ? Είναι εφικτό αυτό ? Η παίρνω plc ? Έχω βιντιεσελ.

Ξερει κανεις αν μπορώ με κάποιο τρόπο να τρέξω το vodafone tv στον υπολογιστή  ?   Προς το παρόν παιζει σε κινητό η ταμπλετ (android) 

Δοκίμασα android emulators αλλα δυστυχως δεν παιζει. 

4 ώρες πριν, makrixeris είπε

Καλησπέρα να ρωτήσω. Έβαλα βονταφον τβ κ περιμένω να μου στείλουν τα πράγματα... Έχω σμαρτ τβ κ την έχω συνδεδεμένη με εθερνετ αλλά από την έξοδο του ριπιτερ. Οπότε τι επιλογές έχω τώρα όταν έρθουν τα πράγματα του βονταφον τβ ? Γυρνάω την τβ να πιάνει από γουαιφαι κ συνδέω την βονταφον τβ στην έξοδο του ριπιτερ που έχει εθερνετ ? Είναι εφικτό αυτό ? Η παίρνω plc ? Έχω βιντιεσελ.

Δοκίμασε όπως το ειπες και αν δες παίξει μετά αναγκαστικά με plc.

2 ώρες πριν, CONAN_ είπε

Ξερει κανεις αν μπορώ με κάποιο τρόπο να τρέξω το vodafone tv στον υπολογιστή  ?   Προς το παρόν παιζει σε κινητό η ταμπλετ (android) 

Δοκίμασα android emulators αλλα δυστυχως δεν παιζει. 

Oχι δεν παιζει

Καλησπέρα στην ομάδα θα ήθελα να κάνω μερικές ερωτήσεις στους κατόχους βονταφον τβ. Έγινα πρόσφατα κ εγώ κάτοχος κ έχω κάποιες απορίες.

1 έχω σύνδεση την κεραία στον αποκωδικοποιητή της βονταφον για να μην αλλάζω συνέχεια τηλεκοντρόλ κ πηγαίνω από το ένα στο άλλο όταν θέλω να δω τα δημόσια κανάλια. Έχει δει κανείς μείωση ποιότητας εικόνας με την εφαρμογή αυτή η είναι το ίδιο όπως πριν η εικόνα του ?

2 μια δυο φορές έφαγε σκάλωμα κ εκεί που έβλεπα χάθηκε τελείως το σήμα παταγα το ον/οφφ να τον κλείσω κ να τον ανοίξω κ δεν ανταποκρινόταν κ χρειάστηκε να τον βγάλω από την πρίζα. Επίσης μια φορά πάτησα το μενού στο τηλεχειριστήριο κ δεν έβγαζε τίποτα είχε κολλήσει μου έβγαζε ένα μαύρο κουτάκι πάνω αριστερά στην οθόνη. Πάλι έστρωσε με βάλε βγάλε την πρίζα.

3 όταν πάω για ύπνο κλείνω την τβ αφήνω ανοιχτό τον αποκωδικοποιητή κ όταν ξυπνάω έχει κλείσει μόνος του κ ανοίγει όταν ανοίγω πάλι την τβ... Συμβαίνει σε όλους αυτό ?

4 η 4κ επιλογή στις ρυθμίσεις με τι ταχύτητα ίντερνετ παίζει καλά ? Ξέρουμε καθόλου ?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...