Προς το περιεχόμενο

Vodafone TV (hol tv)

Tribal21

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 607
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

• 4 εβδομάδες αργότερα...

Καλησπέρα!

αναβάθμισα και εγώ από απλή 50αρα vdsl σε 50άρα+TV.

Έχω τρεις ερωτήσεις:

1) Πρίν είχα ρούτερ το ZTE, σήμερα μου στείλανε το H300s. Γενικά δεν ακούω καλά λόγια για το Η300s. Θα υπάρχει πρόβλημα σύνδεσης με τον αποκωδικοποιητή, εάν κρατήσω το ΖΤΕ?

2) Για ποιο λόγο μου στείλανε μόνο το ρουτερ κ όχι και τον αποκωδικοποιητή; μου φάνηκε λίγο περίεργο..

3) Γενικά πόσες μέρες παίρνει για να ενεργοποιηθεί η σύνδεση;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

1) Λογικά όχι δεν θα υπάρχει θέμα! Δοκίμασε το

2) Τον αποκωδικοποιητή τον στέλνουν μερικές μέρες αργότερα γιατί κάνουν κάποιους ελέγχους στην γραμμή. Γενικά καλό είναι μην κλείνεις το ρουτερ αυτές τις μέρες γιατί στο σύστημα τους θα φαίνεται οτι έχει αποσυνδέσεις.

3)Οταν σου έρθει ο αποκωδικοποιητής λογικά θα παίζει κ ολας.

Στις 26/5/2019 στις 2:44 ΜΜ, Tribal21 είπε

Ναι μπορεί να τον συνδέσει και θα παίξει κανονικά αρκεί να συγχρονίζει πάνω απο 6.

κΑΛΗΣΠΕΡΑ.

Δηλ. Τον αποκωδικοποιητη που δινει για το vodafone tv εαν το συνδεσουμε σε αλλο δικτυο , αλλου παροχου λειτουργει?
Παίζουν και τα νοβα σπορτς που ειναι στο φουλ πακετο?

Ευχαριστώ!

• 3 εβδομάδες αργότερα...

Kαλησπέρα παιδιά! Σκέφτομαι να βάλω στον πατέρα μου Vodafone TV για να βλέπει κανά ματσάκι στα NovaSports. Η τιμή που μου έδωσαν κρίνεται ικανοποιητική μαζί με σταθερό και Internet που έχω χρόνια στην Vodafone.
H γραμμή δεν είναι και η καλύτερη όμως. Aπό το τεχνικό τμήμα μου είπαν πως το Router μας κλειδώνει στο 10.8 mbps. Μου είπαν πως για SD εικόνα απαιτούνται 6 mpbs και για HD 8.5 mbps.

1)Θεωρητικά επαρκεί η ταχύτητα αλλά αν τελικώς ΔΕΝ μπορέσω να δω σωστά χωρίς σπασίματα,θα μπορώ τουλάχιστον να διακόψω το Vodafone TV ή θα είμαι εξαναγκασμένος για 24 μήνες που διαρκεί η σύμβαση να πρέπει να πληρώνω για κάτι που... δεν θα μπορώ να βλέπω???

2)Επίσης τους ρώτησα τι συμβαίνει αν κλείνω τον αποκωδικοποιητη,όταν δηλαδή ΔΕΝ θα βλέπω Vodafone TV.Θα απελευθερώνονται τα 10.8 mpbs ή μήπως ακόμα και κλειστός να είναι ο αποκωδικοποιητής θα συνεχίζει να μου δεσμεύει το Bandwidth?
Μου είπαν πως αν έχω κλειστό τον αποκωδικοποιητή,δεν θα δεσμεύει καθόλου Bandwidth. Είμαι δύσπιστος όμως διοτί αυτοί να πουλήσουν συνδρομές θέλουν,οπότε ότι και να μου λένε υπάρχει καχυποψία. Για αυτό ρωτάω εσάς:

Γνωρίζετε εσείς αν θα έχω το δικαιώματα να διακόψω το Vodafone TV σε περίπτωση μη ικανοποιητικής ταχύτητας που να προκαλεί σπασίματα στην εικόνα? Και επίσης,τι συμβαίνει όταν είναι απενεργοποιημένος ο αποκωδικοποιητής? Συνεχίζει να δεσμεύει mbps ή όχι?
Ευχαριστώ!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα,

1)Σε καμία περίπτωση δεν απαιτούνται όσα σου είπαν! Γύρο στα 4mbs χρειάζονται. Γενικά από 6 και πάνω το δίνουν. Με 11 που έχει ο πατέρας σου δεν θα έχει κανένα πρόβλημα.

2)Ναι όταν κλείνεις τον αποκωδικοποιητή δεν τραβάει Bandwdith.

Αν μιλήσεις με πωλητή θα σου πει οτι να'ναι για να πουλήσει αλλά αν μιλήσεις με το τεχνικό τμήμα όχι γιατί δεν παίρνουν ποσοστά,οπότε δεν τον νοιάζει να θα βάλεις ή οχι.

Επεξ/σία από Tribal21

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Από το τεχνικό τμήμα μου είπαν για 8.5 mbps στο HD! Και εμένα μου φάνηκε υπερβολικό αλλά έτσι μου είπαν!
Σε Ευχαριστώ πολύ Tribal 21 για την απάντηση!!! Μάλλον θα το ενεργοποιήσω! 

Επεξ/σία από IBAGASA

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Όλα κομπλέ με το Vodafone TV. Eνεργοποιήθηκε.
Δοκίμασα και να streaμάρω Cosmote TV GO στα 720 p από το κινητό μου ταυτόχρονα με το Vodafone TV,  και έπαιξε μια χαρά.
Ίσως βέβαια να έκανε Downgrade ελαφρώς την εικόνα αλλά δεν το πολυπρόσεξα. Mερικές φορές στην εναλλαγή καναλιών,έκανε ένα pixέλιασμα για 2 δεύτερα και μετά έστρωνε.Αλλά γενικώς είμαι ικανοποιημένος.Λήξη συναγερμού.

Επεξ/σία από IBAGASA

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

καλησπέρα

σκέτο δεν το δίνουν 

θα σε πάνε σε πακέτο triple play

Εγώ που ρώτησα από 2plat σε 3play 

Όπως είναι τώρα αλλά με τη Vodafone tv family στα 40 ευρώ είναι λέει μαζί και τα 2 ευρώ για 2 χρόνια για το δέκτη 

Επεξ/σία από bill2015

Αν ανεβαζω βιντεο youtube θα ρολλαρει ομαλα η tv? γραμμη 12 down 800kbps up γιατι σκεφτομαι να το βαλω. Επισης ειναι wifi o αποκοδηκοποιητης γιατι πριζα κοντα στην tv δεν υπαρχει.

Ευχαριστω.

Καλησπέρα...'Εχω το εξής προβλημα με τον νέο αποκωδικοποιητή της vodafone. Παγώνει για 2-3 δευτερόλεπτα η εικόνα και ξεκινάει πάλι να παίζει χωρίς ήχο. Η γραμμή μου είναι 200αρα fiber , οπότε δεν παίζει πρόβλημα με το ίντερνετ, καθώς όλα λειτουργούν κανονικά.Έχει κανείς το ίδιο πρόβλημα;

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 3/10/2019 στις 11:35 ΜΜ, cambo99 είπε

Καλησπέρα...'Εχω το εξής προβλημα με τον νέο αποκωδικοποιητή της vodafone. Παγώνει για 2-3 δευτερόλεπτα η εικόνα και ξεκινάει πάλι να παίζει χωρίς ήχο. Η γραμμή μου είναι 200αρα fiber , οπότε δεν παίζει πρόβλημα με το ίντερνετ, καθώς όλα λειτουργούν κανονικά.Έχει κανείς το ίδιο πρόβλημα;

Μου το παρουσίασε κι εμένα αυτό εχθές το βράδυ. Χωρίς να παγώσει η εικόνα όμως. Απλά έχασε ξαφνικά τον ήχο.
Έκανα ένα απλό OFF και αμέσως ON από το τηλεκοντρόλ και επανήλθε μια χαρά.
Ίσως είναι κάποιο μπαγκ.

Στις 3/10/2019 στις 11:57 ΠΜ, sbullakis είπε

Αν ανεβαζω βιντεο youtube θα ρολλαρει ομαλα η tv? γραμμη 12 down 800kbps up γιατι σκεφτομαι να το βαλω. Επισης ειναι wifi o αποκοδηκοποιητης γιατι πριζα κοντα στην tv δεν υπαρχει.

Ευχαριστω.

Ο αποκωδικοποιητής έχει την δυνατότητα να συνδεθεί και με wifi, αλλά για την ώρα αυτή η δυνατότητα είναι απενεργοποιημένη όπως αναφέρουν στις οδηγίες εγκατάστασης.
Η φτηνή λύση είναι να πας τηλεφωνική πρίζα στην μεριά της TV.
Η επόμενη λύση είναι να βάλεις δύο PLC  όπως αυτά ( https://www.skroutz.gr/s/11493158/TP-LINK-TL-PA7020PKIT-v2.html )

Επεξ/σία από akeraios

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...