stolis75 Δημοσ. 14 Μαΐου 2019 Δημοσ. 14 Μαΐου 2019 Παιδιά καλημέρα, θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση, η εφαρμογή της Vodafone μπορεί να κάνει stream, από το κινητό στην τηλεόραση, με chromecast?
akeraios Δημοσ. 15 Μαΐου 2019 Δημοσ. 15 Μαΐου 2019 Στις 14/5/2019 στις 9:29 ΠΜ, stolis75 είπε Παιδιά καλημέρα, θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση, η εφαρμογή της Vodafone μπορεί να κάνει stream, από το κινητό στην τηλεόραση, με chromecast? Νομίζω πως μπορεί να γίνει, αλλά πρέπει να έχεις πάρα πολύ καλό wifi στο σπίτι για να παίζει χωρίς lag. Ας μας πουν κάποιοι που δοκίμασαν, γιατί με ενδιαφέρει κι εμένα πολύ.
ronnio Δημοσ. 15 Μαΐου 2019 Δημοσ. 15 Μαΐου 2019 καλησπέρα Ξέρουμε αν ο καινούριος δεκτής που δίνουν έχει wifi?
akeraios Δημοσ. 16 Μαΐου 2019 Δημοσ. 16 Μαΐου 2019 11 ώρες πριν, ronnio είπε καλησπέρα Ξέρουμε αν ο καινούριος δεκτής που δίνουν έχει wifi? Έχει wifi αλλά για την ώρα παίρνει σήμα μόνο από καλώδιο ethernet. Στις οδηγίες σύνδεσης γράφει "Δυνατότητα σύνδεσης σε wifi router σύντομα διαθέσιμη." 1
bill27 Δημοσ. 16 Μαΐου 2019 Δημοσ. 16 Μαΐου 2019 Προφανως θα προστεθουν 3 νεα καναλια γιατι στο σαιτ τους στην ενοτητα καναλια,εχουν προστεθει 3 αλλα χωρις λογοτυπο
ronnio Δημοσ. 16 Μαΐου 2019 Δημοσ. 16 Μαΐου 2019 1 ώρα πριν, akeraios είπε Έχει wifi αλλά για την ώρα παίρνει σήμα μόνο από καλώδιο ethernet. Στις οδηγίες σύνδεσης γράφει "Δυνατότητα σύνδεσης σε wifi router σύντομα διαθέσιμη." Επειδή το ρουτερ θα είναι μακριά απο το stb σκέφτομαι την λύση του plc .Μπορεί να μας πει κάποιος που το έχει συνδεδεμένο έτσι αν δουλεύει απροβλημάτιστα?
Hlias-- Δημοσ. 16 Μαΐου 2019 Δημοσ. 16 Μαΐου 2019 2 λεπτά πριν, ronnio είπε Επειδή το ρουτερ θα είναι μακριά απο το stb σκέφτομαι την λύση του plc .Μπορεί να μας πει κάποιος που το έχει συνδεδεμένο έτσι αν δουλεύει απροβλημάτιστα? Γεια σου Ronnio. Το δικό μου δουλεύει απροβλημάτιστα με τα PLC. Το μόνο θέμα είναι σε διακοπείς ρεύματος πρέπει να κάνω ένα restart στον αποκωδικοποιητή του Vodafone TV. Φαντάζομαι όμως έχει να κάνει με τις IP που δίνουν τα PLC, καθώς σε διακοπές περνάει λίγη ώρα μέχρι να συνδεθεί ξανά στο internet το router. Αρχικά, είχα το TP-LINK TL-PA4020PKIT v2 (Με σετ δυο τεμ το ένα στο ρουτερ και το άλλο στο PC μου που είναι στο ίδιο δωμάτιο) και αγόρασα ένα μεταχειρισμένο v1 από Γερμανία και το έχω βάλει στο Vodafone TV σε διαφορετικό δωμάτιο. Δουλεύει κανονικά και είναι σε απόσταση περίπου 20 μέτρων. Έχω VDSL50 αλλά και όταν είχα το απλό ADSL δούλευε κανονικά πάλι και κλείδωνα στα 14 περίπου. 1
akeraios Δημοσ. 16 Μαΐου 2019 Δημοσ. 16 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, ronnio είπε Επειδή το ρουτερ θα είναι μακριά απο το stb σκέφτομαι την λύση του plc .Μπορεί να μας πει κάποιος που το έχει συνδεδεμένο έτσι αν δουλεύει απροβλημάτιστα? ...κι εγώ με PLC βλέπω και είναι καμπάνα. Έχω μετανοιώσει που δεν πήρα ένα plc με 2 ethernet ή να είναι ταυτόχρονα και wifi extender. Είναι μια πολύ χρήσιμη δαπάνη για το σπίτι, δεδομένου ότι είναι ένα εργαλείο στο οποίο μπορείς να συνδέσεις λάπτοπ, πύργο, κονσόλα παιχνιδιών και γενικά οποιαδήποτε συσκευή έχει είσοδο ethernet, σε οποιοδήποτε χώρο του σπιτιού (πχ σε πρίζα στο μπαλκόνι όπου πολλές φορές δεν έχουμε καλό wifi!!!) Στις 15/3/2019 στις 2:59 ΜΜ, costis ni είπε Με πηραν σήμερα τηλ απο Vodafone και μου πρόσφεραν το TV πακέτο και τον αποκωδικοποιητη με 9.80 το μήνα για προγραμμα 24 μηνών. Λέει; Από εμένα βάλτο με τα χίλια. 100 κλάσεις ανώτερο και πιο πλήρες από νετφλιξ/οτετιβι και νοβα φίλε μου. Εδώ στο σπίτι το έχουμε κατα-ευχαριστηθεί όλη η οικογένεια! Θα βρεις μέσα εκεί προγράμματα για όλες τις ηλικίες και όλα τα γούστα. Στις 15/3/2019 στις 3:44 ΜΜ, costis ni είπε Δεν μου είπαν οτι πληρώνονται οι ταινίες επιπλέον. Λες;;; Παιδιά διορθώστε με αν κάνω λάθος. Όποιος θέλει να βλέπει ΠΡΕΜΙΕΡΕΣ ή εμπορικά επιτυχημένες ταινίες ΝΟΜΙΜΑ, τότε δεν έχει καλύτερη επιλογή. Το νετφλιξ έχει κάτι ταινίες του 1950. Κοσμοτε και νοβα σου βάζουν το πολύ 3-4 ταινίες το μήνα αλλά κάνει 10-15 ευρώ παραπάνω η συνδρομή και στην τελική εάν δεν προλάβεις να δεις την ταινία όταν θα την προβάλει το εκάστοτε κανάλι cinema... ΠΑΕΙ... ΠΕΤΑΞΕ ΤΟ ΠΟΥΛΑΚΙ ενώ στο βονταφον τιβι θα τις δεις όποτε εσύ θέλεις κι έχεις χρόνο, είτε μόνος είτε με την παρέα σου. Από την άλλη πλευρά εάν θέλω ντε και καλά να βλέπω αβέρτα όλες τις νέες ταινίες ΤΖΑΜΠΑ, θα πρέπει να επιστρέψω στην ταλαιπωρία άλλων λύσεων που φαντάζομαι όλοι τις ξέρουμε και να πω την αλήθεια μου, προσωπικά ΒΑΡΕΘΗΚΑ να παιδεύομαι ... Στις 15/3/2019 στις 3:42 ΜΜ, coyote2 είπε 11.000 που θα πληρώσεις μία μία? Ξέχασα να σας πω ότι παίζει να έχει τουλάχιστον 200-300 ταινίες δωρεάν οι οποίες κάθε τόσο ενημερώνονται. Μετά ΟΛΟ το on demand περιεχόμενο της ταινιοθήκης με τις σειρές τα ντοκιμαντερ κλπ είναι επίσης free. Επεξ/σία 16 Μαΐου 2019 από akeraios 1
zvarthangalos Δημοσ. 26 Μαΐου 2019 Δημοσ. 26 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) Ερώτηση για φίλη μου που τις έδωσαν δωρεάν τον αποκωδικοποιητή vodafone ΤV για επιβράβευση ως συνεπείς στις πληρωμές προς την εταιρία για σύνδεση κινητού Η φίλη μου έχει σύνδση internet στο σπίτι Cosmote μπορεί να συνδέσει στο Router τον αποκωδικοποιητή Vodafone TV ; Δεν μπόρεσα να καταλάβω την κίνηση αυτήν της vodafone προς τον πελάτη της (την φίλη μου) απο την στιγμή που δεν είναι συνδρομητής internet vodafone μπορεί κάποιος να μου το εξηγήσει ; Ευχαριστώ. Επεξ/σία 26 Μαΐου 2019 από zvarthangalos
Tribal21 Δημοσ. 26 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 26 Μαΐου 2019 Ναι μπορεί να τον συνδέσει και θα παίξει κανονικά αρκεί να συγχρονίζει πάνω απο 6. 1
zvarthangalos Δημοσ. 26 Μαΐου 2019 Δημοσ. 26 Μαΐου 2019 Στον αποκωδικοποιητή μπορούμε να συνδέσουμε φλασάκι και να βλέπουμε ταινίες που έχουμε φορτωμένες; Τι αρχεία μπορεί να παιξει ο συγκεκριμένος αποκωδικοποιητής;
zvarthangalos Δημοσ. 28 Μαΐου 2019 Δημοσ. 28 Μαΐου 2019 Στις 26/5/2019 στις 2:44 ΜΜ, Tribal21 είπε Ναι μπορεί να τον συνδέσει και θα παίξει κανονικά αρκεί να συγχρονίζει πάνω απο 6. Σε κάποιο άλλο φόρουμ μου είπανε πως δεν γίνεται το Σαββ/κυριακο θα το δοκιμάσω.
ditigab Δημοσ. 21 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2019 Καλησπερα στο forum Έχω vdsl50ara voip με ρουτερ 267Α για τηλεφωνία και πάνω σε αυτό έχω το tplink c9 σε bridge mode για το pppoe.Πρόσφατα έκανα και αίτηση για vodafone tv και την άλλη εβδομάδα θα μου στείλουν και τον stb.Το ερώτημα μου είναι: πως και που θα συνδεθεί το vodadone tv για να μην χάσω το bridge? ευχαριστώ
bill27 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2019 49 λεπτά πριν, ditigab είπε Καλησπερα στο forum Έχω vdsl50ara voip με ρουτερ 267Α για τηλεφωνία και πάνω σε αυτό έχω το tplink c9 σε bridge mode για το pppoe.Πρόσφατα έκανα και αίτηση για vodafone tv και την άλλη εβδομάδα θα μου στείλουν και τον stb.Το ερώτημα μου είναι: πως και που θα συνδεθεί το vodadone tv για να μην χάσω το bridge? ευχαριστώ Στο 267Α θα συνδεθει 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα