coyote2 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2018 Άρα θα ξέρουμε τι τρώμε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bill27 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2018 15 ώρες πριν, coyote2 είπε Άρα θα ξέρουμε τι τρώμε; Όσο έχω παρακολουθήσει το συγκεκριμένο κανάλι στις περισσότερες συνταγές που κάνει βάζει περίεργα συστατικά οπότε καί που βάλανε υπότιτλους μια και το αυτο 😔😜😂 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
-WISE- Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Χθες ήρθε ένας πωλητής στο χώρο που εργάζομαι να μας πουλήσει fiber αλλά έχουμε ήδη εδώ οπότε πιάνοντας την κουβέντα με ρώτησε σε ποιον πάροχο είμαι στο σπίτι μου. Του είπα πόσο πληρώνω στη forthnet για το 3Play (με ενδιαφέρουν τα αθλητικά) και του φάνηκε μεγάλο το ποσό. Του λέω δεν έχω πρόβλημα να φύγω από οποιαδήποτε εταιρεία αρκεί να μου προσφέρει vdsl. Το παράπονο μου είναι ότι είμαι κέντρο Αθήνας και δεν έχω δυνατότητα vdsl. Μου λέει ας τσεκάρουμε. Του λέω έχω τσεκάρει και σε site έχω πάρει και στο τηλεφωνικό σας κέντρο και μου λένε ότι δεν υπάρχει δυνατότητα. Να σημειώσω ότι η Voda έχει βάλει πολλές καμπίνες γύρω γύρω στην περιοχή μου και γενικά την αναβάθμιση της περιοχής την έχει αναλάβει αυτή αλλά λογικά δεν τις είχε ενεργοποιήσει. Τεσπά τσεκάρει λέγοντας μου ότι αυτός έχει άλλα συστήματα που ελέγχει και ως εκ θαύματος βρίσκει ότι η voda εκεί που μένω μου παρέχει 50άρι και 100άρι! Παθαίνω ένα μικρό σοκ και του λέω δεν παίζει. Μου λέει κάτσε να πάρω τον υπεύθυνο να το ελέγξει και αυτός με βάση τον βρόγχο μου. Τσεκάρει και του λέει το ίδιο. Έλα φίλε μου του λέω να το συζητήσουμε τότε και σε κερνάω και καφέ! Μου έκανε "προσφορά" για το vodafone TV/3play +novasports με 50αρι (αποδεδειγμένο και καλά και με εγγύηση ταχύτητας ) δωρεάν αστικά υπεραστικά, 6 ώρες προς κινητά και διεθνή, 42 ευρώ τελική τιμή με δώρο φορήτότητα, εγκατάσταση και εξοπλισμό. 12 ευρώ κάτω από το πρόγραμμα της Nova με την οποία πιάνω 12Mbps. Περιμένω την κοπέλα να με πάρει να επιβεβαιώσουμε και τηλεφωνικά όλα τα παραπάνω και φυσικά θα τη ρωτήσω 3-4 φορές στο τηλ να καταγραφεί καλά τι γίνεται σε περίπτωση που δεν πιάνω τις ταχύτητες που μου υπόσχονται και υπέγραψα (είμαι ακόμα επιφυλακτικός όσον αφορά τα λεγόμενα του πωλητή) ώστε να κάνω υπαναχώρηση όταν δω περίεργες καταστάσεις. Από κει και πέρα η ερώτηση μου είναι η εξής. Θα έρθει ο τεχνικός να μετρήσει τη γραμμή μου πριν γίνει η εγκατάσταση ώστε να δω με τα μάτια μου ότι πιάνω 50αρι vdsl ή απλά θα με συνδέσουν και μετά τρέχα γύρευε με υπαναχωρήσεις και καταγγελίες σε περίπτωση που δεν ισχύουν οι ταχύτητες; Είναι μεγάλο κρίμα από ψέμα των πωλητών να σπάσω το συμβόλαιο στη forthnet και μετά άντε πάλι σύνδεση και φορητότητα με τις όποιες καθυστερήσεις, πιθανόν penalty, αναμονές, τηλέφωνα ή να μείνω χωρίς ίντερνετ και τηλεόραση για μέρες. Όσο για το Vodafone TV να πω τη δικιά μου εμπειρία από γνωστό που του κάναμε χθες εγκατάσταση, μήπως βοηθήσει κανέναν. Η Voda του έδωσε δύο ρούτερ (καθώς το πρώτο είχε πρόβλημα) αλλά και δύο boxάκια. Βάζουμε το πρώτο box, κάνει αναβαθμίσεις και βγάζει το γνωστό πρόβλημα sa005 και να καλέσουμε στο αρμόδιο τμήμα. Το τμήμα αυτό έδινε αναμονή 50 λεπτά! Του λέω δεν δοκιμάζουμε και το άλλο όσο περιμένουμε στη γραμμή; Το βάλαμε, κάναμε τις αναβαθμίσεις και δούλεψε! Αδυνατώ να πιστέψω ότι ήταν τυχαίο. Μάλλον κάποια boxάκια στέλνονται με πρόβλημα; Δεν ξέρω τι να σκεφτώ. Πάντως το δεύτερο ήταν αστραπιαίο και απροβλημάτιστο κάνοντας μου θετικότατη εντύπωση. Διαβάζοντας, βέβαια, εμπειρίες πολλών, όμως, αρχίζω και έχω δεύτερες σκέψεις για την ποιότητα της υπηρεσίας καθώς 4 χρόνια τώρα στη forthnet δεν είχα το παραμικρό πρόβλημα. Η ταχύτητα όμως αλλά και η χαμηλότερη τιμή φυσικά, είναι μεγάλο δέλεαρ. Επεξ/σία 18 Ιανουαρίου 2019 από -WISE- Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bill27 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2019 Οι outdoor πωλητες εχουν δικο τους ταμπλετ και κανουν ελενγχο διαθεσιμοτητας με αλλο συστημα και συνηθως ειναι σωστη η διαθεσιμοτητα.Τωρα οσον αφορα τι ταχυτητα θα πιανεις εξαρταται αν θα σε δωσουν απο καμπινα η απο ΑΚ.Αλλα μαλλον θα παρεις απο καμπινα για να σου ειπε οτι υπαρχει διαθεσιμοτητα για 100αρι.Το VF TV εχει αναβαθμιστει αρκετα τοσο στα καναλια οσο και στο on demand περιεχομενο.Ειδικα στο on demand εχει οχι αρκετα αλλα παρα παρα πολλα να δεις δωρεαν,χρονο να εχεις!!!Το μονο που ισως σου ληψει απο την nova ειναι οι προσφατες ταινιες που βαζει και που η βοντα τις εχει με πληρωμη.Καλη θεαση! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
-WISE- Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2019 4 λεπτά πριν, bill27 είπε Οι outdoor πωλητες εχουν δικο τους ταμπλετ και κανουν ελενγχο διαθεσιμοτητας με αλλο συστημα και συνηθως ειναι σωστη η διαθεσιμοτητα.Τωρα οσον αφορα τι ταχυτητα θα πιανεις εξαρταται αν θα σε δωσουν απο καμπινα η απο ΑΚ.Αλλα μαλλον θα παρεις απο καμπινα για να σου ειπε οτι υπαρχει διαθεσιμοτητα για 100αρι.Το VF TV εχει αναβαθμιστει αρκετα τοσο στα καναλια οσο και στο on demand περιεχομενο.Ειδικα στο on demand εχει οχι αρκετα αλλα παρα παρα πολλα να δεις δωρεαν,χρονο να εχεις!!!Το μονο που ισως σου ληψει απο την nova ειναι οι προσφατες ταινιες που βαζει και που η βοντα τις εχει με πληρωμη.Καλη θεαση! Φίλε bill σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Είναι πολύ ενθαρρυντικό το μήνυμα σου. Όντως αυτό με το tablet μου έδειχνε. Και μου έλεγε ορίστε είσαι ανάμεσα σε 3 καμπίνες τις οποίες έδειχνε με κουκίδα στο χάρτη. 😛 Επειδή τον πίεσα πολύ λέγοντας του ότι δεν πιστεύω ότι μου λέει αλήθεια, πήρε τηλέφωνο τον υπεύθυνο του όπου δίνοντάς του τον αριθμό της γραμμής και τον αριθμό του βρόγχου, του επιβεβαίωσε το ίδιο χωρίς να πει κάτι ο πωλητής (να τον προϊδεάσει ας πούμε για να τσιμπήσει πελάτη). Μάλιστα στον υπεύθυνό του έβγαλε απευθείας και το ονοματεπώνυμό μου πάλι χωρίς να του πει τίποτα, με το που του έδωσα στον αριθμό της γραμμής. Οπότε φαντάζομαι το έψαξε σε κάποιο πιο εξειδικευμένο πρόγραμμα με σωστή διαθεσιμότητα. Όσο για το VF TV, από αυτά που είδα μου φάνηκε πολύ καλή υλοποίηση. Έλα όμως που όταν πήγαινα στα κανάλια της novasports έγραφε απαιτείται συνδρομή. Ο γνωστός μου έκανε κανονικά συνδρομή στην υπηρεσία. Χρειαζόταν να γίνει κάποια άλλη διαδικασία για να παίξει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bill27 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2019 Το πακετο που εκανε ο γνωστος σου περιλαμβανει τα novasports??Αν οχι τοτε δεν μπορει να τα δει,αν στο πακετο που συνφωνησε ειναι μεσα και τα αθλητικα να παρει τηλ.να του ενεργοποιησουν τα καναλια.Αν θες μπορεις να πας,(φανταζομαι ειναι κοντα)στις καμπινες που σου εδειξε ο πωλητης να δεις αν ειναι ενεργες για να εισαι 100% σιγουρος οτι δουλευουν.Θα ακουσεις καποιον θορηβο .Αν δεν βαριεσαι😋 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
-WISE- Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2019 16 ώρες πριν, bill27 είπε Το πακετο που εκανε ο γνωστος σου περιλαμβανει τα novasports??Αν οχι τοτε δεν μπορει να τα δει,αν στο πακετο που συνφωνησε ειναι μεσα και τα αθλητικα να παρει τηλ.να του ενεργοποιησουν τα καναλια.Αν θες μπορεις να πας,(φανταζομαι ειναι κοντα)στις καμπινες που σου εδειξε ο πωλητης να δεις αν ειναι ενεργες για να εισαι 100% σιγουρος οτι δουλευουν.Θα ακουσεις καποιον θορηβο .Αν δεν βαριεσαι😋 Eπιστρέφω γιατί αυτά που συμβαίνουν μόνο ως θέατρο παραλόγου μπορώ να τα εκλάβω από την Voda. Όπως έγραψα ήμουν ανήσυχος για το πώς ξαφνικά ο πωλητής μου παρουσιάζει ότι έχω vdsl στην περιοχή μου οπότε θεώρησα καλό να γράψω στο chat του site της εταιρείας και να συνομιλήσω με άλλον πωλητή (έψαχνα στο τηλ τεχνικό αλλά είχα πολύ ώρα σε αναμονή) ώστε να έχω και εγγράφως τις όποιες ανησυχίες μου αλλά και τις όποιες απαντήσεις θα λάβω. Ενώ συζητάω όμορφα με μία κοπέλα κάνοντας ερωτήσεις σχετικά με τις ταχύτητες μου λέει το πρώτο κουλό. "Δεν βρίσκω αίτηση στο όνομά σας ούτε με το τηλέφωνο ούτε με το ΑΦΜ". Σκέφτομαι ίσως είναι νωρίς ακόμα και μπορεί λόγω φόρτου να μην με έχουν πάρει τηλ για να επιβεβαιώσουμε τα διαδικαστικά ή απλά να θέλει 2-3 μέρες να προχωρήσει το νέο αίτημα. Συνεχίζοντας τη συζήτηση τη ρωτάω, σε περίπτωση που δεν πιάνω τις ταχύτητες που μου έχει υποσχεθεί η εταιρείας που διαφημίζει και εγγύηση ταχύτητας μάλιστα, τι γίνεται; Και παίρνω τη δεύτερη επική απάντηση. "Τίποτα. Απλά κάνουμε μία επιπλέον έκπτωση στο πάγιο!" Και τη ρωτάω στα καπάκια, δεν υπάρχει δικαίωμα υπαναχώρησης δηλαδη; Όχι μου λέει! Δηλαδή υπογράφω συμβόλαιο δύο χρόνων με ταχύτητες που δεν έχω συμφωνήσει και δεν μπορώ να κάνω τίποτα για αυτό; Ναι μου λέει! 😛 Τεσπά αν μπορείς πες σε κάποιον συνάδελφο να με καλέσει να δούμε τι γίνεται με την αίτηση. Μετά από 20 λεπτά με παίρνει κάποιος από τα κεντρικά μετά την ειδοποίηση της κοπέλας στο chat. Μην τα πολυλέω, ορθά κοφτά μου ξεκαθάρισε ότι δεν έχει προχωρήσει η αίτηση... μαντέψτε γιατί... γιατί δεν υπάρχει vdsl στην περιοχή μου!!! Ήρεμος από τη φύση μου δεν άρχισα να κράζω 1)για το γεγονός ότι επί 2 ώρες είχα το συνάδελφο του, υπέγραφα χαρτιά, έπαιρνε ανωτέρους του και έβλεπαν και αυτοί τρομάρα τους βάσει του βρόγχου μου ότι πιάνω και 100άρι! 😛 2)Για το γεγονός ότι δεν θα με έπαιρνε κανείς τηλέφωνο αν δεν είχα μιλήσει εγώ για άλλους λόγους στο chat της εταιρείας ώστε να δώσει η κοπέλα εντολή να με καλέσουν και θα περίμενα πόσες μέρες και θα ψαχνόμουν με τηλέφωνα και αναμονές των 50 λεπτών. Θα πάρω τηλεφωνάκι σε λίγο τον... προσωπικό μου σύμβουλο όπως αυτοαποκαλείται που έκανα την αίτηση, να δω τι δικαιολογίες θα μου πει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stenlibi Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Να ξέρεις ότι το ρούτερ τους συγχρονίζει 2-4mbps κάτω από Nova. Αυτό σου το λέω από προσωπική εμπειρία που για ένα μήνα δεν μπορούσα να βλέπω tv. Χρειάστηκε να έρθει ο ΟΤΕ και να μου αλλάξει ζεύγος για να ανέβω στα 12mbps και πλέον λειτουργεί μια χαρά το Vodafone tv. Στα αρνητικά τους 1) Τα ψέματα που σου λένε για να σου πουλήσουν ένα προϊόν που δεν ξέρουν ούτε οι ίδιοι αν θα δουλέψει σωστά με τις υπάρχουσες ταχύτητες. 2) Η επικοινωνία με το τεχνικό τους τμήμα είναι ανύπαρκτη με αναμονή πάνω από 50 λεπτά. Όταν τους πετυχαίνεις όμως έχω να πω ότι σκίζονται για να σε εξυπηρετήσουν. Τώρα πλέον μετά από περίπου 3 μήνες μπορω να πω ότι είμαι πολύ ευχαριστημένος. Από τα 43 Ευρώ που πλήρωνα στη Νοβα τώρα πληρώνω 26.5 - 1ευρω έκπτωση για το ebill - 7ευρώ έκπτωση από αυτόματη εξαργύρωση πόντων από κάρτες Alpha Bank με πάγια εντολή τελικό ποσό 18.50ευρω το μήνα. Εγώ θα σου έλεγα αφού σε ενδιαφέρουν τα αθλητικά να απαιτήσεις να σου δώσουν το πρόγραμμα με έως 24mbps, 300 ώρες προς κινητά, full tv+nova sports στα 26.50 μετά από αυτήν την κοροϊδία. Επεξ/σία 19 Ιανουαρίου 2019 από stenlibi 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
-WISE- Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2019 2 λεπτά πριν, stenlibi είπε Να ξέρεις ότι το ρούτερ τους συγχρονίζει 2-4mbps κάτω από Nova. Αυτό σου το λέω από προσωπική εμπειρία που για ένα μήνα δεν μπορούσα να βλέπω tv. Χρειάστηκε να έρθει ο ΟΤΕ και να μου αλλάξει ζεύγος για να ανέβω στα 12mbps και πλέον λειτουργεί μια χαρά το Vodafone tv. Στα αρνητικά τους 1) Τα ψέματα που σου λένε για να σου πουλήσουν ένα προϊόν που δεν ξέρουν ούτε οι ίδιοι αν θα δουλέψει σωστά με τις υπάρχουσες ταχύτητες. 2) Η επικοινωνία με το τεχνικό τους τμήμα είναι ανύπαρκτη με αναμονή πάνω από 50 λεπτά. Όταν τους πετυχαίνεις όμως έχω να πω ότι σκίζονται για να σε εξυπηρετήσουν. Τώρα πλέον μετά από περίπου 3 μήνες μπορω να πω ότι είμαι πολύ ευχαριστημένος. Από τα 43 Ευρώ που πλήρωνα στη Νοβα τώρα πληρώνω 26.5 - 1ευρω έκπτωση για το ebill - 7ευρώ έκπτωση από αυτόματη εξαργύρωση πόντων από κάρτες Alpha Bank με πάγια εντολή τελικό ποσό 18.50ευρω το μήνα. Εγώ θα σου έλεγα αφού σε ενδιαφέρουν τα αθλητικά να απαιτήσεις να σου δώσουν το πρόγραμμα με έως 24mbps, 300 ώρες προς κινητά, full tv+nova sports στα 26.50 μετά από αυτή την κοροϊδία. Ευχαριστώ για την ενημέρωση φίλε stenlibi. Η αλήθεια είναι ότι κατάλαβα τι παίζει με την συγκεκριμένη εταιρεία και τις πρακτικές της οπότε ό,τι και αν μου πλασάρουν δεν θα το δεχτώ. Κακά τα ψέματα εδώ και 4 χρόνια στη forthnet δεν έχει κάνει κιχ ούτε το internet ούτε το τηλέφωνο (μαρέσει που δεν είμαι voip αν και προς τα εκεί πάει το πράγμα) ούτε και ο αποκωδικοποιητής που και πλούσιος είναι στο on demand (και με Game of Thrones :p) και δεν τρώει bandwith. Γιατί αν είναι να κλειδώνω στα 10 πλέον με τη Voda, θα μαρτυρήσω αν θέλω να κατεβάζω παιχνίδια, ταινίες και να βλέπω και μπάλα ή να σερφάρω. Αυτά είναι τα καλά του πιάτου. Από κει και πέρα αν μου πούνε 26,5 μιλαμε ακριβώς για το μισό πάγιο της Forthnet. Δεν παίζει να μου κάνουν τέτοια προσφορά. Και πάλι θα το σκεφτώ γιατί αποκόμισα τη χειρότερη εμπειρία πριν καν συνδεθώ στο δίκτυο τους! 😛 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bill27 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2019 Σε adsl ποσο πιανεις @-WISE-? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
-WISE- Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2019 1 λεπτό πριν, bill27 είπε Σε adsl ποσο πιανεις @-WISE-? Με άτυπες μετρήσεις παίζω στα 12Mbps Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bill27 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Εγω κλειδωνω στο ρουτερ 13,5 mbps και οταν βλεπω αγωνα η οτιδηποτε αλλο κατεβαζει με 850-950 mb/s,παντως να κολλησει η εικονα δεν παιζει γιατι εχουν προταιρεοτητα στην tv,το πως δεν το γνωριζω.Εγω εχω ακομα τον παλιο αποκωδηκοποιητη και παλευω να μου δωσουν τον καινουριο αλλα με ανεβαζουν στην τιμη,οποτε δεν με συνφερει. 30 λεπτά πριν, stenlibi είπε Να ξέρεις ότι το ρούτερ τους συγχρονίζει 2-4mbps κάτω από Nova. Αυτό σου το λέω από προσωπική εμπειρία που για ένα μήνα δεν μπορούσα να βλέπω tv. Χρειάστηκε να έρθει ο ΟΤΕ και να μου αλλάξει ζεύγος για να ανέβω στα 12mbps και πλέον λειτουργεί μια χαρά το Vodafone tv. Στα αρνητικά τους 1) Τα ψέματα που σου λένε για να σου πουλήσουν ένα προϊόν που δεν ξέρουν ούτε οι ίδιοι αν θα δουλέψει σωστά με τις υπάρχουσες ταχύτητες. 2) Η επικοινωνία με το τεχνικό τους τμήμα είναι ανύπαρκτη με αναμονή πάνω από 50 λεπτά. Όταν τους πετυχαίνεις όμως έχω να πω ότι σκίζονται για να σε εξυπηρετήσουν. Τώρα πλέον μετά από περίπου 3 μήνες μπορω να πω ότι είμαι πολύ ευχαριστημένος. Από τα 43 Ευρώ που πλήρωνα στη Νοβα τώρα πληρώνω 26.5 - 1ευρω έκπτωση για το ebill - 7ευρώ έκπτωση από αυτόματη εξαργύρωση πόντων από κάρτες Alpha Bank με πάγια εντολή τελικό ποσό 18.50ευρω το μήνα. Εγώ θα σου έλεγα αφού σε ενδιαφέρουν τα αθλητικά να απαιτήσεις να σου δώσουν το πρόγραμμα με έως 24mbps, 300 ώρες προς κινητά, full tv+nova sports στα 26.50 μετά από αυτήν την κοροϊδία. Αυτο το προγραμμα που λες το δινουν ειτε τηλεφωνικα ειτε οι εξωτερικοι πωλητες μονο για φορητοτητα απο forthnet η cosmote και ειναι δυσκολο να το δωσουν σε τετοια τιμη σε καποιον αλλον.Ποιο ρουτερ εχεις? Επεξ/σία 19 Ιανουαρίου 2019 από bill27 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stenlibi Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2019 Ενα άσπρο της ZTE, δεν θυμάμαι ποίο μοντέλο είναι. Ακριβώς επειδή κάνει φορητότητα από Νοβα το είπα, δεν έχει να χάσει κάτι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bill27 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2019 Φανταζομαι εννοεις το zte h267a,και εγω αυτο εχω!Αρκετα καλο ρουτερ,σε εμενα συνχρονιζει 1,5 mbps λιγοτερο απ'οτι το netfaster 2 αλλα τερμα οι αποσυνδεσεις που ειχα!Αυτο εχω καταλαβει,οτι συνχρονιζει λιγο πιο κατω αλλα κρατα την γραμμη σταθερη, που το προτιμω απο το να συνχρονιζα υψηλοτερα και να ειχα αποσυνδεσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stenlibi Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2019 @-WISE- Οτι και να αποφασίσεις μη βιάζεσαι. Εμένα μου είχε κάνει αντιπροσφορά η Νοβα internet + sports pack + απεριόριστα αστικά υπεραστικά + 720 λεπτά προς κινητά + καινούργιος αποκωδικοποιητής δωρεάν + τους 2 πρώτους μήνες δώρο +13 μήνας δωρεάν με πάγια εντολή στα 34,90 ευρώ με 24μηνη δέσμευση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα