terry308 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2018 8 ώρες πριν, kinezos69 είπε Δοκίμασε να πατήσεις ταυτόχρονα το νούμερο τρία και το κίτρινο κουμπί χαμηλά κάτω και λογικά θα συνχρονιστει. Να είσαι κοντά στον αποκωδικοποιητη. Ακόμα και 10εκ απόστασης δεν κάνει τίποτα, νομίζω ότι φταίει το τηλεχειριστήριο... πατάς καί δεν νιώθεις κλικ, μετά το καμια 4-5 προσπάθειες νιώθεις κλικ και αλλάζει με ρυθμό χελώνας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kinezos69 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2018 3 λεπτά πριν, terry308 είπε Ακόμα και 10εκ απόστασης δεν κάνει τίποτα, νομίζω ότι φταίει το τηλεχειριστήριο... πατάς καί δεν νιώθεις κλικ, μετά το καμια 4-5 προσπάθειες νιώθεις κλικ και αλλάζει με ρυθμό χελώνας. κράτα το παρατεταμένα για αρκετά δευτερόλεπτα και λογικά θα συγχρονίσει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
di maria kun Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2018 παιδες ηρθε και ολα λειτουργουν μπομπα αλλα το θεμα μου ειναι οτι η τηλεφωνικη θυρα ειναι μονο σε δωματιο εγω θελω να το βαλω στο σαλονι (μεγαλη αποσταση και περιεργη για να τραβηξω 10μετρα πλας καλωδια) το wifi εννοειται δεν φτανει χωρια που στην βονταφον μου ειπαν να το λειτουργω με καλωδιο εθερνετ μπορω να χρησιμοποιησω κατι τετοιο?? https://www.skroutz.gr/c/913/network-plc/m/5702/TP-LINK.html ειναι αυτα τα κονεκτορς που τα συνδεω τα κανω ενα σεταρισμα και μετα μπορω με εθερνετ παλι(λενε εχουν εμβελεια πολυ μεγαλη στα σπεκς) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stenlibi Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 Για το θέμα με το τηλεκοντρόλ που ανέφερε πιο πάνω ο terry308. Σήμερα το έκανε και το δικό μου. Η λύση είναι να κάνουμε reset στο τηλεκοντρόλ. Για να κάνουμε reset πατάμε το μπλε κουμπί μαζί με το menu και τα κρατάμε πατημένα μέχρι να ανάψει δύο φορές πράσινο το power button. Μετά πατάμε 9999 και το reset ολοκληρώνεται. Το δικό μου τηλεκοντρόλ έστρωσε. Δοκιμάστε το και μου λέτε. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
coyote2 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2018 Στις 19/11/2018 στις 11:03 ΜΜ, Κώστας8 είπε Παιδιά , μετά κόπων και βασάνων μου στείλαν τον αποκωδικοποιητή και έκανα σύνδεση με την βοήθεια του τεχνικού τμήματος που ήταν πολύ εξυπηρετικό .Μετά άρχισε το σοκ.Καθώς με καθοδηγούσαν πως να μπω στα κανάλια , άρχισα να ρωτώ για την νόβα.Μου έδειξαν τα αθλητικά και μετά όταν ρώτησα που είναι τα σινεμά μου είπαν ότι δεν τα έχουν , αλλά έχουν κάτι δικές τους ταινίες δωρεάν και με ενοικιίαση! Απάτην ππου δεν παραδέχονται .Μου είπε ο πωλητής ότι θα είναι μέσα στο τριπλ πλέυ αλλά η υπάλληλος έκανε την κινέζα.Τους είπα ότι θα διακόψω και μου λένε να πληρώσω τέλος διακοπής κτλπ.Τους απείλησα με καταγγελίες στον καταναλωτή και στην ΕΤΤ. Μου είπαν ότι χρωστάω και θα τους σκίσω για παραπλανητική διαφήμιση , απάτη κτλπ.Είδομεν! Πράγματι, μιλάς μαζί τους και επιμένουν ότι δίνουν cinena.... Και τους λες, αποκλείεται..... και συνεχίζουν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
coyote2 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2018 Ερώτηση;;;; Το app που έχουν Δεν έχει Αθλητικά; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xnikos13 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2018 επειδή έχουν γραφτεί διάφορα, να καταθέσω και την δική μου εμπειρία μετά από 1+ χρόνο με την υπηρεσία. το modem μου συγχρονίζει στα 8200 kbps περίπου και δεν είχα ποτέ το παραμικρό πρόβλημα με κανένα κανάλι(δεν έχω τα sports) τα κανάλια αλλάζουν ταχύτατα και η ποιότητα της εικόνας είναι σίγουρα πολύ ικανοποιητική. έτυχε πολλές φορές να παίζει ταυτόχρονα youtube ή άλλο streaming app σε υπολογιστή (ή και σε δεύτερο!), χωρίς πρόβλημα. όπως και να βλέπω από kodi (στα 720p) έχοντας ξεχάσει τον δέκτη ανοικτό, χωρίς να καταλάβω πρόβλημα. σε καμία περίπτωση δεν χρειάζεται 6000 kbps όπως γράφτηκε, πιστεύω και με 6άρα γραμμή θα δουλεύει. έχω το προηγούμενο μοντέλο κωδικοπ., δεν είχα ποτέ θέμα με το τηλεχειριστήριο. μεγαλύτερο μείον η έλλειψη wifi που δεν ήρθε ούτε στο καινούργιο. το app δεν υποστηρίζει τα sports από όσο ξέρω, αν και δεν μου δούλεψε δυστυχώς λόγω root. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
coyote2 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2018 Δεν υποστηρίζει τα Αθλητικά για τεχνικούς λόγους ή είναι θεμα δικαιωμάτων; Γιατί το τεχνικό θα ληθει αν είναι τεχνικό Και κάτι ακόμη. Τα κανάλια τα ντοκιμαντέρ είναι hd? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gataros Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2018 Να κάνω και εγώ με τη σειρά μου μια ερώτηση, γίνεται έχοντας vodafone tv στην Ελλάδα, να μπορέσω να συνδέσωτο box στο εξωτερικό (Ευρώπη), προκειμένου να μπορώ να βλέπω τα ελληνικά ελεύθερα κανάλια? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
coyote2 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2018 48 λεπτά πριν, Gataros είπε Να κάνω και εγώ με τη σειρά μου μια ερώτηση, γίνεται έχοντας vodafone tv στην Ελλάδα, να μπορέσω να συνδέσωτο box στο εξωτερικό (Ευρώπη), προκειμένου να μπορώ να βλέπω τα ελληνικά ελεύθερα κανάλια? παει με τον ρουτερ δεν ειναι ΟΤΤ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xnikos13 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2018 2 ώρες πριν, Gataros είπε Να κάνω και εγώ με τη σειρά μου μια ερώτηση, γίνεται έχοντας vodafone tv στην Ελλάδα, να μπορέσω να συνδέσωτο box στο εξωτερικό (Ευρώπη), προκειμένου να μπορώ να βλέπω τα ελληνικά ελεύθερα κανάλια? αν με "το box" εννοείς τον αποκωδικοποιητή της vodafone, όχι, προφανώς πρέπει να συνδεθεί στην γραμμή όπου υπάρχει η συνδρομή(αν και έχουν ανακοινώσει την υπηρεσία με δυνατότητα συνδρομής ακόμη και με άλλο πάροχο!?) αν εννοείς από την εφαρμογή vodafone TV μέσω android box, τότε φαντάζομαι ότι γίνεται, μέσω VPN με server στην Ελλάδα. πάντως από ελληνικά κανάλια έχει μόνο της ΕΡΤ. Υπάρχουν πολλοί άλλοι τρόποι να δεις ελληνικά κανάλια από εξωτερικό, πάντα με VPN. υπάρχουν apps, ψάξε και για alivegr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gataros Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2018 19 λεπτά πριν, xnikos13 είπε αν με "το box" εννοείς τον αποκωδικοποιητή της vodafone, όχι, προφανώς πρέπει να συνδεθεί στην γραμμή όπου υπάρχει η συνδρομή(αν και έχουν ανακοινώσει την υπηρεσία με δυνατότητα συνδρομής ακόμη και με άλλο πάροχο!?) αν εννοείς από την εφαρμογή vodafone TV μέσω android box, τότε φαντάζομαι ότι γίνεται, μέσω VPN με server στην Ελλάδα. πάντως από ελληνικά κανάλια έχει μόνο της ΕΡΤ. Υπάρχουν πολλοί άλλοι τρόποι να δεις ελληνικά κανάλια από εξωτερικό, πάντα με VPN. υπάρχουν apps, ψάξε και για alivegr Σε ευχαριστώ πολυ για τις πληροφορίες, ναι έχω ψάξει και τις εναλλακτικές που μου πρότεινες, αλλά έχουν περιορισμούς λόγω geolocation. Με VPN εν μέρη λύνονται τα περισσότερα θέματα αλλά όχι για όλα τα κανάλια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dkampi Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2018 Στις 24/11/2018 στις 8:34 ΜΜ, xnikos13 είπε επειδή έχουν γραφτεί διάφορα, να καταθέσω και την δική μου εμπειρία μετά από 1+ χρόνο με την υπηρεσία. το modem μου συγχρονίζει στα 8200 kbps περίπου και δεν είχα ποτέ το παραμικρό πρόβλημα με κανένα κανάλι(δεν έχω τα sports) τα κανάλια αλλάζουν ταχύτατα και η ποιότητα της εικόνας είναι σίγουρα πολύ ικανοποιητική. έτυχε πολλές φορές να παίζει ταυτόχρονα youtube ή άλλο streaming app σε υπολογιστή (ή και σε δεύτερο!), χωρίς πρόβλημα. όπως και να βλέπω από kodi (στα 720p) έχοντας ξεχάσει τον δέκτη ανοικτό, χωρίς να καταλάβω πρόβλημα. σε καμία περίπτωση δεν χρειάζεται 6000 kbps όπως γράφτηκε, πιστεύω και με 6άρα γραμμή θα δουλεύει. έχω το προηγούμενο μοντέλο κωδικοπ., δεν είχα ποτέ θέμα με το τηλεχειριστήριο. μεγαλύτερο μείον η έλλειψη wifi που δεν ήρθε ούτε στο καινούργιο. το app δεν υποστηρίζει τα sports από όσο ξέρω, αν και δεν μου δούλεψε δυστυχώς λόγω root. Στη δική μου περίπτωση με συγχρονισμό κάπου στα 7200 αντιμετώπιζα τεράστια προβλήματα, μια δούλευε και δυο όχι, τόσο που σε κάποια στιγμή η βοντα μου το έδωσε με 100% έκπτωση, εντελώς δωρεάν δηλαδη. Γενικά θεωρώ ότι είναι μια υπηρεσία που δεν αξίζει, ούτε το περιεχόμενο είναι αξιόλογο ούτε και η ποιότητα της εικόνας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tribal21 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2018 Απο το κινητο παιζει οπουδήποτε,ακομα και εξωτερικό χωρις vpn κτλπ. Το box δεν το εχω δοκιμάσει αλλα το πιο πιθανόν ειναι να παιζει κ αυτο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bill27 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2018 Πρέπει να μπήκαν υπότιτλοι στο food network 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα