Προς το περιεχόμενο

Vodafone TV (hol tv)

Tribal21

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα,

γνωρίζει κάποιος από προσωσοπική εμπειρία αν γίνεται να βλέπεις vodafone tv και να παιζεις online games ταυτόχρονα (πχ LoL) ή θα έχω lag (δεδομένου ότι θα κλειδώνει γύρω στα 12 mpbs η ταχύτητα)?

με την απλή σύνδεση έως 24mbps.

ευχαριστώ πολύ.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 607
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδιά η τεχνική τους υποστήριξη είναι ανύπαρκτη. Έχω καλέσει τρεις φορές το 13830 με έχουν σε αναμονή για περισσότερο από 40 λεπτά την κάθε φορά και δεν απαντάει κανείς. Έχω αφήσει το τηλ μου να με πάρουν πίσω, πάλι τίποτα. Η τηλεόραση έχει τρελό lag και η ταχύτητα του ίντερνετ είναι 3mbps κάτω από τον προηγούμενο πάροχο. Αν το διαβάσει κάποιος από εδώ  μέσα και δουλεύει στη Vodafone ας βοηθήσει λίγο την κατάσταση αν μπορεί.

Edit

Να προσθέσω ότι, όταν επιτέλους απαντάνε στο τηλ είναι πολύ εξυπηρετικοί και ευγενικοί. Πρέπει να είναι υπερβολικά λίγα άτομα για το φόρτο εργασίας που έχουν.

Επεξ/σία από stenlibi

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 7/11/2018 στις 5:09 ΜΜ, stenlibi είπε

Παιδιά η τεχνική τους υποστήριξη είναι ανύπαρκτη. Έχω καλέσει τρεις φορές το 13830 με έχουν σε αναμονή για περισσότερο από 40 λεπτά την κάθε φορά και δεν απαντάει κανείς. Έχω αφήσει το τηλ μου να με πάρουν πίσω, πάλι τίποτα. Η τηλεόραση έχει τρελό lag και η ταχύτητα του ίντερνετ είναι 3mbps κάτω από τον προηγούμενο πάροχο. Αν το διαβάσει κάποιος από εδώ  μέσα και δουλεύει στη Vodafone ας βοηθήσει λίγο την κατάσταση αν μπορεί.

Edit

Να προσθέσω ότι, όταν επιτέλους απαντάνε στο τηλ είναι πολύ εξυπηρετικοί και ευγενικοί. Πρέπει να είναι υπερβολικά λίγα άτομα για το φόρτο εργασίας που έχουν.

στο facebook σε μηνυμα σου απαντανε σχεδον αμεσως....Επισης να πω δεν υπαρχει περιπτωση να αφησεις τηλ και να μην σε παρουν πισω φαινεται ο αριθμος 13830 μαλιστα σου λεει και τον εκτιμωμενο χρονο αναμονης μεχρι να σε παρουν πισω και πιστεψε με εχω παρει αρκετες φορες.

Επεξ/σία από thleorasakias

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πώς γίνεται reset σε cisco tv box???

Πατάω το ρεσετ από πίσω και δεν κάνει ρεβοοτ το μηχάνημα.

Έχει κολλήσει και είναι στο vodafone παρακαλώ περιμένετε

Αυτό παρουσιάστηκε με από αλλαγή από adsl σε vdsl και με άλλο ρούτερ

Επεξ/σία από lambros

Βγάλε απο το ρευμα τον αποκωδικοποιητή,κλείσε το ρουτερ ξανανοιξε το κ μόλις συγχρονίσει ξαναβαλε στο ρεύμα τον αποκωδικοποιητή. Λογικα θα ξεκολλήσει. 

Μας κάνουν προσφορά στα 26 year triple play full και μας λέει ότι θα βλέπουμε Nova cinema 1 2 και 3 και 4

ψέμα δεν είναι αυτό?

Τι Δωρεάν ταινίες θα βλέπουμε;

Προς το παρον το VF TV εχει ταινιες και σειρες free στην κατηγορια on demand,εχει και με πληρωμη !!

Τα καναλια που αναφερθηκαν ισως εχει καποια πληροφορια ο πωλητης που πηγε να σου πωλησει την υπηρεσια η ειναι απλως ενα ψεμα για να σε δελεασει,οπως και να εχει αν μπεις στο σαιτ της vf μπορεις να δεις και ποια καναλια εχει αλλα και ποιες ταινιες ειναι free η με πληρωμη

49 λεπτά πριν, bill27 είπε

Προς το παρον το VF TV εχει ταινιες και σειρες free στην κατηγορια on demand,εχει και με πληρωμη !!

Τα καναλια που αναφερθηκαν ισως εχει καποια πληροφορια ο πωλητης που πηγε να σου πωλησει την υπηρεσια η ειναι απλως ενα ψεμα για να σε δελεασει,οπως και να εχει αν μπεις στο σαιτ της vf μπορεις να δεις και ποια καναλια εχει αλλα και ποιες ταινιες ειναι free η με πληρωμη

Παιδιά , μετά κόπων και βασάνων μου στείλαν τον αποκωδικοποιητή και έκανα σύνδεση με την βοήθεια του τεχνικού τμήματος  που ήταν πολύ εξυπηρετικό .Μετά άρχισε το σοκ.Καθώς με καθοδηγούσαν πως να μπω στα κανάλια , άρχισα να ρωτώ για την νόβα.Μου έδειξαν τα αθλητικά και μετά όταν  ρώτησα που είναι τα σινεμά μου είπαν ότι δεν τα έχουν , αλλά έχουν κάτι δικές τους ταινίες δωρεάν και με ενοικιίαση!  Απάτην ππου δεν παραδέχονται .Μου είπε ο πωλητής ότι θα είναι μέσα στο τριπλ πλέυ αλλά η υπάλληλος έκανε την κινέζα.Τους είπα ότι θα διακόψω και μου λένε να πληρώσω τέλος διακοπής κτλπ.Τους απείλησα  με καταγγελίες στον καταναλωτή και στην ΕΤΤ. Μου είπαν ότι χρωστάω και θα τους σκίσω για παραπλανητική διαφήμιση , απάτη κτλπ.Είδομεν!

4 ημέρα χωρίς Vodafone tv... 

το τηλεχειριστήριο δεν υπακούει στις εντολές, αλλάχθηκαν 3 4αδες μπαταριών, αναβοσβήνει συνεχόμενα το κόκκινο λαμπάκι που βρίσκεται στο on/off, ο αποκωδικοποιητης οοοποτε θέλει ανοίγει... τέλειααα 

Για το τηλεχειριστήριο είναι φυσιολογικό να αναβοσβήνει. Πατάς μια φορά το κουμπί On/ Off, περιμένεις να σταματήσει να αναβοσβήνει η κόκκινη ένδειξη και έπειτα θα το χρησιμοποιείς. 

Στα δικά μου. Σήμερα ήρθε επιτέλους τεχνικός (άψογος). Με την βοήθεια του, κατάφερα μετά από σχεδόν ένα μήνα και μετά από πολλά τηλεφωνήματα, να δω επιτέλους Vodafone tv. Όλε!!!

Η χαμηλή ταχύτητα του ίντερνετ στην περιοχή μου. Το θέμα είναι ότι επειδή ήξερα ότι συγχρονιζω στα 8mbps, τους είχα επισημάνει πριν υπογράψω. Με είχαν διαβεβαιώσει τοτε ότι το Vodafone tv χρειάζεται 3mbps για να λειτουργήσει. Τώρα ξαφνικά ανακαλύψαμε ότι χρειάζεται 6mbps. 

6 ώρες πριν, terry308 είπε

4 ημέρα χωρίς Vodafone tv... 

το τηλεχειριστήριο δεν υπακούει στις εντολές, αλλάχθηκαν 3 4αδες μπαταριών, αναβοσβήνει συνεχόμενα το κόκκινο λαμπάκι που βρίσκεται στο on/off, ο αποκωδικοποιητης οοοποτε θέλει ανοίγει... τέλειααα 

Δοκίμασε να πατήσεις ταυτόχρονα το νούμερο τρία και το κίτρινο κουμπί χαμηλά κάτω και λογικά θα συνχρονιστει. Να είσαι κοντά στον αποκωδικοποιητη. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...