Προς το περιεχόμενο

Vodafone TV (hol tv)

Tribal21

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 607
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Η ποιότητα στα sports είναι καλή; γιατί κάποιοι τα έκραζαν με τον παλιό αποκωδικοποιητή. Μπορεί κάποιος να ανεβάσει κάποια φώτο από την tv;

Επίσης πόσο lag έχει σε σχέση με το δορυφορικό σήμα;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

12 ώρες πριν, Nikos Moskidis είπε

Η ποιότητα στα sports είναι καλή; γιατί κάποιοι τα έκραζαν με τον παλιό αποκωδικοποιητή. Μπορεί κάποιος να ανεβάσει κάποια φώτο από την tv;

Πρόσεξα σε έναν αγώνα ότι εγώ πανηγύρισα τα γκολ νωρίτερα από τον γείτονα εδώ που είναι με πιάτο! 
Το ίδιο έχω προσέξει και σχέση με το ραδιόφωνο! Είμαι αρκετά δευτερόλεπτα μπροστά από την ραδιοφωνική μετάδοση!

Τι ακριβώς φωτογραφίες χρειάζεσαι;  Το μενού ή απλά εικόνα από αγώνα;

Στις 23/10/2018 στις 8:14 ΜΜ, Nikos Moskidis είπε

Η ποιότητα εικόνας είναι αρκετά καλή. Ένας συνηθισμένος χρόνος καθυστέρησης σύμφωνα με τους τεχνικούς της vodafone αλλά και από δική μου εμπιρεία είναι 10 δευτερόλεπτα. Το μέτρησα με το live της bet365. Επειδή έχω κάποια τεχνικά προβλήματα στην αρχή μου αργούσε 50 δευτερόλεπτα. Τώρα καθιστερει 10 δευτερόλεπτα αλλα κολλάει την εικόνα κάθε 5 λεπτά και δε τη ξεκολλάει αν δεν αλλάξω κανάλι. Το πρόβλημα το έχω δηλώσει εδώ και αρκετές μέρες αλλά λύση δε βρίσκουν. Δεν φταίει ούτε η ταχύτητα κλειδώνω στα 13.90 ούτε έχω διακοπές στο internet για να πεις ότι φταίει αυτό. Και σε αλλη γραμμή που το δοκίμασα το ίδιο πράγμα κάνει. Γενικά σαν πρώην συνδρομητής nova είμαι απογοητευμένος από την υπηρεσία. Βέβαια η τιμή έχει τεράστια διαφορά αφού πλήρωνα 53 ευρώ και τώρα κάπου στα 26,5 για το full pack.

Στις 25/10/2018 στις 2:31 ΠΜ, charilaosc2 είπε

Η ποιότητα εικόνας είναι αρκετά καλή. Ένας συνηθισμένος χρόνος καθυστέρησης σύμφωνα με τους τεχνικούς της vodafone αλλά και από δική μου εμπιρεία είναι 10 δευτερόλεπτα. Το μέτρησα με το live της bet365. Επειδή έχω κάποια τεχνικά προβλήματα στην αρχή μου αργούσε 50 δευτερόλεπτα. Τώρα καθιστερει 10 δευτερόλεπτα αλλα κολλάει την εικόνα κάθε 5 λεπτά και δε τη ξεκολλάει αν δεν αλλάξω κανάλι. Το πρόβλημα το έχω δηλώσει εδώ και αρκετές μέρες αλλά λύση δε βρίσκουν. Δεν φταίει ούτε η ταχύτητα κλειδώνω στα 13.90 ούτε έχω διακοπές στο internet για να πεις ότι φταίει αυτό. Και σε αλλη γραμμή που το δοκίμασα το ίδιο πράγμα κάνει. Γενικά σαν πρώην συνδρομητής nova είμαι απογοητευμένος από την υπηρεσία. Βέβαια η τιμή έχει τεράστια διαφορά αφού πλήρωνα 53 ευρώ και τώρα κάπου στα 26,5 για το full pack.

Εγώ είμαι άτυχος λόγω της θέσης του σπιτιού μου και κλειδώνω στα 5,5 με 6,5 mbps μόνο. Εχτές το βράδυ είδα τον αγώνα μου στην ευρωλίγκα μια χαρά χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα. Όπως πάντα δηλαδή...

Κάποιες φορές που κολλάει η εικόνα, κλείνω για 30 δευτερόλεπτα το ρούτερ και όταν το ξανανοίξω δεν έχω κανένα μα κανένα πρόβλημα. δεν μπορώ να καταλάβω πως γίνεται με 13,90 mbps να σου κολλάει εσένα.

Επίσης πως γίνεται και το δοκίμασες σε άλλη γραμμή; 
Απ' ότι λένε ο αποκωδικοποιητής δεν δουλεύει σε άλλο ρούτερ (δηλαδή άλλη γραμμή) ακόμα κι αν είναι βονταφον.

8 ώρες πριν, akeraios είπε

Εγώ είμαι άτυχος λόγω της θέσης του σπιτιού μου και κλειδώνω στα 5,5 με 6,5 mbps μόνο. Εχτές το βράδυ είδα τον αγώνα μου στην ευρωλίγκα μια χαρά χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα. Όπως πάντα δηλαδή...

Κάποιες φορές που κολλάει η εικόνα, κλείνω για 30 δευτερόλεπτα το ρούτερ και όταν το ξανανοίξω δεν έχω κανένα μα κανένα πρόβλημα. δεν μπορώ να καταλάβω πως γίνεται με 13,90 mbps να σου κολλάει εσένα.

Επίσης πως γίνεται και το δοκίμασες σε άλλη γραμμή; 
Απ' ότι λένε ο αποκωδικοποιητής δεν δουλεύει σε άλλο ρούτερ (δηλαδή άλλη γραμμή) ακόμα κι αν είναι βονταφον.

Το δοκίμασα σε φίλο που είχε ΟΤΕ και έπαιξε. Μου το πρότεινε τεχνικός της Vodafone να το κάνω αυτό για να δούμε αν φταίει ο αποκωδικοποιητής. Όσο για τα κολλήματα δε μου έχουν δώσει ακόμα κάποια απάντηση σε τι οφείλονται και πως θα λυθούν.

Στις 16/10/2018 στις 12:36 ΜΜ, tarampouras είπε

Καλησπέρα σας.

Πως ενεργοποιω σε τάμπλετ το Vodafone tv ;

Και Μήπως γνωρίζει κάποιος αν μπορώ να το βάλω σε mi box?

Ευχαριστώ για το χρόνο σας 

Φίλε μου δεν παίζει σε mi box .

Το βγάζει ρουταρισμενη για κάποιο λογο

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τελικά  παιδιά, δεν βγάζω άκρη.Πήρα τηλέφωνο και το διανομέα τους την όρμπιτ και μου είπαν ότι μοιράζουν κανονικά τους αποκωδικοποιητές και τους κάνει εντύπωση η καθυστέρηση των 3 εβδομάδων.Τι να πω.Σκέπτομαι να πάω στο συνήγορο του καταναλωτή για απάτη και παραπλανητική διαφήμιση.

Επεξ/σία από Κώστας8

γεια χαρα ... 

24/10 παρέλαβα συσκευή vodafone tv . Έπαιζε με διακοπές pixels και κοβόταν το internet. Έγιναν αλλεπάλληλα τηλ στο 13830 δεν κατάφεραν τίποτα. 25/10 ήρθε τεχνικός. Δεν κατάφερε τίποτα. Είπε ότι θα το διορθώσουν απο το τεχνικό τμήμα σε μερικές ώρες. 26/10 καμία εξέλιξη συνεχίζει το πρόβλημα. Με έχουν αποκόψει από το τηλεφωνικό κέντρο δεν απαντάνε όσο και να περιμένω στο τηλ , ακόμα και όταν λέει ο τηλεφωνητής. Θα σας καλέσει ο αρμόδιος που ασχολείστε με το θέμα σας. Δεν περνούν ποτέ αυτό ξεκίνησε από εχτές μετά την αποχώρηση του τεχνικού από το σπίτι. 26/10  έκανα αίτηση να πάω στην wind vision 1/11 παραλαμβανω εξοπλισμό και υπογράφω συμβόλαιο.1 του μηνα Υ.Γ 27/9 μου έκανε η voda ανανέωση 24 μήνες προκειμένου να μου έρθει ο νεος αποκωδικοποιητης ( που έγραψα παραπάνω) .προτιμώ να πληρώσω χίλιες φορές το πέναλτι διακοπής και άντε γεια μετά από 4 χρόνια που είμαι στην Vodafone . bb voda !!!!  Υ.Γ 2   .. με τον προηγουμενο αποκωδικοποιητη δεν ειχα κανενα προβλημα αλλα αρνουντε να με βαλουν στο προηγουμενο προφιλ που ειχα ( το MEDIA ROOM )

18 λεπτά πριν, iceline είπε

γεια χαρα ... 

24/10 παρέλαβα συσκευή vodafone tv . Έπαιζε με διακοπές pixels και κοβόταν το internet. Έγιναν αλλεπάλληλα τηλ στο 13830 δεν κατάφεραν τίποτα. 25/10 ήρθε τεχνικός. Δεν κατάφερε τίποτα. Είπε ότι θα το διορθώσουν απο το τεχνικό τμήμα σε μερικές ώρες. 26/10 καμία εξέλιξη συνεχίζει το πρόβλημα. Με έχουν αποκόψει από το τηλεφωνικό κέντρο δεν απαντάνε όσο και να περιμένω στο τηλ , ακόμα και όταν λέει ο τηλεφωνητής. Θα σας καλέσει ο αρμόδιος που ασχολείστε με το θέμα σας. Δεν περνούν ποτέ αυτό ξεκίνησε από εχτές μετά την αποχώρηση του τεχνικού από το σπίτι. 26/10  έκανα αίτηση να πάω στην wind vision 1/11 παραλαμβανω εξοπλισμό και υπογράφω συμβόλαιο.1 του μηνα Υ.Γ 27/9 μου έκανε η voda ανανέωση 24 μήνες προκειμένου να μου έρθει ο νεος αποκωδικοποιητης ( που έγραψα παραπάνω) .προτιμώ να πληρώσω χίλιες φορές το πέναλτι διακοπής και άντε γεια μετά από 4 χρόνια που είμαι στην Vodafone . bb voda !!!!  Υ.Γ 2   .. με τον προηγουμενο αποκωδικοποιητη δεν ειχα κανενα προβλημα αλλα αρνουντε να με βαλουν στο προηγουμενο προφιλ που ειχα ( το MEDIA ROOM )

πηρα την 100ρα γραμη με wind vision + novasport + 12 μηνες δωρεαν netflix + καρτα για κινητο με 1 giga δωρεαν το μηνα για 1 χρονο + 2 ωρες σε κινητα  με 56,90 !!!! Στην voda εχω Aπο τα εως 24mbps εχω DOWNLOAD Mbps 5.97 και UPLOAD Mbps
0.65 και και δεν παιζει το VODAFONE TV. Mε τον προηγουμενο αποκωδικοποιητη δεν ειχα κανενα προβλημα . Ολα αυτα με μονο 40,25 ευρω

παιδες μολις ανοιξα το μποξακι εκανα διπλη αναβαθμιση και εχω και εγω το κλασσικο sa005/αυτο ειναι θεμα δικτυου??το λυνουν απο τα κεντρικα??παιρνω τηλ αλλα ειμαι αναμονη κανα μισαωρο

εκανα επανεκιννησεις κτλ αλλα τπτ

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Απ ότι κατάλαβα είχες ήδη Vodafone tv. Αν ναι τότε πρέπει να τους πάρεις τηλέφωνο να στο ενεργοποιήσουν εκ νέου. Σε εμένα τουλάχιστον έτσι έκαναν και μετά από λίγη ώρα έπαιξε.

Στις 30/10/2018 στις 8:47 ΠΜ, iceline είπε

γεια χαρα ... 

πηρα την 100ρα γραμη με wind vision + novasport + 12 μηνες δωρεαν netflix + καρτα για κινητο με 1 giga δωρεαν το μηνα για 1 χρονο + 2 ωρες σε κινητα  με 56,90 !!!! Στην voda εχω Aπο τα εως 24mbps εχω DOWNLOAD Mbps 5.97 και UPLOAD Mbps
0.65 και και δεν παιζει το VODAFONE TV. Mε τον προηγουμενο αποκωδικοποιητη δεν ειχα κανενα προβλημα . Ολα αυτα με μονο 40,25 ευρω

Φίλε μου μπορείς να μου εξηγήσεις τι είναι αυτό το προφίλ που λες (MEDIA ROOM) γιατί κι εγώ έκανα ανανέωση συμβολαίου για να πάρω το νέο tv box και ενώ έπαιζε μια χαρά για 2 εβδομάδες  κάτι άλλαξαν από προχθές και μου κάνει όλο κόλπα. Σε ρωτάω για να ξέρω τι θα τους πω όταν με πάρουν τηλ. γιατί το έχω δηλώσει βλάβη και περιμένω τηλ. τους.

Επεξ/σία από kiriakostjet

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
20 ώρες πριν, kiriakostjet είπε

Απ ότι κατάλαβα είχες ήδη Vodafone tv. Αν ναι τότε πρέπει να τους πάρεις τηλέφωνο να στο ενεργοποιήσουν εκ νέου. Σε εμένα τουλάχιστον έτσι έκαναν και μετά από λίγη ώρα έπαιξε.

οχι πρωτη φορα εχω το vodafone tv/μιλησα με τεχνικο και μου ειπε ειναι θεμα ωρων να λειτουργησει(βεβαια ακομα τπτ)

αν το ειχε καποιος αλλος ας ενημρωσει τι εκανε

edit

ακυρο γκαις σημερα λειτουργει κανονικα /μου ειπαν ηθελε ενα μινι χρονικο διαστημα ωρων ωστε να τους δωσουν οκ απο την εταιρεια κουριερ οτι παραδοθηκε/ολα κομπλε

ερωτηση με ενδιαφερουν μονο τα νοβασπορτς/σπορ καναλια  μπορω να βαλω μια λιστα με 10 περιπου αθλητικα καναλια να μην εχει τα υπολοιπα???(οπως τα αγαπημενα η δημοφιλη να τα επεξεργαστω??)

γιατι τα νοβα ειναι στην μεση περιπου στην σειρα-στην επιλογη αγαπημενα μπαινουν μονο ταινιες

Επεξ/σία από di maria kun

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγώ έχω Vodafone TV εδώ και κάποιους μήνες και δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα. Έχω τον παλιό αποκωδικοποιητή και μάλιστα έχω κατεβάσει το app για Android συσκευές το οποίο δουλεύει και αυτό μια χαρά!

Ψάχνω τώρα μια συσκευή TV Box ώστε να παίζει απροβλημάτιστα την εφαρμογή της Vodafone TV, γνωρίζει κανείς κάτι ή αν το δουλεύει με κάποια συσκευή? 

Επεξ/σία από boltsis

Καλημέρα σας!!!μου έκαναν και μενα την προσφορά απο ΝΟΒΑ με 23.5 μου είπαν αλλα δεν ξερω αν ειναι τελική .θα μάθω σήμερα που ξανα μιλήσω και θα δώ αν την δεχτώ.εμένα το πρόβλημα ήταν αν υπάρχει η οχι η υπηρεσία στην περιοχή μου .κλειδώνω στα 16.θέλω να ρωτήσω το Box που δίνει η vodafone μπορείς να εγκαταστήσεις οτι αλλη εφααρμόγη θέλεις ;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...