mitskitsamal Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2018 Καλησπερα, τελικα με τις νεες ανακονωσεις θα μπορουμε να μεταφερουμε τον αποκωδικοποιητη απο ενα σπιτι που εχει vodafone σταθερη και θα δηλωθει η τηλεοραση σε ενα αλλο σπιτι που εχει cosmote?
charilaosc2 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2018 Καλησπέρα, μέχρι πριν ένα μήνα ήμουν συνδρομητής της nova. Την είχα συνδεδεμένη σε δύο τηλεοράσεις τη μια hdmi την άλλη με scart και για να αλλάζω κανάλια στην τηλεόραση που δεν είχε οπτική επαφή με τον αποκωδικοποιητή είχα αγοράσει το Broadlink RM Pro + WIFI + IR + RF Remote Controller. Εδώ και περίπου μια εβδομάδα έχω γίνει συνδρομητής της vodafone. Γνωρίζει κάποιος αν μπορώ να συνδέσω και τις δύο τηλεοράσεις, αν δουλεύουν τα hdmi splitter, και αν υπάρχει κάποιος τρόπος για να αλλάζω κανάλια από το δωμάτιο που δεν έχει επαφή με τον αποκωδικοποιητή μιας και το τηλεκοντρόλ δουλεύει με bluetooth και δε μπορώ να το συνδέσω όπως πριν;
tarampouras Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2018 Καλησπέρα σας. Πως ενεργοποιω σε τάμπλετ το Vodafone tv ; Και Μήπως γνωρίζει κάποιος αν μπορώ να το βάλω σε mi box? Ευχαριστώ για το χρόνο σας
TiMoRiS Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2018 Μία βοήθεια για την περιπέτεια μου, έκανα αίτηση για Vodafone TV Sport + Internet + Σταθερό με τελική τιμή 35ευρώ. Μου ήρθε το ρούτερ μετά από κάποιες μέρες και βλέπω ταχύτητα 2Mpbs με αποτέλεσμα να σέρνετε. Μιλήσαμε με τις βλάβες όπου ήρθαν 2-3 μαζί με τον ΟΤΕ και η ταχύτητα παρέμεινε ίδια. Τους ενημέρωσα ότι δεν επιθυμώ να συνεχίσω μαζί τους επειδή δεν μπορούν να μου προσφέρουν το TV (Θέλει πάνω από 6 ταχύτητα) και η απάντηση τους ήταν να δούμε vDSL και λέω ΟΚ στείλτε μου μία προσφορά και αν είναι ΜΙΚΡΗ η διαφορά το συζητάμε. Περνάνε οι μέρες και με ξαναπαίρνουν τηλ για την αναβάθμιση σε vDSL, τους λέω ότι δεν έχουμε συμφωνήσει σε τελική τιμή πως θα κάνουμε αναβάθμιση? Μου απαντούν ότι πρώτα πρέπει να γίνει η αναβάθμιση κ μετά θα μου βγάλουν προσφορά και απαντώ ότι αν η διαφορά είναι μεγάλη θα τα ακυρώσω όλα (ξέρω ότι οι κλήσεις καταγράφονται) Τώρα είμαι σε φάση που περιμένω την ενεργοποίηση της vdsl που θα γίνει στις 19/10 και συνέχεια την τελική προσφορά. Είχε κανείς παρόμοια εμπειρία και μπορεί να μου πει τι τιμή του έδωσαν ή γενικά Vodafone Sport TV+ Vdsl50+Σταθερό πόσο κοστίζει. Ευχαριστώ πολύ
Neilos Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2018 12 ώρες πριν, TiMoRiS είπε Μία βοήθεια για την περιπέτεια μου, έκανα αίτηση για Vodafone TV Sport + Internet + Σταθερό με τελική τιμή 35ευρώ. Μου ήρθε το ρούτερ μετά από κάποιες μέρες και βλέπω ταχύτητα 2Mpbs με αποτέλεσμα να σέρνετε. Μιλήσαμε με τις βλάβες όπου ήρθαν 2-3 μαζί με τον ΟΤΕ και η ταχύτητα παρέμεινε ίδια. Τους ενημέρωσα ότι δεν επιθυμώ να συνεχίσω μαζί τους επειδή δεν μπορούν να μου προσφέρουν το TV (Θέλει πάνω από 6 ταχύτητα) και η απάντηση τους ήταν να δούμε vDSL και λέω ΟΚ στείλτε μου μία προσφορά και αν είναι ΜΙΚΡΗ η διαφορά το συζητάμε. Περνάνε οι μέρες και με ξαναπαίρνουν τηλ για την αναβάθμιση σε vDSL, τους λέω ότι δεν έχουμε συμφωνήσει σε τελική τιμή πως θα κάνουμε αναβάθμιση? Μου απαντούν ότι πρώτα πρέπει να γίνει η αναβάθμιση κ μετά θα μου βγάλουν προσφορά και απαντώ ότι αν η διαφορά είναι μεγάλη θα τα ακυρώσω όλα (ξέρω ότι οι κλήσεις καταγράφονται) Τώρα είμαι σε φάση που περιμένω την ενεργοποίηση της vdsl που θα γίνει στις 19/10 και συνέχεια την τελική προσφορά. Είχε κανείς παρόμοια εμπειρία και μπορεί να μου πει τι τιμή του έδωσαν ή γενικά Vodafone Sport TV+ Vdsl50+Σταθερό πόσο κοστίζει. Ευχαριστώ πολύ Η Vodafone δίνει προσφορά το triple play με 300’ κινητά και απεριόριστα σταθερά με 26,5 ευρώ δε ξερω πως πηγές στα 35 ευρώ κ τώρα λογικά θα πάει παραπάνω Εχει κανεις λύση για το τηλεκοντρόλ του tv box; Δεν ανταποκρίνεται με τιποτε κίτρινα κόκκινα 1 πλήκτρο 3 πλήκτρο τίποτα μόλις πατάω ένα κουμπί αναβοσβήνει κόκκινο το power καμια 20αρια φορές κ μετα σταματάει κ εννοείται δεν ανταποκρίνεται!
Tribal21 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2018 Βγαλε τις μπαταρίες και ξαναδοκίμασε,κιτρινο και 1,κιτρινο και 3 για 10". Αν θες μαζί με τις μπαταρίες βγάλε και τον αποκωδικοποιητή από το ρεύμα.
tsopirs Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2018 Έβαλα vodafone tv..προχθές ήρθε ο εξοπλισμός,το νέο μηχανάκι..Έχω δύο γραμμές στο σπίτι και δύο ρουτερ..με τον άλλο πάροχο δεν παίζει με την vοdafone παίζει αλλά παρεμβάλλεται δίπλα στο μηχανάκι το ρουτερ της xiaomi το 3αρι..και με.το που ξεκινήσει σταματάει..αν του δώσω κατευθείαν με το καλώδιο από το ρουτερ της voda παίζει μια χαρά...σκέφτηκα ένα σπλιτερ ανάμεσα...ξέρει κανείς πως να προσπεράσω το θέμα??το tv everywhere δεν παίζει...Ο ήχος είναι τραγικός από.Τον ενισχυτή..Γενικά έχει θέματα..ξέρει κανείς αν μπορώ να ακυρώσω το συμβόλαιο εντός κάποιον ημερών;;
portishead_28 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2018 Σε nvidia shield εβαλα το apk της vodafone αλλα οταν παω να πατησω για user name δεν πατιουνται τα εικονικα πληκτρα ουτε με χειριστηριο ουτε με ποντικι. Να υποθεσω οτι ειναι κλειδωμενο;
Κώστας8 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2018 Για σας και από εμένα.Μου έκανε προσφορά η vodafone για tripleplay στα 26 και κάτι ευρώ αν φύγω από τη nova forthnet.Δέχθηκα και στην αρχή παρέλαβα το ρούτερ και ανέμενα τον αποκωδικοποιητή.Εδώ και τρεις εβδομάδες δεν μου τον έχουν δώσει.Η δικαιολογία είναι ότι φταίει το δίκτυο διανομής , ότι ενώ το τεχνικό τμήμα έχει δώσει το οκ κάτι δεν γίνεται σωστά και δεν παίρνει εντολή η διανομή να μου το φέρει και ότι είναι δικό τους εσωτερικό θέμα.Νομίζω ότι είναι δικαιολογία.Ξέριε κανείς τι παίζει πραγματικά;Επίσης είπαν ότι αυτό έχει γίνει και σε άλλους οι οποίοι περιμένουν!
TiMoRiS Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2018 Να κάνω και γω μία ερώτηση επειδή με έχει ταλαιπωρήσει πολύ η Voda πόσο κοστίζει το απλό double play? Μου έδωσαν Double play με Vdsl 50αρα στα 28,5 ευρώ. Είναι καλή τιμή? Περιμένω να δω πόσο θα κοστίσει να μου δώσουν και το TV επιπλέον.
costacurta Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2018 Παίδες απορία /αυτό το μποξακι που δίνουν για βονταφον τβ μπορώ με κάποιο τρόπο να το επεξεργαστώ και για άλλες εφαρμογές? Είναι κάτι αναλογο με τα αντροιντ μποξ έστω σε ένα βαθμό?
paranoid_gr Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2018 Καλησπέρα παιδιά , είμαι κ εγώ συνδρομητής Vodafone TV και μόλις παρέλαβα το box και το έβαλα στην τηλεόραση πάω να το συνδέσω στο ίντερνετ με WPS και ενώ κάνω κανονικά ότι γράφει στο φυλλάδιο μου εμφανίζει σφάλμα ασυρματης σύνδεσης. Ξέρει κανείς τι μπορεί να φταίει και τι πρέπει να κάνω;;
Κώστας8 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2018 7 λεπτά πριν, paranoid_gr είπε Καλησπέρα παιδιά , είμαι κ εγώ συνδρομητής Vodafone TV και μόλις παρέλαβα το box και το έβαλα στην τηλεόραση πάω να το συνδέσω στο ίντερνετ με WPS και ενώ κάνω κανονικά ότι γράφει στο φυλλάδιο μου εμφανίζει σφάλμα ασυρματης σύνδεσης. Ξέρει κανείς τι μπορεί να φταίει και τι πρέπει να κάνω;; Φίλε πόσο καιρό έκαναν να σου δώσουν τον αποκωδικοποιητή; Eγώ περιμένω τρεις εβδομάδες και ακόμη τίποτα!
paranoid_gr Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2018 Μόλις τώρα, Κώστας8 είπε Φίλε πόσο καιρό έκαναν να σου δώσουν τον αποκωδικοποιητή; Eγώ περιμένω τρεις εβδομάδες και ακόμη τίποτα! Σε 3 μέρες ήρθε εμένα !
TiMoRiS Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2018 Μου έκαναν τελική προσφορά Σταθερό+Internet VDSL50+Vodafone Tv Full(sports) στα 35 ευρώ, είναι καλά?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα