Προς το περιεχόμενο

Vodafone TV (hol tv)

Tribal21

Προτεινόμενες αναρτήσεις

εμενα δεν παιζει σωστα ουτε στην δικη μου βονταφονε,σε αλλη βονταφονε μονο ταινιες και τα καναλια τιποτα.σε αλλο παροχο δεν δοκιμασ,παιζει?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 607
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αρα 1) εν μερη μπορεις και 2) με ποιον αποκωδικοποιητή δοκιμασες; με αυτον που σε σενα δεν παιζει καθολου;

Ξαναλεω πως κατα 99% παιζει κ αλλου,σε οποιονδήποτε πάροχο.

Επεξ/σία από Tribal21

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Απλώς ενημερωτικά:

Σήμερα κατά τις 18:00' περιμένω στον χώρο μου για 2η φορά τεχνικό τους σε σχέση με το από τον Ιούνιο πρόβλημα της Vodafone TV υπηρεσίας μου που χάνει την σύνδεσή της στα καλά του καθουμένου ενώ κάνω ζάπινγκ στα Vodafone TV κανάλια τους.

Θυμίζω πως ήδη

• Μου έχουν αλλάξει TV box με καινούριο αλλά όχι το νέας κοπής, άλλης μάρκας αλλά ίδιο σουλούπι.
  • Μου άλλαξαν πρόσφατα και το VDSL router τους με καινούριο, ίδιας μάρκας αλλά καλύτερο μοντέλο.
  • Οι συνδέσεις μου είναι, πιστοποιημένα και από τους τεχνικούς τους, πάρα πολύ καλές.

Το τελευταίο στάδιο ελέγχου τους μου είπαν ότι θα είναι πλέον στο DSLAM που εξυπηρετεί τη γραμμή μου.

Τους δήλωσα (μόνο στο τεχνικό τους όμως τμήμα προς το παρόν) πως αν δεν γίνει και πάλι τίποτα θα αναγκαστώ να αιτηθώ διακοπή της Vofone TV υπηρεσίας μου και χωρίς πέναλτι καθώς δεν διορθώνεται με τίποτα και δεν είναι δικής μου υπαιτιότητας.

Ας μου θυμίσει κάποιος πώς πρέπει να γίνει αυτό πιο σωστά και σύντομα (αν χρειαστεί μεν αλλά μάλλον θα χρειαστεί).

Επεξ/σία από CosmosKGR

59 λεπτά πριν, CosmosKGR είπε

Απλώς ενημερωτικά:

Σήμερα κατά τις 18:00' περιμένω στον χώρο μου για 2η φορά τεχνικό τους σε σχέση με το από τον Ιούνιο πρόβλημα της Vodafone TV υπηρεσίας μου που χάνει την σύνδεσή της στα καλά του καθουμένου ενώ κάνω ζάπινγκ στα Vodafone TV κανάλια τους.

Θυμίζω πως ήδη

• Μου έχουν αλλάξει TV box με καινούριο αλλά όχι το νέας κοπής, άλλης μάρκας αλλά ίδιο σουλούπι.
  • Μου άλλαξαν πρόσφατα και το VDSL router τους με καινούριο, ίδιας μάρκας αλλά καλύτερο μοντέλο.
  • Οι συνδέσεις μου είναι, πιστοποιημένα και από τους τεχνικούς τους, πάρα πολύ καλές.

Το τελευταίο στάδιο ελέγχου τους μου είπαν ότι θα είναι πλέον στο DSLAM που εξυπηρετεί τη γραμμή μου.

Τους δήλωσα (μόνο στο τεχνικό τους όμως τμήμα προς το παρόν) πως αν δεν γίνει και πάλι τίποτα θα αναγκαστώ να αιτηθώ διακοπή της Vofone TV υπηρεσίας μου και χωρίς πέναλτι καθώς δεν διορθώνεται με τίποτα και δεν είναι δικής μου υπαιτιότητας.

Ας μου θυμίσει κάποιος πώς πρέπει να γίνει αυτό πιο σωστά και σύντομα (αν χρειαστεί μεν αλλά μάλλον θα χρειαστεί).

εχεις ΡΜ

9 ώρες πριν, CosmosKGR είπε

Απλώς ενημερωτικά:

Θυμίζω πως ήδη

και μενα τελευταιος ελεγχος ηταν στο DSLAM και η γραμμη μου ηταν μια χαρα.βεβαια ρουτερ μου αλλαξαν αλλα οχι δεκτη.εγω εκανα φορητοτητα σε νοβα με καλη τιμη και δεν μπορω να ανεχτω αλλο αυτην την προχειροτητα(TV) απο μια τοσο μεγαλη εταιρεια παγκοσμιως.

Στις 2/8/2018 στις 2:09 ΜΜ, mitskitsamal είπε

Καλησπερα.θα ηθελα να ρωτησω εαν γνωριζει καποιος εαν θα υπαρξει δυνατοτητα  συνδεσης vodafone tv σε αλλο παροχο, διοτι εχω μια συνδεση στο πατρικο vodafone και στο σπιτι που μενω cosmote λογω ταχυτητας.ευχαριστω πολυ.

Καλημέρα,

Άκουσα πως από τον Οκτώβριο θα μπορούν και όσοι έχουν σταθερό σε άλλη εταιρεία να βάλουν VODAFONE tv. Αλλά καλύτερα να το ρωτήσεις σε κατάστημα.

εδω δεν μπορουν να δωσουν στους πελατες τους σωστα,θα δωσουν σε ξενο παροχο που δεν μπορουν να επεμβουν στην γραμμη τους?

εκτος αν κατεβασουν τις απαιτησεις τους απο το bandwith και παιζει παντου ευκολα.

4 ώρες πριν, jivaras είπε

Καλημέρα,

Άκουσα πως από τον Οκτώβριο θα μπορούν και όσοι έχουν σταθερό σε άλλη εταιρεία να βάλουν VODAFONE tv. Αλλά καλύτερα να το ρωτήσεις σε κατάστημα.

Ευχαριστω πολυ για την πληροφορια, αλλα εχουν αργησει πολυ καθως πρεπει να βρω τροπο να βλεπω ευρωλιγκα και για αυτο το ηθελα πιο πολυ. Το κακο ειναι οτι μπορει να χασω και την προθεσμια απο την επισημη euroleague tv.

καλημέρα με είχαν πάρει εχτές απο την βονταφον μιας και έχω σταθερό κ ιντερνετ βονταφον και μου είπαν για μια προσφορά βονταφον tv στα 36ε τον μήνα. τους πήρα σήμερα και τους είπα να μου πουν προσφορά κ για τα αθλητικά κανάλια μέσα  και μου ειπαν 40.93ε τον μήνα με φπα κλπ κλπ μέσα τους είπα οτι είναι αρκετά κλπ να μου κάνουν καλύτερη προσφορά και μου είπαν θα μου κάνουν τον πρώτο λογαριασμό δώρο αξίζει να το βάλω λέτε ?  το τωρινό μου πακέτο είναι το Vodafone Home double-play GR +300

49 λεπτά πριν, makrixeris είπε

καλημέρα με είχαν πάρει εχτές απο την βονταφον μιας και έχω σταθερό κ ιντερνετ βονταφον και μου είπαν για μια προσφορά βονταφον tv στα 36ε τον μήνα. τους πήρα σήμερα και τους είπα να μου πουν προσφορά κ για τα αθλητικά κανάλια μέσα  και μου ειπαν 40.93ε τον μήνα με φπα κλπ κλπ μέσα τους είπα οτι είναι αρκετά κλπ να μου κάνουν καλύτερη προσφορά και μου είπαν θα μου κάνουν τον πρώτο λογαριασμό δώρο αξίζει να το βάλω λέτε ?  το τωρινό μου πακέτο είναι το Vodafone Home double-play GR +300

τα θεωρω παρα πολλα...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 λεπτά πριν, dalas10 είπε

τα θεωρω παρα πολλα...

υπάρχει κάτι καλύτερο που μπορώ να βάλω ώστε να έχω τα αθλητικά κανάλια της νοβα ? η βονταφον μου είπε δεν έχει πακέτο με μόνο τα αθλητικά κανάλια της νοβα

Επεξ/σία από makrixeris

Εγω είχα ψάξει όλους του πιθανούς συνδυασμούς, το πιο οικονομικό που είχα βρει πέρυσι ήταν σταθερό κ internet με 17 euro και euroleagueTV στα 14euro άρα συνολικά τον μήνα στα 31euro χωρίς ποδόσφαιρο.

Πρόλαβα την προσφορά internet+Σταθερο+VodafoneTV+Αθλητικά Nova στα 36 euro τον μήνα.

Πάρε στο 2106702610 και ζήτα μία προσφορά, δεν χάνεις τίποτα.

εγώ τώρα έχω Vodafone Home double-play GR +300 είναι κανονικά νομίζω 24ε τον μήνα κ το συμβόλαιο μου λήγει το καλοκαίρι του 19 άρα να το ακυρώσω κ να πάω άλλου δεν μπορώ. όποτε θα προσπαθήσω να πάρω όσο καλύτερη προσφορά μπορώ λίγο τους ζόρισα κ μόλις το κλείσαμε με ξανά πήραν κ μου είπαν για το πρώτο πάγιο δώρο. τους είπα να με ξανά πάρουν στις μια θα τους πω οτι δεν με ενδιαφέρει τελικά γιατί βγαίνουν πολλά τα λεφτά αν κερδίσω κάτι έχει καλός αλλιώς ace stream όπως κάνω τόσα χρόνια...     

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...