dalas10 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2018 Συμπέρασμα: όταν συνδέω τον δεκτή. Κάτι σαν να μπουκωνει το ρουτερ και ενώ τα λαμπάκια dsl-internet είναι ανναμενα κανονικα,πέφτει το ίντερνετ . Αυτό γίνετε ειδικά αν αλλάξω κανάλι στον δεκτή. Τσεκαρισμενο 100% 3-4 φορές. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bill27 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2018 Σορρυ νομιζα οτι ησουν σε αλλη εταιρια και περιμενες να ενεργοποιηθεις στην vf. Ωραια τοτε πες τους πως δεν παιζει η υπηρεσια και θα ηθελα να φυγω αζημιως για να παω σε αλλη εταιρια για να εχω και TV. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dalas10 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2018 Πήρα πάλι τηλέφωνο και τους λέω ότι μόλις το συνδέω πέφτει το ίντερνετ και δεν παίζει με τίποτα αυτό. Και δεν μου έδωσε κάποια λύση και είπε την κασέτα θα σε καλέσει το αρμόδιο τμήμα. 12 μέρες ακόμα καλεί το αρμόδιο τμήμα. Όσο για το αζιμιως λένε θα πρέπει να κάνουν όλες τις ενέργειες και μετά να πουν ότι δεν μπορούν να δώσουν την τηλεόραση και να μπορώ να φύγω. Κάτι που μπορεί να πάρει μέχρι και 3 μήνες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dalas10 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2018 Συνεχίζουμε τα πειράματα. Αλλαγές καλωδίων ρουτερ και άλλα τέτοια περίεργα. Τώρα κατέβασα το noise margin σε 6 και ανέβηκε η ταχύτητα και παίζει το νοβασπορτς 1 και πολύ λίγα αλλά κανάλια. Τα υπόλοιπα σκοτάδι μαύρο. Αναμονή να δω πότε θα με καλεσουν και θα το φτιάξουν. Κοντεύω στις 13 μέρες από τότε που παρέλαβα τον δεκτή και δεν με έχει καλέσει κανένας. Ότι μαθαίνω είναι σόι δικά μου τηλεφωνήματα και ενοχλησεις. Απαράδεκτο να μην είναι ο δέκτης plug and play και να κάθομαι να πεδευομαι με πατέντες σαν beta tester για τα προβλήματα τους. Με την αλλαγή σε 6,ετσι πηγα: Link Status Connected Modulation Type ADSL_2plus Actual Rate (Up/Down) 1022/11360 kbps Attainable Rate (Up/Down) 1088/12596 kbps Noise Margin (Up/Down) 6.7/6.3 dB Line Attenuation (Up/Down) 20.8/23.1 dB Output Power (Up/Down) 12.5/20.7 dBm Data Path (Up/Down) Interleaved/Interleaved Interleave Depth (Up/Down) 1/32 Interleave Delay (Up/Down) 0.88/5.5 ms INP (Up/Down) 0/0.4 symbols LinkEncap G.992.3_Annex_K_ATM CRC Errors (Up/Down) 148/18 Annex Type AnnexA Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
terry308 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Έλαβα χθες sms ότι η υπηρεσία ενεργοποιηθηκε και μου το επιβεβαιώσαν και από το σπίτι (είμαι εκτός αυτές τις ημέρες) δεν έχει πολλά κανάλια μου είπαν, αλλά δουλεύει.. Επεξ/σία 11 Σεπτεμβρίου 2018 από terry308 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TiMoRiS Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 Μου έφεραν 4/9 το ρούτερ με courier, μετά από δύο μέρες στις 6/9 με ενημερώσαν ότι θα ενεργοποιηθεί ή γραμμή και ότι θα κάνει επίσκεψη ο τεχνικός χωρίς να απαιτείτε να είμαι εκεί. Μετά από πόσες με΄ρες θα μου φέρουν το TV? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dalas10 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 6/9 αν ενεργοποιηθηκες σημαινει οτι 72 ωρες θα κανουν ελενχο της γραμμης σου και θα σου στειλουν τον δεκτη,οταν ερθει τον βαζεις,αν δεν παιζει παιρνεις τηλεφωνο κ τους το λες. οσοι εχουν τον νεο δεκτη ας ενημερωσουν πως παιζει ωστε εγω ποιυ εχω προβλημα και αλλοι να παρουν μια γνωμη. στην αρχη δινουν κωδικους για την εφαρμογη σε κινητο και ταμπλετ.μετα στελνουν δεκτη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nemesi54 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 Παιδιά όσοι το έχετε, μπορείτε να το πάρετε μαζί σας (διακοπές χωριό καλοκαίρι, Πάσχα κτλ) και να παίξει σε γραμμή άλλου παρόχου εκεί που θα βρίσκεστε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pp6210 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 39 λεπτά πριν, nemesi54 είπε Παιδιά όσοι το έχετε, μπορείτε να το πάρετε μαζί σας (διακοπές χωριό καλοκαίρι, Πάσχα κτλ) και να παίξει σε γραμμή άλλου παρόχου εκεί που θα βρίσκεστε? κατηγορηματικά όχι 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dalas10 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 μετα απο ταλαιπωρια 15+ ημερων βγαλαν πορισμα οτι η γραμμη μου ειναι οκ αλλα δεν επαρκει το bandwith ωστε να παιξει σωστα και το προβλημα δεν επιλυεται,το χειροτερο της υποθεσης ειναι οτι δεν μπορω να φυγω αζιμιως,ηρθα προσφατα στην εταιρεια με το τριπλι πλει,και μου λενε να διακοψω απλα την τηλεοραση και να μεινω απλα στην εταιρεια τους.πραγμα που δεν προκειται να γινει με τιποτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tribal21 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2018 7 ώρες πριν, nemesi54 είπε Παιδιά όσοι το έχετε, μπορείτε να το πάρετε μαζί σας (διακοπές χωριό καλοκαίρι, Πάσχα κτλ) και να παίξει σε γραμμή άλλου παρόχου εκεί που θα βρίσκεστε? Η καινούρια TV απόσο ξέρω ναι! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dalas10 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2018 13 ώρες πριν, Tribal21 είπε Η καινούρια TV απόσο ξέρω ναι! οχι δεν μπορεις,το τεσταρα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tribal21 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2018 Πως το τεσταρες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dalas10 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2018 24 λεπτά πριν, Tribal21 είπε Πως το τεσταρες? σε ενα αλλο χωρο με ιντερνετ βονταφονε δεν παιζανε τα καναλια αλλα επαιζε οι δωρεαν ταινιες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nemesi54 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 45 λεπτά πριν, dalas10 είπε σε ενα αλλο χωρο με ιντερνετ βονταφονε δεν παιζανε τα καναλια αλλα επαιζε οι δωρεαν ταινιες. Δηλαδή ούτε σε άλλη γραμμή Vodafone παίζει? Μόνο στην δική σου Vodafone και τέλος? Επεξ/σία 13 Σεπτεμβρίου 2018 από nemesi54 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα