Προς το περιεχόμενο

Vodafone TV (hol tv)

Tribal21

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπερα επειδη θελω να βαλω vodafone tv στο πατρικο μου ,ενω εγω μενω σε αλλη περιοχη το vodafone everywhere παιζει τα novasports η ειναι προγραμματισμενο να μπουνε και αυτα και μια δευτερη ερωτηση αν παιζει σε andoid tv box xiaomi οπως παιζει το cosmote tv go.

ευχαριστω πολυ

Επεξ/σία από mitskitsamal
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 607
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Σε ευχαριστω τα nova δεν ειναι μερος του προγραμματος τους;; Αρα η υπηρεσια ειναι ελλιπεστατη δυστυχως.. Ρωτησα γιατι ειδα στους ορους οτι δεν μπορει να προβαλεται περιεχομενο πουθενα αλλου εκτος απο λαπτοπ ταμπλετ κινητα.

Νομιζω εχει να κανει με την συμφωνια που εχουν κανει με την νοβα. Κ να σου πω την αληθεια λογικο μου φαίνεται να μην εχει τα νοβα στο Vodafone everywhere!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

παρελαβα τον νεο δεκτη,μαυρο μικρο κουτι που εχουν και στο εξωτερικο.το συνδεσα και εκανε ενα update,μετα την επαννεκινηση μου λεει οτι εχει συνδεθει με καλωδιο ethernet και παταω οκ στο τηλεκοντρολ αλλα δεν ανταποκρινεται και αναβοσβηνει το τηλεκοντρολ συνεχως.πηρα τηλεφωνο στο τεχνικο,ειπαν θα με καλεσουν και περιμενω μια ωρα και τιποτα.

Edit:το τηλεκοντρολ συνδεεται με bluetooth,σε καθε reset-update χανει την επαφη με τον δεκτη και πατατε μαζι κιτρινο κουμπι+1 ή κιτρινο κουμπι+3 παρατεταμενα. 

Επεξ/σία από dalas10
  • Sad 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, dalas10 είπε

παρελαβα τον νεο δεκτη,μαυρο μικρο κουτι που εχουν και στο εξωτερικο.το συνδεσα και εκανε ενα update,μετα την επαννεκινηση μου λεει οτι εχει συνδεθει με καλωδιο ethernet και παταω οκ στο τηλεκοντρολ αλλα δεν ανταποκρινεται και αναβοσβηνει το τηλεκοντρολ συνεχως.πηρα τηλεφωνο στο τεχνικο,ειπαν θα με καλεσουν και περιμενω μια ωρα και τιποτα.

Edit:το τηλεκοντρολ συνδεεται με bluetooth,σε καθε reset-update χανει την επαφη με τον δεκτη και πατατε μαζι κιτρινο κουμπι+1 ή κιτρινο κουμπι+3 παρατεταμενα. 

Επειδή με ενδιαφέρει απόλυτα το πώς ανταποκρίνεται το νέο τους Vodafone TV Box, κράτα μας ενήμερους σχετικά.

Σκέφτομαι να τον "απαιτήσω" καθώς, το παλιό που έχω, από τον Ιούνιο δε μου τα λέει και πολύ καλά. Παρά το ότι μου τον έχουν ήδη αλλάξει λόγω του προβλήματος (είχα της HOL και μου έστειλαν το ίδιο εξωτερικά αλλά άλλη μάρκα και με λογότυπο Vodafone), εξακολουθεί συχνά - πυκνά (από τον Ιούνιο) να χάνει την επαφή του με την υπηρεσία. Όσα ψαξίματα κι αν έχουν γίνει δε βρίσκεται άκρη.

Θα προτιμούσα, το TV Box τους, να πάψει να εξαρτάται τόσο απόλυτα από το modem/router τους ώστε να μπορώ να βάλω άλλο, πιο της προκοπής...

Πες μας όμως λεπτομέρειες...

Επεξ/σία από CosmosKGR

1 ώρα πριν, dalas10 είπε

θα ενημερωσω,ακομα δεν με συνδεσαν. παιρνω μηνυμα SA005

Έχεις την καλοσύνη να ανεβάσεις καμιά φωτογραφία του; Κυρίως του πίσω μέρους του, με τα βύσματά του.

Βλέπεις να έχει και βύσματα κεραίας; Έχει σα να λέμε και τηλεοπτικό tuner; Αν ναι, τι;

καλησπερα σε ολους νεος μολις γραφτηκα ...επι του θεματος ..περιμενω απο μερα σε μερα το vodafone tv triple...τωρα ειμαι στην νοβα και εχω  15 ταχυτητα ...δηλ φοβηθηκα ..ποσο θα βγαζει η vodafone εχω και ενα tv box διπλα χλωμο να δουλευουν μαζι..μιλαμε για τουμπα θεσσαλονικης περιοχη θα εχω θεματα ακομα δεν μας ηρθε ..η πιο πανω συζητηση με ανησυχησε..

ναι εχει κανονικα κεραια αναλογικη λογικα για τα επιγεια.δεν μπορω να μπω καν στο μενου.με βγαζει αυτο το μηνυμα και δεν μπορω να κανω τιποτα.ολη μερα ουτε ενα τηλεφωνο και τους εχω παρει 100 και μου λενε την κασετα.το αρμοδιο τμημα εχει ενημερωθει και θα περιμενεις τηλεφωνο.

18 ώρες πριν, vas72 είπε

καλησπερα ... δηλ φοβηθηκα ..ποσο θα βγαζει η vodafone εχω και ενα tv box διπλα χλωμο να δουλευουν μαζι..μιλαμε για τουμπα θεσσαλονικης περιοχη θα εχω θεματα ακομα δεν μας ηρθε ..η πιο πανω συζητηση με ανησυχησε..

Μην ανησυχείς ακόμα χωρίς πραγματικό για εσένα λόγο. Κατά βάση δεν υπάρχει πρόβλημα με την έννοια ότι η συντριπτική πλειοψηφία των Vodafone πελατών δεν έχει ουσιαστικά προβλήματα. Κι εγώ δηλαδή, έως πριν τον Ιούνιο, ήμουν για αρκετά χρόνια πάρα πολύ ικανοποιημένος συνολικά.

Το πώς θα σου κάτσει θα το δεις και θα το επαληθεύεις σε κάθε χρήση και αυτό άλλωστε ισχύει σα κανόνας σε όποιον πάροχο κι αν (θα) είσαι.

Android TV Boxs έχω κι εγώ στο σπίτι και μάλιστα τρία (σε διαφορετικές θέσεις – τηλεοράσεις). Δεν έχουν πρόβλημα αυτά, ούτε το Vodafone TV  με αυτά.

Ωστόσο, το νέο τους Vodafone TV Box, περα από την IPTV υπηρεσία τους, είναι κι αυτό πια Android TV Box, σε αντίθεση με το παλιό Vodafone TV Box τους που δεν ήταν (εγώ π.χ. έχω το παλιό τους όπως άλλωστε και οι περισσότεροι πελάτες τους ακόμα).

11 ώρες πριν, dalas10 είπε

ναι εχει κανονικα κεραια αναλογικη λογικα για τα επιγεια.δεν μπορω να μπω καν στο μενου.με βγαζει αυτο το μηνυμα και δεν μπορω να κανω τιποτα.ολη μερα ουτε ενα τηλεφωνο και τους εχω παρει 100 και μου λενε την κασετα.το αρμοδιο τμημα εχει ενημερωθει και θα περιμενεις τηλεφωνο.

Τραγικό!!!

Κάτι τέτοια φοβάμαι κι εγώ και δεν θέλω ακόμα να τους ζητήσω να μου αλλάξουν το παλιό μου Vodafone TV Box, παρά το ότι έχω πια (κάποια) προβλήματα με την Vodafone TV IPTV υπηρεσία τους.

Αν ωστόσο μπορείς, ανέβασε εδώ μια φωτογραφία με την πίσω όψη του Vodafone TV Box σου ώστε να διαπιστώσουμε κάτι.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδιά είναι ακόμα νέα υπηρεσία για αυτούς και είναι λογικό να υπάρχουν κάποια προβληματάκια που κ αυτοί ίσως δεν ξέρουν.

12 ώρες πριν, dalas10 είπε

Όσες φορές και να πάρεις φίλε μου,αν το αρμόδιο τμήμα δεν τους απαντήσει,το ίδιο πράγμα θα σου λένε.

1 ώρα πριν, CosmosKGR είπε

Κάτι τέτοια φοβάμαι κι εγώ και δεν θέλω ακόμα να τους ζητήσω να μου αλλάξουν το παλιό μου Vodafone TV Box, παρά το ότι έχω πια (κάποια) προβλήματα με την Vodafone TV IPTV υπηρεσία τους.

Αν ωστόσο μπορείς, ανέβασε εδώ μια φωτογραφία με την πίσω όψη του Vodafone TV Box σου ώστε να διαπιστώσουμε κάτι.

Καλό θα ήταν να περιμένεις λίγο,για τον λόγο που αναφέρω και πιο πάνω.

Επεξ/σία από Tribal21

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...