Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 33
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Μερικα δευτερα που είδα απο το καθε ενα δεν με εκαναν να συνεχίσω, προφανώς κανενα δεν ειναι του γούστου μου, τωρα πως ειναι τα 10 πρώτα, οκ μάλλον πρεπει να ρωτήσουμε τα αμερικανάκια

Δημοσ.

Δλδ το gamnam style φέτος δεν το είδαν αρκετοί; Το ότι σε μερικά βίντεο ένας χαζοαμερικάνος κοροϊδεύει συνεχεία την γκόμενα του με φάρσες και κάνει 50 εκ. views με ξεπερνάει. Τελικά ο κόσμος του διαδικτύου έχει ανάγκη τι σαχλαμάρα για να ξεφύγει από την πραγματικότητα ...  Δείτε και στο Ellada ποιοι είναι αυτό που κάνουν views.  Κρίμα... 

• Like 1
Δημοσ.

παιδια ειναι ολα φουλ γνωστα βιντεα απλα οχι αιλαδδα, εδω το τραφικ το κανουν μπραφ και τουτζεη με βιουερζ ενα καρο ανηλικα

Δημοσ.

Τα ξέρει η μάνα τους; Μόνο το βίντεο των "the slow mo guys" έχω δει.

τα Lip Sync Battle και Britains Got Talent ειναι απο τα γνωστοτερα show και ο Jimmy Fallon απο τους πιο επιτυχημενους Αμερικανους παρουσιαστες.. (παρολο που τα συγκεκριμενα βιντεο δεν τα ειχα δει, οποτε μπαινω youtube συνηθως θα επαναλαβω καποιο απο τα απειρα britains got talent του παρελθοντος). τον justin προφανως και τον ξερουν πολλοι περισσοτεροι απο την μητερα του και η εκπομπη the late late show ειναι επισης απο τις μεγαλυτερες στο εξωτερικο.

και εγω κανενα δεν ειχα δει παντως αν και τα μισα καναλια τα γνωριζω απο αυτά. συνηθως τα views αντικατοπριζουν την 'ποιοτητα' ενος βιντεο (οσο περισσοτερα views τοσο χειροτερο το βιντεο) αλλα αυτην την χρονια θα ελεγα πως ειναι καπου στην μεση.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...