Γιάννης Platano Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2015 Πηρα σημερα αυτο για την γυναικα μου και καπου μας εδειξε ο πωλητης πως αλλαζει εμφανιση απο κατι σαν υπολογιστη σε tablet αλλα δεν θυμαμαι.... Μιας και δεν θα το χρησιμοποιησει για υπολογιστη απο που μπορει να γινει αυτο? Φωτογραφοες και video πως μορω να μεταφερω στο tablet ? Ευχαριστω αλλα ειναι η πρωτη μου επαφη με tablet αντιθετα με τα pc που κατι καταφερνω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ektor7 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2015 (επεξεργασμένο) Πηρα σημερα αυτο για την γυναικα μου και καπου μας εδειξε ο πωλητης πως αλλαζει εμφανιση απο κατι σαν υπολογιστη σε tablet αλλα δεν θυμαμαι.... Μιας και δεν θα το χρησιμοποιησει για υπολογιστη απο που μπορει να γινει αυτο? Φωτογραφοες και video πως μορω να μεταφερω στο tablet ? Ευχαριστω αλλα ειναι η πρωτη μου επαφη με tablet αντιθετα με τα pc που κατι καταφερνω. 1.https://youtu.be/FxVswrVJupo https://youtu.be/CoM_mWd9ZpU 2.Οπως θα μεταφερες απο ενα λαπτοπ σε αλλο λαπτοπ.Δλδ μεσο sd card ή usb φλασακι/εξ. δισκο,Αν και οι φωτογραφιες και τα βιντεο καλο ειναι να παραμεινουν στην sd,γιατι δεν εχεις αρκετο χωρο στο Tablet,ετσι κι'αλλιως. 3.Δεν ειναι κατι "σαν υπολογιστης",αλλα εχει το ΙΔΙΟ λογισμικο(windows 10) που εχουμε στα λαπτοπ και στα PC μας. Υ.Γ.Μην ξεχασετε να ενεργοποιησεται τα office 365 personal. Επεξ/σία 13 Δεκεμβρίου 2015 από ektor7 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2015 Για αναβθιμση σε windows 10 δεν φτανει ο χωρος λεει παρα την εκκαθαριση δισκου . Αρα αν καταλαβα καλα θελει καρτα μνημης ...Ποσα GB να βαλω ? Ευχαριστω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ektor7 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2015 Βάλε μια 16αρα,νομίζω ότι φτάνει. Αν και όπως τα βλέπω τα πράγματα κ συ για clean install σε βλέπω! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2015 Βάλε μια 16αρα,νομίζω ότι φτάνει. Αν και όπως τα βλέπω τα πράγματα κ συ για clean install σε βλέπω! Πως μπορει να γινει αυτο σε tablet ?Ευχαριστω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ektor7 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2015 Όπως στα PC. Δλδ να φτιάξεις bootable USB με το iso των windows 10 και να ξεκινήσεις την εγκατάσταση μέσα από το φλασακι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2015 (επεξεργασμένο) Ναι αλλα ετσι θα θελω πολλα παραπανω GB αν δεν κανω λαθος απο τα 16 που εχει το laptop και δεν εχει υποδοχη για usb .. Επεξ/σία 13 Δεκεμβρίου 2015 από Γιάννης Platano Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα