DreadKnight Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2015 Γεια σας παιδιά Μόλις παρέλαβα το Might and Magic Heroes Collection από το eshop που το είχε σε πρόσφορα και όλα τα cd έχουν λάθος ετικέτα από έξω.Εν το μεταξύ το πήρα καθαρά επειδή θα μου άραζε να το έχω στην συλλογή μου. Τι λέτε να κάνω; Έχει μέσα 2 cd από το Heroes 5 ένα για το 4 και ένα για τα 3 πρώτα και είναι όλες οι ετικέτες ανακατεμένες. Το παιχνίδι ήταν μέσα σε ζελατίνα. http://www.e-shop.gr/might-magic-heroes-collection-p-PCG.02843
chek2fire Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2015 τίποτα αλλαγή άμεσα. θα σου δώσουν άλλο. Ποιο πακέτο είναι αυτό? Αυτή η κούτα επικών διαστάσεων που είχε όλα τα might and magic μαζί με χάρτες
DreadKnight Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2015 Καλησπέρα παιδιά και πάλι. Απλά για να γνωρίζουν άλλοι υποψήφιοι αγοραστές, το πήγα πίσω το πακέτο, το στείλανε στα κεντρικά να το ελέγξουν και μου είπαν ότι εφόσον λειτουργεί κανονικά, η αντιπροσωπία δεν το δεχετε σαν ελαττωματικό. Εν τω μεταξυ το έψαξα λίγο και στο google και είδα ότι και άλλοι αρκετοί είχαν το ίδιο θέμα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα