Demon Lord Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2015 Καλησπέρα παιδιά Κάνει μια φίλη μια έρευνα σχετικά με τα moba games για μια εργασία της σχολής της. Η συμμετοχή όσων θέλουν να απαντήσουν στο ερωτηματολόγιο είναι φυσικά ανώνυμη. Θα ήταν μεγάλη βοήθεια αν απαντούσατε στο ερωτηματολόγιο. https://docs.google.com/forms/d/1LN03e9m922t7GCEsqDScL9GJCLFm5zbihf3z6UWF29s/viewform Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
Tobajara Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2015 Απάντησα Θα ήταν καλό να το βάλεις και στο θέμα του League of Legends. Επίσης θα ήθελες να βάλω το link σε κάποια facebook groups όπου είμαι μέλος?
Demon Lord Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2015 Ευχαριστώ παιδιά άμα θέλει κάποιος να το κάνει share, ναι γιατί όχι!
Fulgore Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2015 Εργασια για σχολη που αφορα τα moba??? Ποια σχολη ειναι αυτη?
Demon Lord Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2015 Εργασια για σχολη που αφορα τα moba??? Ποια σχολη ειναι αυτη? Χαχ, είναι μια φίλη μου στο τμήμα Μηχανικών Πληροφορικής ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδος και κάνουν κάτι σαν σεμινάριο τελειόφοιτων (απ'ότι κατάλαβα αυτή η εργασία είναι σαν μίνι πτυχιακή πριν την κανονική). Λογικά το θέμα που πήρε αφορά τα moba games ή τα games γενικότερα
Fulgore Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2015 Μηχανικος Πληροφορικης και να δινεται εργασια για τα Moba(που πιο πολυ κοινωνικο/ψυχολογικο χαρακτηρα βλεπω να εχει παρα στον τομεα που πως σχεδιαζονται/λειτουργουν).Η ειναι πολυ προχωρημενοι εκει στο Τει ή ειναι οτι να ναι χαζομαρα το μαθηνα.
Demon Lord Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2015 Μηχανικος Πληροφορικης και να δινεται εργασια για τα Moba(που πιο πολυ κοινωνικο/ψυχολογικο χαρακτηρα βλεπω να εχει παρα στον τομεα που πως σχεδιαζονται/λειτουργουν).Η ειναι πολυ προχωρημενοι εκει στο Τει ή ειναι οτι να ναι χαζομαρα το μαθηνα. Απ'ότι μου λένε (ευτυχώς το παρέκαμψα και πήγα κατευθείαν πτυχιακή) μάλλον το δεύτερο 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα