Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους.

Εχθές έβλεπε ο πατέρας μου μια ταινιά και είχα παράλληλα το utorrent ανοιχτό να κατεβάζει κάμποσες ταινίες. Τον αφήνω ανοιχτό, φεύγω και γυρνάω μετά από κάποιες ώρες και παρατήρησα κάποια μικρο περίεργα πράγματα...

Είδα ότι λείπει ένα icon από το desktop, μία εφαρμογή που είχα (δεν θυμάμαι ποια όμως, τα είχα σε σειρά το ένα δίπλα από το άλλο και απλά παρατήρησα ότι λείπει κάποιο! Σπάω το κεφάλι μου και δεν μπορώ να θυμηθώ!!!). Επίσης κάποια default προγράμματα στο "άνοιγμα με" των αρχείων άλλαξαν (τα pdf ανοίγουν τώρα με τον edge, οι εικόνες με τον viewer των windows κτλπ) ενώ το pc δεν το πείραξε κάποιος και είχα τα δικά μου προγράμματα στο άνοιγμα με...

Έτρεξα τώρα το avast σε scan δεν βρήκε κάτι. Έτρεξα το malware bytes δεν βρήκε κάτι. Πήγα να τρέξω το Spybot - Search & destroy και δεν τον βρίσκει. Λέω θα το έσβησα παλιότερα οπότε ας το ξανα κατεβάσω. Πάω να το κάνω install μου λέει ότι υπάρχει... Το ψάχνω στα program files τίποτα... Μπαίνω control panel - add/remove programs το δείχνει εκεί ότι υπάρχει! Πατάω unistall δεν κάνει τίποτα... σαν να μην το πατάω...

Γενικά αντιλαμβάνομαι αρκετές μικρο αλλαγές... Εμείς οι technology geeks που λιώνουμε στο pc καταλαβαίνουμε αμέσως ότι κάτι δεν πάει καλά, αφού ξέρουμε και σε πιο σημείο είχαμε αφήσει το ποντίκι πριν σηκωθούμε από την καρέκλα, μήπως και κάτσει κάποιος άλλος να το καταλάβουμε :D :D 

Έχετε κάποια ιδέα? Κάτι να κάνω μήπως? Ευχαριστώ

Δημοσ.

Προφανώς κάποιος ιός είναι δεν εξηγείται αλλιώς .. στην χειρότερη κάποιος έχει αποκτήσει τον έλεγχο του συστήματός σου!

Δημοσ.

Αυτά που περιγράφεις γίνονται μετά από major update των windows 10 - αν κάνεις μια αναζήτηση θα δεις να τα έχουν παρατηρήσει και άλλοι. 

Τα windows 10 αναβαθμίζονται αυτόματα θες δεν θες και αν βρουν κάποιο πρόγραμμα που δεν το "γουστάρουν" το απεγκαταστούν, Επίσης επαναφέρουν τα default προγράμματα για άνοιγμα αρχείων και πρέπει να τα ξαναφτιάξεις από την αρχή.

Δεν θυμάμαι αν πειράζουν τίποτε άλλο με το μεγάλο Update γιατί δεν τα χρησιμοποιώ, μένω σταθερά στα Win7 που ξέρω και εμπιστεύομαι :)

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...