epote Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2003 λοιπον εχω ενα φορητο, που μαλλον καικε το mb του (το φορητο ειναι compaq pressario 1200). υποτιθεστω οτι οντος εχει συμβει το χειροτερο και εχει καει η μητρικη παιρνοντας μαζι καρτες κτλ, μπορω να συνδεσω την οθονη του ως δευτερη οθονη στο pc μου με καποιο τροπο?
spock Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2003 Ναι, αν αγοράσεις την ειδική controller card (PCI), η οποία, δυστυχώς, κοστίζει αρκετά. Υπάρχει μια μικρή (πολύ μικρή) πιθανότητα η οθόνη να επικοινωνεί μέσω DVI με το board, οπότε ίσως θα μπορούσες να τη συνδέσεις σε κάποια DVI έξοδο που (τυχόν) έχει η κάρτα γραφικών σου, αλλά είναι πολύ λίγες οι οθόνες που χρησιμοποιούν αυτή τη μέθοδο σύνδεσης.
epote Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2003 spock: γινει λιγο πιο αναλυτικος για δεν καταλαβα τιποτα η καρτα γραφικων μου ειναι η 9700 pro που αν δεν κανω λαθος ΕΧΕΙ ψηφιακη εξωδο (αν αυτο ειναι το dvi στο οποιο αναφερεσαι) κατα τα αλλα γινε πιο αναλυτικος
Jaco Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2003 epote εμένα τα κακάρωσε η οθόνη και δουλεύει το υπόλοιπο... Είσαι να τα ενώσουμε και να φτιάξουμε ένα από κοινού...;;; Θα το παίρνει μια εβδομάδα ο ένας και μια ο άλλος...!!! Γ@μώ τα φορητά μου...!!! :evil:
karib Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2003 Α ρε Compaq. Μια ζωή δουλεύεις τον κόσμο! Κύριοι, δύο μάρκες είναι αξιόπιστες στα φορητά. DELL & TOSHIBA. Ετερον ουδέν.
TheNetPoet Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2003 h compaq (hp pleon) episkeuazei ta laptops me metaxeirismena antallaktika.....
epote Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2003 ρε παιδια γιατι δεν απαντατε την ερωτηση μου? λετε να μην το πηγα στην compaq το πηγα και δεν επισκευαζεται, η το κοστος επισκεβης ειναι πολυ μεγαλο. υπαρχει τροπος να συνδεσω την lcd οθονη του ως δευτερη οθονη στην 9700 pro του pc μου?
ibanez Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2003 1. Forita: Toshiba, DELL kai ACER mono me Intel Chipset kai CPU. 2. An eisai Athina ferto mou na tou rikso mia matia. [email protected]
spock Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2003 Εν ολίγοις, και κατά 98% όχι (με λογικό κόστος). Παρ'όλα αυτά, υπάρχει κατάλληλη κάρτα PCI, η οποία μπορεί να οδηγήσει τις περισσότερες LCDs, αλλά κοστίζει πολύ. Στο 2% που υπολείπεται, μπορεί η LCD σου να επικοινωνεί ψηφιακά με πρότυπο DVI, και ναι, αυτό είναι η ψηφιακή έξοδος που έχουν οι κάρτες (ένα άσπρο βύσμα με τετράγωνες τρύπες και ένα σταυρό στα αριστερά). Αν είσαι τυχερός και συμβαίνει αυτό, τότε μπορείς να φτιάξεις ένα καλώδιο και να συνδέσεις εκεί την LCD. Αυτό μπορείς να το μάθεις ψάχνοντας στο internet για τα χαρακτηριστικά της LCD, με βάση τους κωδικούς της. Ήμουν αρκετά σαφής;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.