giorgos231 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2015 Όπως καταλαβαίνεται και από τον τίτλο θέλω να πάρω εάν άλλο CPU cooler και είμαι αναμεσά σε αυτά που γραφεί πάνω ο τίτλος προτιμώ την Arctic Cooling Liquid Freezer 120 γιατί δεν πιάνει τόσο χώρο στο κουτί αλλά έχει μόνο 2 χρονιά εγγύηση οπότε αυτό δείχνει ότι μπορεί να μην είναι και τόσο καλή επιπλέον σκέπτομαι ότι το καλοκαίρι που θα θα ανέβη η θερμοκρασία στους 35 (όταν δεν ανάβει air condition) θα ανέβει η πίεση μέσα στην ψήκτρα και σκέπτομαι ότι πολύ πιθανόν να υπάρχουν διαρροές από την άλλη μπορώ να πάρω την την NH-D15 αλλά είναι 45 ευρώ ακριβότερη και νομίζω με καλύτερες επιδώσεις από την άλλη που αναφέρω.. αλλά είναι τεράστια χωράει στο κουτί αλλά δεν μου αρέσει και πολύ... πείτε μου την γνώμη σας! Ξέχασα να πω ότι δεν χωράει 240m υδρόψυξη γιατί εμποδίζουν οι ram. Ευχαριστώ εκ των προτέρων
GeorgeSmirlis Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2015 Καταρχάς πρέπει να κάνεις πιο μικρή την υπογραφή σου! Δεύτερον αν η nh d15 χωράει στο κουτί σου προτιμησε την! Η arctic 120 είναι πολύ πιο αδύναμη από την noctua!
giorgos231 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2015 Καταρχάς πρέπει να κάνεις πιο μικρή την υπογραφή σου! Δεύτερον αν η nh d15 χωράει στο κουτί σου προτιμησε την! Η arctic 120 είναι πολύ πιο αδύναμη από την noctua! ok! νομιζω χωραει τι λετε (υπολογησα και το πισω μερος για τα καλοδια 2 cm) http://prntscr.com/9dn7qrκαι υ NH-D15 ζητάει 150mm http://prntscr.com/9dn91n
gregvibe Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2015 Καταρχάς πρέπει να κάνεις πιο μικρή την υπογραφή σου! Δεύτερον αν η nh d15 χωράει στο κουτί σου προτιμησε την! Η arctic 120 είναι πολύ πιο αδύναμη από την noctua! γιατι να κανει πιο μικρη την υπογραφη του?? οντως η noctua ειναι τερας! αλλα με τη 212 evo που εχεις εκτος του οτι εισαι μια χαρα το επομενο βημα (για μενα) ειναι υδροψυξη, να πας παλι σε αεροψυξη το βρισκω ανουσιο και με τοσα χρηματα. γνωμη μου παντα.
GeorgeSmirlis Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2015 Γιατί το Φόρουμ ζητάει αν δεν κάνω λάθος max 5 γραμμές! Αν κανω λάθος ζητάω ταπεινά συγγνώμη για το λάθος μου! 1
gregvibe Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2015 Γιατί το Φόρουμ ζητάει αν δεν κάνω λάθος max 5 γραμμές! Αν κανω λάθος ζητάω ταπεινά συγγνώμη για το λάθος μου! οχι δεν κανεις λαθος ομως στην υπογραφη του βλεπω 5 γραμμες, εν παση περιπτωση δε θα τα χαλασουμε εκει!
GeorgeSmirlis Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2015 Ναι, δεν υπάρχει λόγος να μαλώνουμε για χαζομάρες!
giorgos231 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2015 Ναι, δεν υπάρχει λόγος να μαλώνουμε για χαζομάρες! οχι εχει δικιο τωρα την μικρινα πριν ηταν 10 γραμμες 1
toyo73 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2015 Πανε στη Arctic Cooling Liquid Freezer 120. Μικρη λυση, μαζεμενη, αθορυβη και πιο φθηνη. Μονο καλα λογια ακουγονται μεχρι τωρα. Που να βαλες το Γαιδουρι την NH-D15 μεσα .Σαν εταιρεια η Αrctic cooling ειναι αξιοπιστη και μαλιστα η υδροψυξη ειναι κατασκευης Asetek.
giorgos231 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2015 (επεξεργασμένο) γιατι να κανει πιο μικρη την υπογραφη του?? οντως η noctua ειναι τερας! αλλα με τη 212 evo που εχεις εκτος του οτι εισαι μια χαρα το επομενο βημα (για μενα) ειναι υδροψυξη, να πας παλι σε αεροψυξη το βρισκω ανουσιο και με τοσα χρηματα. γνωμη μου παντα. στα 4.2 Ghz μια 44 και στο ιδο δευτερολεπτο 54 σε χρηση 35% http://prntscr.com/9dt7o0 μεαυτην που εχω τωρα την εχω σφιξει καλα αλλα κουναει λιγο και δεν ξερω γιατι μιπως γιατι η παστα εχει δεν στενωνει τι να πω παλια η παστα στεγνωνε ενω τωρα εαν το ανοιξω παλη πιχτη θα ειναι (οχι ξερη, στεγνη) ισως αυτο φταιει στο οτι κουναει. Επεξ/σία 13 Δεκεμβρίου 2015 από giorgos231
giorgos231 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2015 ναι αλλα αμα αναιβουν οι θερμοκρασιες Πανε στη Arctic Cooling Liquid Freezer 120. Μικρη λυση, μαζεμενη, αθορυβη και πιο φθηνη. Μονο καλα λογια ακουγονται μεχρι τωρα. Που να βαλες το Γαιδουρι την NH-D15 μεσα .Σαν εταιρεια η Αrctic cooling ειναι αξιοπιστη και μαλιστα η υδροψυξη ειναι κατασκευης Asetek. ναι αλλα αμα αναιβουν η θερμοκασιες μεσα στο κουτι θα αναιβουν και η πιεσεις μεσα στα υγρα της ψυκτρας οποτε μπορει να υπαρξει διαρροη και οταν σου δυνει μονο 2 χρονια εγγυηση σημαινει οτι δεν ειναι και τοσο καλη...
gregvibe Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2015 στα 4.2 Ghz μια 44 και στο ιδο δευτερολεπτο 54 σε χρηση 35% http://prntscr.com/9dt7o0 μεαυτην που εχω τωρα την εχω σφιξει καλα αλλα κουναει λιγο και δεν ξερω γιατι μιπως γιατι η παστα εχει δεν στενωνει τι να πω παλια η παστα στεγνωνε ενω τωρα εαν το ανοιξω παλη πιχτη θα ειναι (οχι ξερη, στεγνη) ισως αυτο φταιει στο οτι κουναει. μη σε απασχολει το γεγονος οτι κουνιεται η ψηκτρα και σε μενα κουνιεται και σε ολους. αν την εχεις βαλει σωστα με καλη παστα και σωστη ποσοτητα εισαι ενταξει. οταν εχει δουλεψει το pc η παστα ειναι ζεστή που σημαινει στην πιο υγρη μορφη της(αναλογα παντα την παστα) και οταν ειναι κρυα ειναι στην πιο στερεη(μορφη της). την εικονα δε μου την ανοιγει. σου ξαναλεω, αν εχεις βαλει σωστα την ψηκτρα και την παστα επισης δεν εχεις προβλημα. απλα μια στο τοσο (μια φορα το χρονο ας πουμε) να αλλαζεις και την παστα. ναι αλλα αμα αναιβουν οι θερμοκρασιες ναι αλλα αμα αναιβουν η θερμοκασιες μεσα στο κουτι θα αναιβουν και η πιεσεις μεσα στα υγρα της ψυκτρας οποτε μπορει να υπαρξει διαρροη και οταν σου δυνει μονο 2 χρονια εγγυηση σημαινει οτι δεν ειναι και τοσο καλη... ρε φιλε ψηκτρα ειναι ποση εγγυηση περιμενεις να σου δωσει? αυτο το πραμα με τις εγγυησεις στις ψηκτρες ειναι μαρκετινγκ κολπακι γιατι οι ψηκτρες δε χαλανε.. κι αυτο που λες με τα υγρα ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ! γνωμη μου παντα. σκεψου επισης οτι η 212 υπαρχει σε pcs απο το 2012 και ποτε δε διαβασα καποιος να εχει προβλημα μεχρι τωρα σε ελληνικα και μη φορουμ. απο κει και περα ειναι δικο σου θεμα το τι σε βολευει και τι σε κανει να αισθανεσαι σιγουρος απο πλευρας ψυξης και ασφαλειας.
giorgos231 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2015 αυτην εδω χρησιμοποιώ https://www.skroutz.gr/s/7621728/Phobya-Liquid-Metal-LM-1gr.html διαβασα πως ειναι η top που υπαρχει αλλα εχω και artic silver 5 που νομιζω οτι ειναι χειροτερη απο την Phobya Liquid Metal LM επισης το PC το εχω 7 μηνες και του εχω αλαξει πανω απο 4 φορες παστα καθε φορα που εκανα ξεσκονισμα δεν φανταζεσαι ποσο σκονη μαζευει μεσα... οταν λες για ποσοτητα εννοεις να βαζω λιγο ή πολυ γιατι εγω νομιζω βαζω κατι παραπανω μια κουκιδα (σαν μπιζελι) λοιπον εγω παραγγηλα την Arctic Liquid Freezer 120 ελπιζω πως ολλα θα πανε καλα και ελπιζω να με ψυξει καλητερα απο την cooler master hyper 212 evo
Orgios Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2015 Πηγα απο full custom υδροψυξη σε Nh-d15 και δεν το μετανιωσα στιγμή, πάνε Noctua αφοβα . Μπορεις να τσεκαρεις εδω http://noctua.at/en/nh-d15.html?comp=1#.Vm56Ab_AkmQ για το αν είναι compatible με το motherboard σου.
andrapos Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2015 Σαν κατοχος d15 εχω να πω οτι δεν συγκρινεται με 120αρα υδροψυξη.Εχει περιπου ιδιες(πολλες φορες και καλυτερες)θερμοκρασιες με 240αρες aio και μαλιστα με πολυ λιγοτερο θορυβο.Βεβαια η εμφανιση και εμενα δεν μ αρεσει και κατα διαστηματα σκεφτομαι να την αλλαξω.Δεν καταλαβαινω αυτο που λες οτι δεν σε παιρνει 240αρα λογο ραμ.Που κολαει το ψυγειο με τις ραμ;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα