TheDrunkedPsycho Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2015 Εχω το εξης προβλημα με το pc μου, καθε πρωι που ανοιγω το pc (μου το κανει εδω και 3 μερες) αναβη και κλεινει κατευθειαν, (Εκει που παταω το κουμπι με το που το πατησω κλεινει) αναβουν τα φωτακια απο τα φανακια και μετα κλεινει το pc, αλλα οταν παω στο psu το παω off/on μετα ανοιγη κανονικα. Specs: CPU: Fx-6300 Stock GPU: R9 380 MSI RAM: 2x4GB SSD: 1, HDD: 1 PSU: Thermaltake SE 630w 80+ Bronze Δεν νομιζω να μην μου φτανουν τα Watts. Καμια ιδεα γιατι το κανει αυτο;
WOLFMAN Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2015 από θερμοκρασίες πως πας? βγάλε και βάζε μια μια της ραμ πάνω να δεις μήπως φταίει καποια ραμ. το τροφοδοτικό δεν νομίζω να ειναι, εκτός και αν έχει πρόβλημα αυτό όποτε αν έχεις καποιο άλλο δοκίμασε. δοκίμασε και με άλλη gpu επίσης πιο μικρη.
TheDrunkedPsycho Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2015 Απο θερμοκρασιες ειμαι κομπλε, αλλα οταν το ανοιγω κλεινει κατευθειαν (μετω που το παταω αναβη μετα σε 0.10sec κλεινει. ισα ισα που βλεπω τα φανακια να περνουν μπρος). Τωρα αν προσπαθησω να μου κανει το ιδιο προβλημα δεν μου το κανει, καθε πρωι ομως το κανει.
BlueBlood7 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2015 Έτσι ξαφνικά το έκανε? Έκανες κάποια αλλαγή σε harware τελευταία?
TheDrunkedPsycho Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2015 Ετσι ξαφνικα ενα πρωι αρχισε να μου το κανει και τωρα μου το κανει για 3 μερες. Οχι δεν αλαξα Hardware (PSU και GPU τα εχω 4 μηνες τα πηρα και τα δυο μαζι). Τωρα τελευταια αρχισε να το κανει αυτο.
BlueBlood7 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2015 Επειδή έχω δει πολλά στο φόρουμ αν θες ανέβασε ένα screenshot από το hdmonitor. Δεύτερον βρες κάποιο άλλο τροφοδοτικό δανεικό και βάλτο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα