MacPhisto Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2015 Καλησπέρα Τις τελευταίες 3-4 ημέρες μου εμφανίζει το pc κάτι που πρώτη φορά το βλέπω.. Ξεκίνησε με τον Chrome. Κάθε φορά που ανοιγα ένα νέο tab, με το που πληκτρολογουσα κάτι μου πέταγε ένα νέο tab με το help Center του Chrome Έκανα reset, έκανα uninstall και ξανά εγκατάσταση.. Μια από τα ίδια... Το πρόβλημα από εχτές επεκτάθηκε... Μου ανοίγει πολλαπλά παράθυρα στο help Center κάθε σχεδόν εφαρμογής.. Πχ στο μtorrent ενώ το είχα ανοιχτό, μου έβγαλε καμία 20αρια παράθυρα από το help Ακόμα και στο 20λεπτο που είχα απεγκαταστησει τον Chrome, μου άνοιγε παράθυρα, μόνο του, με τον edge Έτρεξα το Windows defender... Τίποτα Εγκατέστησα το spybot search and destroy... Τίποτα.. Έβαλα το karsperky και ενώ scanαρε το pc (full scan) μου πέταξε στην οθόνη το help Center του karsperky.. Έλεος.. Εννοείται πως ούτε αυτό βρήκε κάτι... Υπάρχει κάτι άλλο που μπορώ να κάνω μπας και γλιτωσω το format? Thanks
flik Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2015 Ρε μήπως παίζει κάτι με το κουμπί F1;; Να κολλάει ξερωγω;
MacPhisto Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2015 Τρέξε malwarebyte's και adwcleaner. to malwarebyte το ετρεξα εχτες και μου εσβησε καμια 20αρια πραγματα αλλα δεν ειδα προκοπη....δοκιμασα τωρα το adwcleaner...thanx..θα το τρεξω λιγο το PC και θα δουμε Ρε μήπως παίζει κάτι με το κουμπί F1;; Να κολλάει ξερωγω; το σκεφτηκα κι αυτο....εφαγε τιναγμα καλο (ψιχουλακια , σκονη κτλ) αλλα δεν....
flik Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2015 Βάλε σε καμια εφαρμογή (word) πχ κανενα shortcut στο F1 διαφορετικο απο help.Γενικά να δούμε αν είναι το κουμπί ή κανένα σκάλωμα. Ιός δεν πιστεύω τόσο αλλόκοτος.
MacPhisto Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2015 thanx.. μαλλον εφταιγε το F1...οτι κι αν περασα απο anti-virus , antimalware κτλ δε βρηκε κατι...εφαγα και αρκετο χτυπημα ξανα το πληκτρολογιο και φαινεται να εφτιαξε η πλακα ειναι οτι αν γραψεις στο google " chrome help keeps popping up" θα βγαλει απειρα αποτελεσματα με το ιδιο προβλημα.... Βάλε σε καμια εφαρμογή (word) πχ κανενα shortcut στο F1 διαφορετικο απο help.Γενικά να δούμε αν είναι το κουμπί ή κανένα σκάλωμα. Ιός δεν πιστεύω τόσο αλλόκοτος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα