Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ενώ αγοράσει ενα power bank platinet 5000mah κ έχω το εξης πρόβλημα..την πρωτη φορά ολά κομπλε..δυο επόμενες φορες η μπαταρία πέφτει αφού φορτιστεί 40% του κινητού (lenovo k3 note) ενω το έχω φορτιστεί ηδη κανά 6ωρο..τι να κάνω?

Δημοσ.

Μετά την πρώτη φορά ξαναφορτίζεις το powerbank ή όχι? Το ότι έχει 5000mAh ονομαστική μπαταρία, δεν σημαίνει ότι εάν το κινητό σου έχει πχ 2000mAh μπαταρία, θα το φορτίση 2.5 φορές! Μίαμιση με δύο ίσως, αλλά οριακά θα έλεγα το δύο.

Δημοσ.

το Κ3 Νote που έχεις έχει 3000mah μπαταρία,είναι απόλυτα λογικό να σε βγάζει μια φόρτιση και κάτι ακόμα.

Χρειάζεσαι μεγαλύτερο για 2+φορτίσεις.

Δημοσ.

Εννοείται οτι το έχω ξαναφορτισει..100%..40% μου βγάζει με μια πληρη φόρτιση του power bank..

σε τι φορτιστή συνδέεις το powerbank αρχικά και δευτερον έχουν τερματίσει οι ενδείξεις οταν φορτίζει;

να μην αναβοσβήνει καποιο Led δηλαδή.

εαν ναι,έχει πρόβλημα το bank να το πας πισω εαν εχεις εγγύηση.

Δημοσ.

συμβαινουν αυτα.

προσωπικά έχω πάρει το μεγαλυτερο με τα 8000mah και έχει βγει πολύ καλό,σχεδόν ολη του η διαφημιζόμενη χωρητικότητα ειναι διαθέσιμη.

εχω φορτίσει σε μια μέρα ενα G4(3000mah)ενα 535(1900mah)και έβγαλε και μια φορτιση ενος GSIII(2100mah) και ηταν οριακα στη μια γραμμή.

Δημοσ.

δεν γνωρίζω αλλα δεν βλεπω τον λόγο.

Προσωπικά το φορτίζω με εναν παλιο LG φορτιστή του P500 Optimus One που ειχα(700mah) και χρησιμοποιώ το καλωδιάκι που δίνει η συσκευή.

στα τεχνικά του χαρακτηριστικά γράφει οτι η είσοδός του ειναι μέχρι 1Α φορτιστή αλλα δεν νομίζω στην δική σου περίπτωση να παθαινει κατι.

Η κάθε συσκευή τραβάει οσο ειναι κατασκευασμένη να τραβήξει αναλόγως βέβαια τι έξοδο εχει ο φορτιστής.

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...