mao Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2015 Kaλησπερα παιδαι δεν ,,μπορω να φτιαξω account me hotmail.gr στο mac !στο iphone ipad το δεχεται κανονικα .καμια λυση ? ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gagarin Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2015 Κάτι κανεις λάθος... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sariil Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2015 Μπες στον λογαριασμό σου στο hotmail από browser και άλλαξε τον κωδικό σου. Μετά μπες στα email accounts σου και διάγραψε εντελώς τον hotmail λογαρισμό που είναι "προβληματικός" και ξαναπρόσθεσέ τον ξανά, με τον νέο κωδικό. Δεν έχουν ακόμη φτιάξει το bug, παρόλο που ανακοίνωσαν ότι, το διόρθωσαν πριν ένα... δύο.. δεν θυμάμαι πιο update Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mao Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2015 Κάτι κανεις λάθος... δεν νομιζω φιλε Μπες στον λογαριασμό σου στο hotmail από browser και άλλαξε τον κωδικό σου. Μετά μπες στα email accounts σου και διάγραψε εντελώς τον hotmail λογαρισμό που είναι "προβληματικός" και ξαναπρόσθεσέ τον ξανά, με τον νέο κωδικό. Δεν έχουν ακόμη φτιάξει το bug, παρόλο που ανακοίνωσαν ότι, το διόρθωσαν πριν ένα... δύο.. δεν θυμάμαι πιο update φιλε μου το ιπηονε & ιπαδ το δεχεται δεν εχει προβλημα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sariil Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 δεν νομιζω φιλε φιλε μου το ιπηονε & ιπαδ το δεχεται δεν εχει προβλημα Δεν λέω ότι έχει πρόβλημα ο λογαριασμός σου. Υπάρχει κάποιο bug, και με αυτό τον τρόπο εγώ έλυσα το ίδιο πρόβλημα που είχα. Αν θες το δοκιμάζεις... Και είναι και για το Mac. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mao Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2015 Δεν λέω ότι έχει πρόβλημα ο λογαριασμός σου. Υπάρχει κάποιο bug, και με αυτό τον τρόπο εγώ έλυσα το ίδιο πρόβλημα που είχα. Αν θες το δοκιμάζεις... Και είναι και για το Mac. ενταξη φιλε μου θα το κανω σημερα ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα