Προς το περιεχόμενο

email hotmail.gr

mao

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Μπες στον λογαριασμό σου στο hotmail από browser και άλλαξε τον κωδικό σου. Μετά μπες στα email accounts σου και διάγραψε εντελώς τον hotmail λογαρισμό που είναι "προβληματικός" και ξαναπρόσθεσέ τον ξανά, με τον νέο κωδικό.

Δεν έχουν ακόμη φτιάξει το bug, παρόλο που ανακοίνωσαν ότι, το διόρθωσαν πριν ένα... δύο.. δεν θυμάμαι πιο update :confused:

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Κάτι κανεις λάθος...

δεν νομιζω φιλε 

Μπες στον λογαριασμό σου στο hotmail από browser και άλλαξε τον κωδικό σου. Μετά μπες στα email accounts σου και διάγραψε εντελώς τον hotmail λογαρισμό που είναι "προβληματικός" και ξαναπρόσθεσέ τον ξανά, με τον νέο κωδικό.

Δεν έχουν ακόμη φτιάξει το bug, παρόλο που ανακοίνωσαν ότι, το διόρθωσαν πριν ένα... δύο.. δεν θυμάμαι πιο update :confused:

φιλε μου το  ιπηονε & ιπαδ  το δεχεται δεν εχει προβλημα 

δεν νομιζω φιλε 

φιλε μου το  ιπηονε & ιπαδ  το δεχεται δεν εχει προβλημα 

Δεν λέω ότι έχει πρόβλημα ο λογαριασμός σου. Υπάρχει κάποιο bug, και με αυτό τον τρόπο εγώ έλυσα το ίδιο πρόβλημα που είχα. Αν θες το δοκιμάζεις... Και είναι και για το Mac.

Δεν λέω ότι έχει πρόβλημα ο λογαριασμός σου. Υπάρχει κάποιο bug, και με αυτό τον τρόπο εγώ έλυσα το ίδιο πρόβλημα που είχα. Αν θες το δοκιμάζεις... Και είναι και για το Mac.

ενταξη φιλε μου θα το κανω σημερα ευχαριστω

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...