Προς το περιεχόμενο

G4 vs Z5 vs S6

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

πήγαμε κ είδαμε το π8..της άρεσε αρκετά κ ήμουν έτοιμος να μπω σκρουτζ να παραγγείλω..όμως έριξα μια ματιά στο SAR κ είναι υψηλό..

Διάβασα ότι η Samsung k LG έχουν το χαμηλότερο sar..ισχύει?

Αν είναι έτσι θα επιλέξουμε ανάμεσα στο g4 k s6.

Το ξέρω σας έχω ζαλίσει όπως κ εμένα η γυναίκα..

Ισχύει, αλλά αν το SAR σε προβληματίζει να μη σε προβληματίζει. Δηλαδή, τι σε ενοχλεί εσένα το υψηλό SAR. Εγώ μάλλον S6 ή G4 θα έπαιρνα. Όμως όχι για SAR, για άλλους λόγους. Αν είναι για το SAR πάρε το P8 και δε νομίζω να έχεις πρόβλημα, παρότι είναι στα όρια.
Δημοσ.

Κ εγω πιστευω δεν ειναι λογος αυτος για να μην το παρεις..Ειναι πολυ κομψο κ ποιοτικο τηλεφωνο κ θα κατσει καλυτερα στο χερι μιας κοπελας.Γνωμη μ μην δωσεις τα 100επιπλεον για το g4 κ S6 αφου σας αρεσε.

Δημοσ.

Το lumia πολύ ακριβό..ανάμεσα στο g4 k z5 ποιο να κοιτάξουμε?

Ουτε καν ισχυει το παραπανω

Z5

https://www.skroutz.gr/s/7401406/Sony-Xperia-Z5-32GB.html?from=catspan

Lumia 950

http://www.e-shop.gr/kinito-microsoft-lumia-950-black-gr-p-TEL.009092

Παρολα αυτα παρατηρω οτι δυστηχως ψιλο επικρατει το''οτι να ναι'' με αυτα που γραφονται παραπανω.

Ο τιτλος λεει G4,Z5,S6 και βλεπω πρωτο σχολιο

Χαιρετώ..

Έχει κολλήσει η γυναίκα μου με το k zoom..το βρίσκω μόνο σένα μαγαζί με 373..

Τι λέτε τα αξίζει?

Βασικά το παλιό της desire έσπασε..

Θέλει smartphone με βασικό κριτήριο την κάμερα..

πήγαμε κ είδαμε το π8..της άρεσε αρκετά κ ήμουν έτοιμος να μπω σκρουτζ να παραγγείλω..όμως έριξα μια ματιά στο SAR κ είναι υψηλό..

Διάβασα ότι η Samsung k LG έχουν το χαμηλότερο sar..ισχύει?

Αν είναι έτσι θα επιλέξουμε ανάμεσα στο g4 k s6.

Το ξέρω σας έχω ζαλίσει όπως κ εμένα η γυναίκα..

Δεν θυμαμαι πουθενα παραπανω να αναφεραμε το p8(αψογο το κινητο και στην τωρινη τιμη του).

Επισης εγω εβλεπα παραπανω σαν κριτηριο την καμερα τωρα το Sar απο που προεκυψε παλι??Το λεω αυτο γιατι ειναι κατι που ενοχλει εσενα και οχι την γυναικα σου οπως γραφεις....

Τελος το p8 προφανως και δεν εχει καλυτερη καμερα ουτε απο το S6 ουτε απο το G4 και με βαση τα παραπανω που γραφονται,ας παρει αυτο που της αρεσει περισσοτερο.Ουτως ή αλλως οι γνωμες/προτασεις μας στο καλαθι των αχρηστων πανε.

• Like 1
Δημοσ.

Φίλε έχεις δίκαιο..μπάχαλο ταχω κάνει..Τελικά θα πάρουμε το g4 αλλά τώρα με τις γιορτές ανέβηκε η τιμή του κ θα περιμένω λίγο..

Ευχαριστώ παίδες Καλές γιορτές.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...